Piticodromul de sept-oct 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anya20 e o scumpica Anya absolventa . Super idee!!! Si felicitari si absolventului!

Azi Vladut a iesit afara fara pampers. Si n-a facut pe el ! A cerut pipi si se pare ca l-a pus bona sa ude copacul . Si noaptea trecuta l-a strigat pe tati sa-i spuna ca "inee pipi" (desi aia sigur a fost o strategie de a atrage atentia ).

kristinutza distractie placuta! O sa vezi ca o sa fie bine si o sa te si distrezi printre gandurile care zboara mereu la Raducu!

Si acum ma culc si eu ca vb de una singura pe aici!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Valen felicitari!Sa-ti traiasca fetita, sa fie mancaciosa si sanatoasa!
Diana La multi ani!Sper ca nu e prea tarziu sa-ti urez azi, ma ierti nu-i asa ca nu am avut timp ieri sa intru.
Am vazut si eu cea mai frumoasa absolventa !Felicitari mamica de Anya!
Daca tot sunt la capitolul felicitari pai atunci sa-l felicitam pe Vladut care nu mai face pipi pe el.Noi avem cale lunga pana acolo.
Kristinutza sa ai distractie placuta.O sa-ti fie dor de Raducu, sigur, dar o sa vezi ca trece repede timpul.
Mary, lasa nu fi trista ca o sa faca Andrei numai la olita in curand.Eu ce sa mai zic, Alexia nici nu cere nici nu sta pe olita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Fetelor, cum al meu sot e inca la Madrid si azi ar fi trebuit sa serbam aniversarea celor 4 ani de casnicie permiteti sa-i serbam impreuna?
Asa ca va invit la o sampanie si o felie de tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani!", Diana ! Sa ti se indeplineasca toate dorintele.

"La Multi Ani, Casiana!" alaturi de familia ta.
Te-ai scos anul asta, cadourile vin tocmai de la .. Madrid.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Diana, LA MULTI ANI!!!
Sa fii sanatoasa si fericita!
Alexutza, la multi ani fericiti impreuna! Mmmmm, ce bun e tortul, are si fructe si crema si ciocolata si inghetata...
Ma duc s-o vizionez pe micuta Anya!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Ruxandra, felicitari pentru somnul civilizat, sper sa va tina cit mai mult. Vezi daca dormi mai bine, ai vise premonitorii.
Catush, am inteles cum e cu 3 copii.
Irina, v-am admirat in poze, sa va fie de bine concediul. Felicitari lui Vladut pentru progresul cu olita! Vad ca deja vorbesti cu "daca mai fac unul", deci iei in calcul si posibilitatea asta.
deeapui, bine ai revenit si bafta la toamna, sa se prinda repede.
Antonia, deci e asa de rau cu oboseala .. Sa doarme deja toata noaptea, sau mai aveti treziri?
Diana, la multi ani pentru ieri!
kristina, distractie placuta in team-building. Eu il am peste 2 saptamini.
Casiana, felicitari si cit mai multi ani impreuna!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Ce frumoasa e Anya!!!! O familie foarte frumoasa, toti 4 Deci Anya a terminat facultatea, e gata de maritis, hahaha!
Acum intrebare de baraj, unde e palatul copiilor? Nu radeti, va rog.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Zino, ai trecut pe linga el cind ai urcat dealul ala spre Baby Expo.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza,

Casianala multi ani impruna cu sotul tau! Fericire maxima! Am mancat si eu tort , sampania o las pe diseara .
Mersi de felicitari, dar sunt convinsa ca pana sa nu mai faca deloc pe el mai e cale lunga si la noi.

Ioana hihihi da... nu mai zic ca nu mai fac bb2 niciodata . Vad ca deja ma lasa memoria , ar trebui sa citesc mesajele de acum un an si jumatate si-mi trece instantaneu . La mine invers fata de tine... as mai fi gravida de vreo 3 ori, mai dificil e dupa .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Multumesc Ioana! Aveam eu o banuiala...de ce-or fi toate concentrate acolo eu stand in Militari? Ma gandeam sa ma duc si eu la targul ala de gradinite dar parca nu-mi vine, e departe si mi-e leneeeeeeeeee...plus ca maine avem si noi programat havrixul, dupa o mie de ani.
Vreau sa stiu daca mai exista copii care nu urca si coboara singuri scari? Asta asa, ca fapt divers...
Fi-mea urca intr-un singur loc singura. Si sunt vreo 7-8 trepte. Si mai are o chestie nasparlie. Uneori, daca vede un obstacol cat de mic in calea ei, o bordurica mica, ceva acolo, un trotuar crapat si adancit, chestii d-astea, se opreste si-mi cere ajutorul. Iar eu nu il dau. Se descurca ea pana la urma, trece in 4 labe etc. Cine mai face asa? Nimeni?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput