Piticodromul de sept-oct 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Multumesc fetelor pt. urari.
Cge e adevarat ca m-am scos anul asta cu cadoul.Pentru sot o sa scap si eu usor:ii spun sa-si aleaga el ce vrea si sa si-l cumpere singur.
De fapt noi ne cam cumparam cadourile impreuna.Octav nu suporta ideea sa nu-mi placa ce-mi cumpara el si sa folosesc obiectul din obligatie, asa ca ori ma intreaba ce-mi doresc ori iesim impreuna la cumparaturi.
Miflore eu as pune intrebarea altfel:"Exista copil care urca scarile fara ajutor?"

Alexia nu urca scari fara sa se ajute cumva de perete , balustrada sau fara sa o tin eu.Uneori face si ea la fel cand intalneste un obstacol in calea ei dar eu o ajut.
Nu-mi place sa o vad in patru labe pe jos...deh, obsesii multe, microbi, chestii naspa pe jos.Asta pana ajunge in parc ca acolo tot pe jos se pune.
Voi ajungeti sa faceti havrixul!Felicitari, noi n-am ajuns inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Alexutza, m-am exprimat prost, fi-mea urca scarile-alea singura, adica fara ajutorul meu dar tinandu-se la greu de balustrada; nici nu m-am gandit la un suit fara nici un ajutor. Ana mea a mers mai greu si vroiam sa stiu cam in ce stadiu sunt piticotii care-au mers mai devreme.
Oricum, m-am mai linistit.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, ii faci tu si ii cresc eu?
Zino, poti sa vizitezi doar gradi care te intereseaza in cartier, si mai vezi si ce dotari au. Asa la expo or sa vina cu pliante si poze de marketing sa ne ia ochii; de mine e f aproape dar eu nu cred ca merita deplasarea. Si Miruna avea lunile trecute unele obstacole pe care le "aborda" in 4 labe. Scarile insa sint preferatele ei de multa vreme, urca si coboara fara sprijin sau ajutor (dar are ea o pasiune pentru scari). Eu zic sa nu-ti faci griji, pupa 'banana' din partea mea.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Miflorema bucur daca te-am linistit.
Si Alexia a fost lenesa la mers, pe la 1 an si 1 luna a mers singura.
Cred ca nu eu trebuia sa-ti raspund caci vad ca facem parte din acelasi grup.Cred ca fetele noastre nu vor sa se oboseasca prea tare.
Ma bucur ca te-ai linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Valen, felicitari pt. printesa! Sa fie sanatoasa si tu sa ai laptic din belsug!

Alina, superba Anya , ti-am mai spus si ma repet

Diana, la multi ani cu intarziere, te rog sa primesti si azi urari.
Casiana, trimite o felie de tort incoace! Sa traiti multi multi ani impreuna fericiti!

Zina si Matei se tine de balustrade sau urca direct in 4 labe ca e mai simplu . Si el a mers mai devreme, asa ca lasa fata in pace . A, si imi mai si cere mana cand urca sau coboara chestii care i se par periculoase. Eu il ajut de fiecare data cand cere, o fi bine o fi rau, imi convine ca nu se arunca in fata ca berbecul.

Ce-i aia havrix? Eu nu i-am mai facut nici un vaccin.

In alta ordine de idei ma bucur ca au mai scris fete care au absentat de ceva vreme.

In cu totul alta ordine de idei nu ma mai inteleg cu fimiu sa se spele pe dinti. Nu ma lasa si pace si nici singur nu vrea sa-si mai frece dintii. Cred ca de cand ii ieseau caninii si eu tot insistam cu spalatul i s-a luat de activitatea asta . Inutil sa mai spun ca eu am o obsesie cu dintii si curatatul lor.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Zino, succes la havrix, l-am facut si noi acum 2 luni cred, nu sint efecte secundare.
Ruxandra, si la noi se observa o oarecare tensiune la spalatul pe dinti in ultima perioada. Adica, ea sta cu periuta in gura si juma' de ora, dar nu sta sa fie spalata decit daca sint si eu cu periuta mea in gura, si in timp ce ma spal pe mine o spal si pe ea; doar asa i se pare distractiv.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, la noi e invers, Anca s-ar spala non-stop pe dinti.
Cred ca i se trage de la cresa, unde se spala o singura data dupa masa de pranz, si indiferent de lacrimile ei nu mai pupa pasta de dinti. (periuta si-o ia singura).

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, asa mai faceam si eu, dar acum nu i se mai pare distractiv daca se spala ma-sa pe dinti. Se uita doar la mine si da cu periuta lui de pamant.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare fetelor!
Repede si eu sa o felicit pe Diana, La Multi Ani si toate cele bune alaturi de baieti!

Irina felicitari pentru Vlad cu reusitele de pp, noi tot incercam dar nu avem decat nereusite, probabil ca reincercam din iulie si daca nu tine, o sa il duc cu pampers la gradi ca vad ca zice pp exact dupa ce face sau in timp ce face .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Minunata e Anya absolventa.Este o poza acolo mi se pare super,numa buna de coperta unei reviste stiintifice sau ca reclama la vreo celebra universitate americana(cea in care Anya rade si e cu manile ridicate).Felicitari absolventului tata si mamei posesoare(de printese si absolvent).

Mifloricico,Mihnea urca de ceva vreme scari fara sprijin,da nu se pune pt ca face parte din acelasi club cu Miruna,al fascinatilor de scari.
Noi stam la parter si avem doar 5 scari de coborat/urcat,total insuficiente pt Mihnea,care,de cate ori iesim sau venim din parc,pana adun eu caruciorul si plasele cu jucarii si cumparaturi,el binevoieste a urca scarile.Deocamdata il culeg de pe la etajul trei(sa nu aveti impresia ca eu ma misc ca melcul).

Va pup si va doresc week-end fain.

Mergi la inceput