Piticodromul de sept-oct 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 27
miflore spune:
Ioana,
m-ai convins, nu ma mai duc la nici o expo-gradi.![]()
Ruxandra, mi-e dor de-o plimbare pe strazi! Cand mai vii prin Meletauri sa ma suni!
Havrix-ul e contra hepatitei. Si ma alatur si eu grupului recalcitrant spalatului pe dinti, nici Ana nu mai vrea... si-i placea inainte...ea nu mai vrea nici baie, doar daca-i fac in cadita si-i schimb locul de fiecare data, pe hol, in sufra, in dormitor, in bucatarie...urmeaza holul de la bloc, liftul
ca sa nu mai vorbesc de spalatul pe cap...
Alexutza, nu suntem din acelasi grup,
Ana a mers la 1 an si 4 luni singurica, as fi vrut eu sa fim din acelasi grup, hahahah!
Dar asta ma linisteste si mai mult, deci copii care-au mers mai repede inca se agata de poalele mamicilor!
Ce bine ma simt!![]()
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Vaaai ce scumpa e Anya absolventa in rosu! Super pozele, intr-adevar aceea in care rade cu manutele pe langa obraji e mortala! Si are niste ochi!!! Cum i-ai facut costumatia? La croitorul care a facut si pentru absolventi! Super frumos ii sta!
Mifloricico, lasa draga grijile astea ca doar nu trebuie sa urce pana la 8 in fiecare zi! Daca urca 6-7 trepte singurica e destul nu? Alex e temerara si urca si chiar coboara singura. De urcat urca mai mult in 4 labe pe scari in casa, de coborat vrea sa se tina de balustrada dar eu nu prea o las pentru ca e scara in spirala si scarile sunt f inguste pe interior, mi-e frica sa nu cada. De aceea nici nu vreau sa o las prea curand sa doarma in pat de copil mare, ca mi-e frica sa nu se trezeasca in toiul noptii si sa o ia pe scari, in jos, ca e in stare.
In plus, Ana Banana vorbeste la greu, capitol la care Alex e total depasita de situatie.
Mai am o saptamana si plec in concediu, abia astept...mai frica mi-e de mancarea Alexandrei, ca ea nu pune gura pe nimic din ce mancam noi. Ma amuzam de cum povesteste Ioana ca vine Miruna sa guste din curesele ei...as da o petrecere daca pe Alex ar interesa-o vreodata mancarea noastra...sau a ei. Ea peste weekend nu prea mananca, fiindca niciodata nu cere de mancare, eu mai uit peste weekend cand sunt orele de masa si ma trezesc ca e ora 1 la pranz si copilul a baut laptele de dimineata la 7 si a sarit deja peste masa de la 10. Si daca o las si peste 1 oricum nu cere, ar putea sa stea toata ziua nemancata...Si ma mai mir ca acul cantarului nu se mai misca de la 10.500 de mult timp...in schimb in inaltime creste ca Fat Frumos si toata lumea din familie mi-o plange de mila "vaaai, ce a slabit Alex, saracuta"...
miflore spune:
Mey, dar noi cand ne mai intalnim? Haidi, haidi, haidi!
Mai am 40 de minute si intru in week-end, sac!
Un week-end minunat va doresc!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Kidut,
! Ce ma enervezi, pleci in concediu peste o saptamana, ha? Eu mai am o luna....
Am totul luat, bilete de avion, cazare la mare, masina inchiriata ca ne trebuie una maaaaaare. Plec pe 7 iulie si ma intorc pe 21. De-abia astept!!!! Mergem pe Costa Brava, in Spania, am gasit un apartament frumos pe malul marii, 3 camere, bucatarie (ca si Ana mea mananca cum mananca si e bine sa am un aragaz), terasa cu vedere la mare, gradina de joaca, 50m de plaja cu nisip fin, golfulet sa nu fie valuri mari...sa va mai spun?
Hai ca m-am laudat destul!
In alta ordine de idei azi am limbarnita;
Kid, chestia cu mancatul e valabila si pentru fi-mea, i-as putea sari elegant 2-3 mese din program fara sa aud ceva.
Doar ca Ana a luat in greutate, nu stiu cum dar are 11kg!!!
Intrebare: credeti ca poate fi vreo problema cu de/presurizarea in avion la copil? A avut cineva probleme? Si ce sa-i fac, sa-i dau sa bea ceva la plecare, o vodca, ceva?![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
alexuta2005 spune:
Aha, deci mai e cineva care uita sa hraneasca copilul.Credeam ca numai eu, aveam mustrari de constiinta, da m-am linistit acu'.
Alexia are 11 kg si doar 82 cm. Ea arata grasunica, dar asta pt ca e cam scunduta.Mie mi se pare ca nu prea mai creste. Eu nu sunt foarte inalta, cand eram mica aram cea mai scunda in clasa si am ramas cu ceva"traume" asa ca vreau neaparat ca fi-mea sa fie inalta.
Mai sunt copii asa scunzi?
locca spune:
Mifloricico, fa-o sa rada si nu o sa mai aiba presiune in urechi. Sau da-i apa, ceva de inghitit.
Sa inteleg ca w/e asta sunteti in militari? Daca ajungem in zona te sun. 
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
Aaa, si sa stiti ca am copilul trecut pe pasaportul meu si am si procura de la tac-su ca sa pot trece copilul peste granita. E ok, da? Sper ca nu-mi mai trebuie si altceva.
Aaaa, ia spuneti-mi, daca iau caruciorul cu mine mi-l baga astia gratuit in avion, asa-i? adica nu mi-l cantaresc, sper. Si am voie bibe in avion? Eu asa stiu, dar vreau confirmare. Si mai vreau sa-i iau laptele praf cu mine, ma lasa? Sau zic astia ca e explozibil?![]()
gata, v-am pus la munca.![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
locca spune:
Nu iti cantaresc caruciorul, il predai la usa avionului si il duc ei in cala.
Baga si tu laptele praf in bagajul de cala si ia doar bibele cu apa in avion. Sau canita cu cioc. S-ar putea sa te puna sa gusti din continutul biberonului.
E ok cu pasaportul.
Altceva? ![]()
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
Ruxi, merci, asa stiam si eu, cu inghititul, nu stiam cu rasul. Merci.
Week-end-ul asta o transbordez la soacra-mea si o iau duminica dupa ce se scoala. Asa ca suntem disponibile doar duminica dup-amiaza. Haide, stati si voi mai mult sa se vada prichindeii!
Alexutza, eu ma chinui sa masor copilul de vreo 2 luni, tot zic da' nu fac. Ma voi mobiliza.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Aaa, dar eu vreau sa-i fac lapte in avion, ca atunci e ora de culcare.
Cum fac?
Si n-as vrea sa las laptele praf in cala, am si eu o problema, daca-mi pierd astia bagajele, asta e, dar sa nu ramanem fara lapte!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI