Piticodromul de sept-oct 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Pai cred ca te lasa cu lapte praf, daca e musai sa-i dai in avion ia-l asa, poate te pun sa-l gusti. Pe mine aspectul asta nu m-a interesat deloc, Matei nu bea lapte. Totusi iti recomand sa mai bagi o cutie si in bagajul de cala.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, eu i-am cumparat periuta noua, in culoarea ei preferata (bleo, de la Colgate); incearca si asa.
Zino, ce faaaaaain e unde pleci. Eu vreau sa ne vedem, dar nu stiu cum sa facem; preferi indoor sau outdoor?
kid, iti urez concediu placut de pe acum!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Miflore uite aici despre conditiile de calatorie cu avionul:

http://www.otp-airport.ro/www/images/sticons/anunt%20pax%20lichide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Miflore , interesanta locatia .Ai uitat sa spui si la ce pret ai gasit-o .

Tinjesc si eu dupa un concediu , dar nici nu vreau sa ma gindesc la unul in 5 Ar trebui sa inchiriem un tir ca sa incarcam tot bagajul plus o bunica si bagajul ei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana nu ma ispiti

Zino suna super locatia ta de concediu. Distractie placuta de pe acum. Si Vladut se tine pereti sau balustrada pe scari, singur coboara/urca daca sunt doar 2 trepete .
Cat despre ocolit diverse... in parculetul din locul de joaca al hotelului era putin nisip langa topogan/leagan/balansoar (in rest era iarba) si m-a innebunit copilul cu "ocoieste". Daca se intampla totusi sa calce pe nisip se aseza jos si se descalta sa se scuture . Pe plaja unde era descult mereu era OK. Important era sa nu calce incaltat pe nisip .

Si eu am probleme cu hranitul copilului in WE , noroc ca al meu cere cand ii e foame ca in baza mea .

Vladut cred ca are in jur de 90 cm dupa masuratorile lui ta-su. Adevarul e ca se vede si ochiometric ca s-a inaltat.

La capitolul spalat pe dinti stam binisor. La noi tine faza cum ca dintii sunt galbeni si murdari si trebuie sa-i facem albi si curati .

Diana wow ce sportiv e Mihnea!!

Si cam atat pentru moment

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

va multumesc pentru aprecieri

kid, costumatia a fost realizata de mama lui valen, dupa o idee pe care am vazut-o eu la o colega (defapt la fetita ei). originalul era pe roz, dar eu m-am gandit ca ar da mai bine pe rosu.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, si Miruna, daca trebuie sa puna mina pe nisip pentru a ocoli un obstacol se opreste dupa si se scutura cu atentie pe miini.
kid, nu stiu cum e mai bine cu mincatul din mincarea parintilor ... eu nu pot minca nimic fara sa vina sa se uite in farfurie si sa intinda mina.
Zino, nu e mai simplu sa o treci pe lapte UHT pina urcati in avion?

Zilele trecute am mincat mici, a inceput sa strige disperata: "carne, carne" si se infingea in farfuria mea. Intr-o seara am vrut sa-i maninc laptele cu taitei, si a venit imediat sa-i dau si ei. M-a enervat, am pus oala in frigider si am facut greva foamei. Nu mai pot minca decit odata cu ea sau cind doarme. Daca si Smaranda iese la fel de mincacioasa ca noi 3 trebuie sa ne angajam bucatareasa full-time.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Valen - bine ai venit acasa.Felicitari pentru micuta Ines Nicole! Este o dulceata de fetita!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor, eu am inceput cu insomniile, sunt pe calea cea buna!

Kid concediu placut si relaxeaza-te cu mancarea, noi acum 1 an nu ne-am stressat prea tare cu Vlad, vroia sa manance, manca, nu vroia sa manance, nu il fortam! Asta in concediu si dupa ce facuse si un pic de febra si rosu in gat! Oricum am regretat ca nu m-am pregatit un pic mai mult, acolo in Turcia nu aveai unde sa mergi sa cumperi ceva si a regretat bananele si ceva borcanase de fructe ca si completare. Eu cand vad ca refuza orice, incerc sa ii dau banana, nu are nici o vitamina dar tine de foame .

Ieri am fost si noi la dr, 11.900 grame si 93 de cm, e un pic harait de la atatea geamuri deschise si curent prin casa dar speram ca saptamana vitoare la mare sa faca aerosoli naturali, pe malul marii! Din pacate, se pare ca vremea va fi un pic cam innorata, dar ne vom descurca, va fi si ultimul meu concediu pana in martie anul viitor! Si am emotii cu lista de bagaje parca zici ca plec in america, nu la mamaia colosha!

Si aseara am reusit sa il fac pe fimiu sa inteleaga sa merga la culcare doar cu mama mea, fara sa ma mai duc si eu! Si culmea a si adormit! Dar tot am emotii cum va fi cu 2!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Anya20, Irina, Alexuta, Cge, Miflore, Ioana, Locca, Jadi va multumesc frumos pentru urari !
De aniversarea casatoriei am fost cu sotul la restaurant si a stat mama cu Petrut acasa, de ziua mea am iesit cu mama la restaurant si plimbare la mall, a stat sotul cu Petrut.
Deabia acum, dupa ce au trecut 3 saptamani de cand mama la noi am reusit sa ma mai relaxez, iar peste 1 saptamana pleaca in tara.
De atata timp, zi si noapte, luni in sir, neavand pe nimeni cu cine sa-l las pe Petrut macar 10 min. pe saptamana, nici cand am vazut ca mama se descurca excelent, tot nu puteam sa ies in oras fara sa nu ma gandesc in continuu daca totul e ok acasa.
Mi se pare incredibil sa merg la buda cand trebuie, asta mi-a lipsit cel mai mult , sa se miste un capat de atza in casa fara sa-l misc eu, sa apara pe un ochi de aragaz o oala cu mancare, Doamne ce viata...

Fetele plecate din tara stiu ce vorbesc, asa-i?

Valen sa-ti traiasca Ines si sa-ti aduca numai bucurii, alaturi de Sarah, bineinteles

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput