Piticodromul de sept-oct 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 23
marinela79 spune:
Pupam si noi mamica de Ines Nicole.Sa fiti sanatoase si ,sa pape Ines bine,iar mami sa aiba laptic ,
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
cge spune:
Bun venit pe lume micutei canadiene, Ines-Nicole!
Sa fii sanatoasa, mancacioasa, si sa faci echipa buna cu surioara sa.
Felicitari Gabriela pentru asa printesa !!
Bravo, esti de 2* mamica.
Anya, Jadi, multumim de vesti. Tineti-ne la curent cu ce fac cele 2 fete.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
deeapui spune:
Buna dimineata mamici si puiuti! Felicitari Valen pentru noua mica minune!
Asa e Kidule, deja a inceput sa-i creasca parul in sus..se prevad niste viitoare bucle foarte frumoase:)
Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991
Tonnia spune:
Felicitari, Valen!!! Sa fiti sanatoase si frumoase!
Vad ca se tot confirma ca al doilea se naste mai mare.
b_irina_c spune:
netza,
Vio mai pune poze noi sa-l admir pe Andrei! Daca ii place apa o sa fie lejer in concediu. Vladut e innebunit dupa apa si in primele zile cand ii ziceam sa mergem acasa mai ca incepea sa planga si tot zicea: "aca nu, aca nu.... maiee". Insa in ultima zi abia l-am convis sa faca baie... se saturase, vroia doar in parc la copii.
Mary e calda apa la voi la mare? Ca am vazut poza te pe messenger... si eram curioasa cum a reactionat Andrei la valuri.
Vlad al meu se comporta bine fara mine. Se pare ca nu-mi duce dorul prea tare, desi cand sunt acasa sta agatat de mine ca un scai
. Face in continuare progrese cu olita (si eu care eram convinsa ca va umple casa de pipi
). Si tati e cel mai curajos deoarece o sa plece cu Vladut in WE la bunica mea langa Ploiesti ca se coc ciresele de mai
(si eu nu sunt acolo 
).
quote:
Originally posted by Tonnia
Vad ca se tot confirma ca al doilea se naste mai mare.
Antonia
Hihihihi daca o sa mai fac eu unul sper sa nu fie cu mult mai mare ca Vlad ca o sa-mi plesneaca burta
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
nicole74 spune:
Felicitari, Valen! Sa fie sanatoasa si norocoasa! Refacere rapida!
La Multi Ani, Diana! Sa fii fericita!
Noi vrem sa mergem aici http://www.marshal.ro/romana/hoteluri/5/818/2004
in vacanta. Aveti idee de alt hotel in Bulgaria, pe plaja si de 4-5 stele si pe care sa-l fi vazut?
Nicole&Ioana Alexandra
poze
ank_miki spune:
Salutare!!!
Am intrat putin sa nu ma dati iar disparuta
.Sa nu ma mai certeKid
.
Valenfelicitari pt.piticuta
mica,sa fie cuminte si mancacioasa,tie refacere rapida si mult laptic.
Kid,Marinela,promit ca intru si scriu mai multe.M-am tot culcat tarziu,si sunt nauca rau.Acum am o durere groaznica de cap
,parca imi bate cineva cu ciocanul in cerebel,poate o fi deranjat
.
Ma duc sa iau ceva de cap,simt ca-mi explodeaza!!!

pozuci
Pozuci noi
mary ilie spune:
buna tuturor!
Felicitari Valen pentru grasunica cea mica!! Sa-ti traiasca printesele , sa fie sanatoase si norocoase si sa va bucure inimile!
Irina, era calda apa, noi am facut baie de pe la jumatatea lui mai, acum de vreo saptamana s-a sticat vremea si n-am mai ajuns pe la plaja.....Iar Andrei, ce sa-ti zic....ar sta numai in apa, acum mai nou il pasioneaza si jocul in nisip, spre deosebire de anul trecut cand manca nisip la greu
- adica ar fi mancat da nu prea putea de mine![]()
![]()
E o placere sa ma duc cu el la plaja, in cursul saptamanii cand suntem fara tati, crede-ma ca nu reusesc sa ma asez pe sezlong- sunt in urmarirea copilului care face tot felul de trasnai. Fura papucii pe care-i gaseste pe langa sezloange si ii ingroapa in nisip, sau gadila la talpi gagicile care incearca sa faca plaja![]()
Fug la bucatarie ca am o budinca la cuptor
Mary si
Andrei(29.09.2005)
andreeeea spune:
Valen, felicitari! Sa fie sanatoasa micuta Ines
si sa va aduca numai bucurii, alaturi de surioara ei!
Voiam sa va intreb daca si copiilor vostri le este teama de insecte, pentru ca Mariei ii este frica tare in special de muste, dar si de fluturi si alte vietati mici, zburatoare, desi de animalele mari nu-i este teama. Am invatat-o sa dea cu mana ca sa fuga, dar zice sa fugarim noi insecta.
Acum ne pregatim sa mergem la circ- sa vedem animalute mari si mici, dar si cum reactioneaza copilul.
A! Din capitolul "variatii pe aceeasi tema", Maria il striga pe tati, de cateva zile, "tatita", "tatu", iar pe mine, "mamichi", "mamicutza"
.
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)