Piticodromul de sept-oct 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 22
catush spune:
JADI - 

cu intarziere , sanatate multa si tot ceea ce va doriti 

Carmi - mama sta cu usa incuiata deoarece plimbareata mea deschide usa sa plece "Pa", afara sau la vecini....
Irina - sa va fie de bine "supervacanta", f f frumoase pozele , se vede ca v-ati distrat![]()
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
natydea spune:
Buna fetele! Nu v-am mai scris de mult si de citit nici atat dar nu am avut timp. Sincer nu stiu cum reuseste Gabi, are toata admiratia mea!
Noi suntem acum mai bine dar saptamana trecuta a fost destul de grea. Darius a facut laringita si a fost pe antibiotic, iar Denis saracutul a luat de la fratesu si a facut bronsiolita. Acum si el ia antibiotic dar e cumintel foc.
De saptamana viitoare daca e bine trecem si la diversificare.
Eu sunt obosita dar vreau sa ma apuc sa caut job si sa ma apuc de munca, poate de cand face Darius 2 ani.
pupici si sper sa va mai scriu.
Dea, Darius si Denis
jadi spune:
M-a sunat Alina care e prin oras sa imi zica ca are vesti despre Valen, a nascut o superba fetita de 3.700, Ines Nicole. Si mama si fetita sunt bine!
Deni &
Vlad & Tudor
b_irina_c spune:
Valen felicitari pentru bblusha!
Sa-ti traiasca Ines si sa fiti sanatoase toate 3 si tati pe langa voi!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Gina M spune:
quote:
Originally posted by jadi
M-a sunat Alina care e prin oras sa imi zica ca are vesti despre Valen, a nascut o superba fetita de 3.700, Ines Nicole. Si mama si fetita sunt bine!Deni &
Vlad & Tudor
Valen - Felicitari pentru micuta Ines Nicole

Iti doresc recuperare rapida, laptic mult si bun,putere, dragoste, rabdare si intelepciune sa poti face fata noii situatii si un copilas plin de, sanatate care sa pape bine.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
miflore spune:
Bravo Valen!!!
Si bun venit micutei Ines!!!
Ohohoho, e bine facuta printesa, 3700!!!
Madam Popesco, LA MULTI ANI DE 2 ORI CU MARE MARE INTARZIERE!!!
Si nastere usoara! Si un bebe mic sanatos si cuminte! Si vacanta frumoasa la mare! Si Si Si!
Revin in curand.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Am intrat repede sa vad daca sunt vesti despre Valen! Gabriela, sa iti traiasca printesa, grasunica foc si cred ca si dulce tare! Sper din tot sufletul ca nasterea sa fi fost usoara si lipsita de peripetii!
Uau, se mareste piticodromul! Acum imi vine in minte imaginea lui Gabi si a Alinei la restaurant acolo, demult, dupa Baby Expo (Etiquette, parca?), amandoua slabute, frumoase si cu doua papusi cuminti in brate: Sarah si Anya. M-au impresionat atunci cat erau de cuminti si de bune prietene si mamicile cum faceau cu schimbul cu cresterea lor...
Felicitari inca o data, ma opresc aici ca am cazut in putina cu melancolie. Bine ai venit sub Soare, Ines Nicole!
vio_reurean spune:
salut,
ajung sa scriu doar la ore din astea! Felicitari pentru bebelus, Valen! multa sanatate si recuperare rapida! Sa va traiasca!
Jadi, cu intarziere La multi ani!sa fii sanatoasa si tu si bebe din burtica si concediu placut!
Si copilu' meu a avut mici crize, dar l-am ignorat cu succes si nu a mai incercat, cel putin pana acum. Am prospectat gradinite si am lasat-o balta ca e prea devreme oricum. Acum incerc sa il pregatesc de mare, vrem sa plecam la inceputul lunii iulie la prietenii bulgari la plaja cu copilu' de drept si cu verisoara lui de 9 ani, asa...sa vedem cum e cu doi 10 zile la mare, ca tot mai vrem sa facem unul mic pe la anul in vara.
Delia-Vio
POZE cu Andrei
catush spune:
VALEN - felicitari pt bebelusa Ines Nicole sa fie sanatoasa,papacioasa si cuminte.... 

Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
Simo74 spune:
A nascut Cuscra! 

Sa-ti traisca fetita grasunica si frumoasa. Iti doresc tota fericirea din lume
!