Piticodromul de sept-oct 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 24
b_irina_c spune:
Mary ce fain ca va puteti duce la plaja cand e vreme buna. Va trece timpul mai usor. Pe Vladut l-am bagat in mare doar cand era foarte calma, in rest ii era teama de valuri
.
Andreeea eu ma bucur ca zboara mustele asa de usor ca altfel Vladut le-ar prinde pe toate
. Cand vede furnici se seaza pe vine si le studiazam, dar nu pune mana... Incerca cu o gargarita ca ele sunt prin carti, sunt colorate frumos si la inceput o poti tu tine in mana sa-i arati ca nu face nici un rau. Vladut le lasa sa-i mearga pe mana si se supara cand zboara.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
mary ilie spune:
Andreea, nazdravanului meu nu-i e frica de insecte, ba dimpotriva e indragostit de albinute si de orice insecta care face "bazzz-bazzz". In schimb lui Andu ii e teama de iepurasi acum.....
Noi i-am luat un iepuras saptamana trecuta, si la inceput avea mare drag de el, il tinea in brate, ii tot indesa morcovi pe sub mustati sa pape iepurasul, apoi a fost de ajuns sa se sperie bietul iepure si sa se zbata zdravan la el in brate, si de atunci nu s-a mai apropiat de el, ba chiar plangea daca i-l puneam in brate....asa ca n-am vrut sa fortez nota si am renuntat la bietul iepuras, care de-altfel era scump foc.....
Mary si
Andrei(29.09.2005)
mary ilie spune:
Irina, pai chiar am remarcat in pozele voastre cat de calma era marea, nu se vedeau valuri.....aici nu e chiar asa, sunt valuri maricele, dar imi place ca apa e destul de mica si ma pot aventura in apa cu Andrei
Mary si
Andrei(29.09.2005)
Diana30 spune:
No ca mi-am amintit(sper ca mi-am amintit bine)ca azi e ziua tizei din America si-am intratiute sa o urez.
La multi ani,Diana!Sa ai parte numai de bucurii.Distractie la maxim!Si crede-ma pe cuvant ca Petruz e un copil ok,asa ca nu te mai stresa.
Apropo,nici Mihnea nu vorbeste cine stie ce(parca in ultimul timp e ceva mai indraznet),nu face la olita(ca nu l-am pus) si zau ca nu-mi fac nici o grija.
madalina_s spune:
Pentru toti parintii bucuresteni care au copii de gradinita, in acest week-end (8-10 iunie) va fi un targ de gradinite particulare la Palatul Copiilor, cu multe surprize si petrceri pentru copii!
Este si un topic deschis pe aceasta tema: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101711
Madalina
mary ilie spune:
Ieri l-am lasat si eu pe Andrei fara pampers, cu chilotei normali, si a reusit 2 pipi la olita, mi-a spus el ca face pipi, apoi, s-a luat cu joaca , nu stiu....pana seara a mai facut inca 3 pipi da pe el, si imi spunea dupa.....
In fine, continuam.....azi dimineata am fost plecati, asa ca a avut pampers, da acasa iar il las fara.....
Mary si
Andrei(29.09.2005)
diana_n spune:
Nicole, Diana va multumesc frumos pentru urari !
ce dragut din partea voastra sa va amintiti mesajul de acum 2 zile ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Anya20 spune:
la multi ani, diana!!! sa fii sanatoasa, sa te bucuri in continuare de cei dragi si sa ai o petrecere frumoasa!!
off topic
: am pus un link cu poze recente cu anya pe adresa comuna.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
b_irina_c spune:
Diana LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti
!
Mary apa abia facea un amarat de val la mal... Si cu chiu cu vai l-am convins sa intre in apa, la piscina era in elementul lui.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
kristinutza spune:
pentru stirea asta am intrat! felicitari, valen!!!
maine plec in vestitul teambuilding. inca ma gandesc daca n-as putea sa aranjez cu soferul sa inchida usile la autocar si eu sa raman, ca din intamplare, in bucuresti... ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video