Piticodromul de sept-oct 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 29
ank_miki spune:
Va salut
pe toate!!!
Am putin timp sa scriu cum am promis
,altfel Kidu ma cearta iar![]()
,ca intru si nu scriu nimic despre Miki.Cred,ca mi-ar trebui 10 postari
!Sper sa nu va plictisesc cu postarea asta asa lunga
.
Noi am venit de la Dunare,Miki e frant si doarme,sotul mi-a plecat la munca(tura de noapte),iar eu ce mi-am zis,sa scriu putin fetelor,sa intru si eu in ritm
cu ele.
Fetelor,va scriu la
toate,nu mai stau sa numesc pe fiecare in parte.
Pt.mari si mici,care au serbat ziua de nastere,ani de casatorie,au nascut...va doresc "La multi ani"

,sanatate si multe,multe bucurii.Bine au venit bebeii
pe lume
,sa fie cuminti si mancaciosi
,si proaspetelor
mamici,sa aiba laptic mult si refacere rapida.
Sanatate multa doresc si celor bolnaviori.
De Miki,cu ce sa incep mai intai???Are 12.500gr.,90 cm(acum 3 sapt),e un zvapaiat
,se catara peste tot pe unde apuca,si fuge dupa Emre cand il vede,sa-i dea palme pe spate,Emre se face ca-l doare,si el rade
de mama focului.
De insecte nu are frica,a intrat o data un fluture
in casa,Iulia la prins in pahar,si baga mana dupa el.Afara cand vede furnici,ca si Vladut al Irinei,le studiaza,in schimb al meu pune mana si rade
.
Fara pampers il mai las si eu,si mai face cate odata pp,se amuza copios cand vede jetul
,il cert,si-mi cere carpa sa sterg.
Noi aici nu avem mare,dar sper sa ajungem anul asta macar o sapt,cand mergem in concediu in Ro.
Dar la casa de vara a unor prieteni,au cutie(s-au cum ii spune)mare cu nisip pt.copii,si Miki al meu,a intrat cu picioarele ude,si sa-l fi vazut fetelor cum striga de zor "cacate,cacate"si se uita surprins la picioare,se lipise nisipul de picioarele lui,si eu radeam cu hohote

.Nu stiu ce voi face cu el la
mare,o sa vrea sa intre in apa?
De pus la olita am incercat si eu,dar a inceput sa bazaie,si-o punea in cap.M-am pus si eu pe olita,nimic,din contra ma tragea de panataloni sa ma pun iar
.nu am mai incercat,mama a zis ca il invata ea cand mergem acasa.Dar nici nu ma stresez,toate la timpul lor!!!
De vorbit,ingana pe limba lui,arata cu degetul ce vrea,si pronunta scalcit cateva cuv.Va scriu in rom.,si traducearea:
Mingie-Ball el zice-baa;il striga pe Emre-Meme,pe Iulia-Iaia,la cifra trei-drei el zice dai,La bomba-boba,multumesc-Danke-dake...aici sunt niste desene cu un cap de burete galben(nu stiu daca in Ro sunt),si striga Pobo s-au Bob,cand vede la Tv desenele.Pe burete il cheama Bob.
Cand ma suna al meu,bineinteles trebuie sa vorbeasca si nazdravanul,pune tel.la ureche ingana pe limba lui si se plimba prin casa,ca un om mare
.O sa fac un filmulet sa vedeti.
De coborat&urcat scari,o face fara probleme,bineinteles ca Alexia si Ana,tinandu-se de balustrada s-au de mana cuiva.Asta la invatat Iulia(fiimea cea mare),cand iesea cu el afara.In cam.la baieti este pat suprapus,si are scara cu 5 trepte,le urca Miki fara probleme.
Este foarte fascinat de reclame,si pot face cu el ce vreau cand se uita la ele.
Cu mancarea stam bine,mananca si gatitit de mine,si din borcanele,si copan de pui,ma refer nu maruntit bagat in papa ci asa...ii dau pur si simplu copanul in mana.Cred ca am pus si poza
.
La baie nu avem probl.,din contra nu vrea sa mai iasa,numai cu spalatul pe cap,ca orice copil de varsta lui,la spalatul
dintilor,sta,cere sa-si si spele singur periuta,avem baieti mari fetelor
.
Se da peste cap,se joaca de fata ascunse-lea(asa se scrie,nu???nici rom.nu mai stiu sa scriu
)cu Emre,nu-l gaseste si il cauta si in sertarul dulapului
.Aspiratorul este jucaria lui,nu-l dezlipesc de el nici neam,avand 4 cutii mari pline cu jucarii.
Ar fi multe de povestit timpul in care am lipsit!!!
Asa fiind spuse partile bune,sa spun si parti rele
.
Acum vreo luna unde crede-ti ca l-am gasit,de 2 ori,pe Miki al meu????Sus pe geam
.Copiilor mei mai mari,le-am zis cand este geamul deschis sa se aeriseasca,sa aiba grija sa inchida usa la cam.Cu capul in nori,ai mei au lasat usa
deschisa.Si,intr-o seara eu eram la buc,Miki pleaca de langa mine,eu nestiind ca este usa deschisa,crezand ca se duce in sufra se joace.Dupa 2-3 min.il strig,mi sa parut mie ceva ciudat,ma duc dupa el sa vad unde e,siiii
inghet cand il vad...pe geam!!!Copilul meu se uita linistit la masini.M-am dus incet,l-am luat dupa burta,si l-am tras,tremurand din tot corpul.De mult timp eu si sotul am zis ca punem gratii,dar am tot amanat,si in acea zi a si facut sotul gratiile.Acum stau linistita,el se cocoata pe geam si sta acolo si cate 30 min sa se uite pe strada.
Alta data se duce cu Emre afara,2 min.la scapat din ochi,si in acel moment Miki era deja in str.Se lasa si intunericul,o masina care venea,la observat la timp,si cred ca la cativa cm.a oprit,noroc mare,altfel nici nu vreau sa-mi imaginez
,ce se putea intampla
Copilul asta are un mare incer pazitor,si multumesc
bunului d-zeu,ca la aparat sa nu se intample ceva.
Cam astea fiind zise(in mare
),ma duc sa sterg praful,si revin mai tarziu,cu niste intrebari la voi
.
Anka,capra cu trei iezi!!!pozuci
Pozuci noi,noi
miflore spune:
Vad ca nu-i nimeni pe aici dar nu strica sa vorbesc nitel singura!![]()
Ioana, hai, hai! Mi-e indiferent in sau outdoor, ai vreo preferinta de locatie? la mine, la tine sau in vreun parc? Eu sunt disponibila si in timpul saptamanii, dupa 6 seara!
Alexutza, multumesc frumos pentru informatii!
Irina,
!
Gabiarama, iti spun acum cat costa, muuult mai ieftin fata de Romanica! Apartament cu 3 camere, 4 persoane plus Ana, 7 nopti, 550 euroi. In plin sezon.
Si ca sa nu ma plictisesc mi-am dat seama ca circul ilegal pe strazi cu masina. Am permisul expirat, au trecut 10 ani de cand il am. Si ca sa ma distrez si mai bine, nu numai la udriste, cica daca nu-l aveam expirat puteam sa sar peste fisa medicala. Ceea ce nu este cazul meu.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Aaaa, am uitat sa va spun, azi am fost cu Ana la doctor, i-am facut havrix-ul. Ce urleteeeeeeeeeee...f. dragut.
Cu ocazia asta am masurat si cantarit copilul ca tot eram restanta si avem asa: 11,1 kg, 87cm si PC=45cm. E ok. La vaccinul asta am inteles ca se face rapel peste 6 luni-1 an; am intrebat si de varilrix cu ocazia asta, cica la ala nu se face rapel. Si inca o chestie, de ieri am sesizat la Ana pe cap, in spate, ceva ca un cucui mic, de cativa mm, eu am zis ca poate s-a lovit de ceva. Doctorita mi-a zis ca e un chist seboreic...hmmm, nu mi-a placut...am inteles ca nu e nici o problema cu el, e o acumulare de sebum...stie cineva ceva de chestia asta?
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Miflore sigur scapai de vizita medicala daca iti dadeai seama ca trebuie schimbat permisul. La Udristei daca poti du-te pe la 13-14 ca nu e nimeni. Ei cand am depus actele si cand l-am ridicat a fost 1 maxim 2 persoane inaintea mea. In 10 min am terminat treaba pe acolo.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
miflore spune:
Multumesc Irina,
1-2 zici? asta inseamna sa fug de la servici. Si asa e cel mai corect sa fac, nu?![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Tot am vrut sa scriu si n-am scris.
Anka, tu ai 3 copii, nu???
Sa-ti traiasca!!!!!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Miflore
eu in pauza de masa am taiat-o de la serviciu pentru permis ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
diplodocus spune:
Hello!
N-am mai intrat deoarec dupa vestile super bune de saptamina trecuta a urmat ,din pacate, o alterare grava a starii generaleNici doctorii nu stiu prea bine ce s-a intimplat..Probabil o ischemie mezenterica pasagera...dar cel mai grav au fost convulsiie...
efectiv medicul lui mi-a spus"imi para rau,! Nu stiu daca mai putem scoate ceva din CAlin!" ...VA dati seama ce grav era...
insa Dumnezeu e mare...prea multa lume se roaga pentru Calin...Iar ingerul lui Luca lupta din rasputeri cred sa nu ramina puiul mic fara tata...
Asa ca in mod inexplicabil medical, CALIN SI_A REVENIT SPECTACULOS...
Acum e super constient, cere apa, misca miinile, picioarele, scoate limba, etc...face tot ce i se cere...I se explica ce are de facut , si mult mai usor va fi acum sa avansam
ne ramine in continuare sa ne rugam sa nu mai apara o complicatie de undeva sa-l dea iar peste cap cu progresele
Uneori parca nu mai am putere sa ma bucur de cit e de bine..de frica sa nu se intimple iar ceva mai rau...
Luca s-a obisnuit repede si bine cu bona...Creste in ritm accelerat, si efectiv nu stiu cind a inceput si vorbeste de toate( adica repeta tot ce aude)...Aseara mi-au dat lacrimile aproape cind a inceput el sa "cinte";nani, nani, puiu' mami!
Eu sunt cu sistemul imunitar la pamint..cred k am luat si de prin spital ceva microbi..Daca o sa fie mai bine Calin saptamina asta , o sa-m ipermit sa ma ocup putin si de mine
FETELOR, a pup pe toate si va multumesc pentru sustinerea de pe forum,sper ca voi si puiutii mici sunteti bine...nu reusesc sa citesc nimic, dar o sa recuperez dupa ce vine Calin acasa
Luca-Mihnea Cel Voinic
jadi spune:
Diplo ma bucur ca ne aduci vesti bune despre sotul tau! Multa sanatate in continuare si sa il aduci cat mai repede acasa!
Schimb capitolul ca tot nu am ce face!
Deni &
Vlad & Tudor