Piticodromul de sept-oct 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu va urmaresc..

Mary, si Anca e supetr fitoasa, o tratez cu 'Ignore' si urlaaa de oftica.
In schimb, e foarte mare amatoare de shopping, stie exact ce prajituri vrea, ce rosii (pe care le ia din cutie, le pune in punga, se asaza la rand cum fac toti oamenii si balangane punga in fata vanzatoarei).
Cand o intreaba vanzatoarea cati ani are, se asaza pe ciuci, pune punga cu rosii jos si ii arata un deget.

Vreau vacanta..

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Doamnele mele,
Indraznesc si eu sa mai bag nasucul pe aici pe la voi dupa multe luni de absenta.
Eu la 1 an si 3 luni ale lui Alex(adica din ianuarie) am inceput un nou serviciu care, pe langa faptul ca m-a privat de net, mi-a si ocupat foarte mult din timp in primele luni, pana am reusesc sa ma acomodez cu noul program.
In fine, stiu ca nu am scuze ca nu am mai dat pe aici deloc, dar de acum gata, revin pe baricade. Am net la servici incepand de luna asta si timp destul sa va citesc si sa si scriu.
In primul rand pupici tuturor piticilor si aplauze multe mamicilor curajoase care sunt din nou gravidutze (din toamna ma pun si eu pe treaba, momentan fac un tratament cu duphaston pentru o insuficineta ovariana).
Noi suntem la faza de invatat la olita, ii e drag de ea, chiar se screme sa faca o lingurta de pishu cand il pun pe olita. Cu vorbitul tot cam greu (mama-doar la suparare, tata, tati, baba-buni, data-gata, papa si cam atat). In schimb stim cum face calul, cocosul, gaina, gasca, masina si multe alte zgomote specifice.
Spune ca il cheama A--x si arata cu degetul 1 an.
Acu o saptamana l-am tuns la zero deoarece avea un par extrem de cret si transpira de numa numa.

Acum va pup si mai intru mai tarziu sa va dau si poze.

Mergi la inceput

gata, am pus si link-ul pentru poze la semnatura

Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput

revin...pozele cele mai recente le gasiti in josul paginii de yahoo photos...

Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare la fetele slabutze!

Eu sunt obosita si jur ca aseara la 11 dormeam, nu am chefuit deloc!
Alina, dr era in verva, mi-a zis sa ma duc la mare si m=a programat pe 27 sa nasc, adica in ziua in care vroiam! Am fost si la balet, vezi ca vineri e ziua Ceraselei, sa o suni sa ii zici si tu una alta! BB e bine, circa 2.500 gr.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Pe prima pagina la DC, la reviste, e prezenta si coperta cu Alex de Kid! Ma tot uitam si nu inteleegam de ce cunosc copilul, inainte de a fi Doroftei!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uau, multumesc Jadi, habar nu aveam!!! Am vazut-o si eu pe prima pagina, in dreapta, mai jos...

Drum bun la mare, pleci weekendul asta? La noi aicisa, sper ca nu te aventurezi prin alte tari.
Doroftei a inceput sa semene din nou cu Alex a mea, mai are o usoara urma galbuie-mov la ochisor dar e infinit mai bine.

Deeapui, bine ai revenit! Si bravo pentru olita! E un scump A...x! I-ai tuns carliontii, vaaai! Pacat, dar ii cresc lui altii pana la toamna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ce mai faceti, dragutelor?
Am cam absentat de pe aici nemotivat.
Noi suntem bine, eu tot obosita, cred ca nu mai imi trece.
Dinu e haios si inteligent, pus pe sotii, inca nu ma plang, situatia e inca sub control, nu se tranteste inca, nu are crize, dar sunt in garda, se pare ca nu scapam de asta.
Sa e si el bine, mananca bine, rade mult, e topit dupa Dinu.

Gabi, felicitari din suflet! Sa fie sanatos bb3, ca frumos sigur e, tu faci niste baieti de nota 10!

Jadi, la multi ani!!!!Iti doresc o nastere usoara, sa te refaci repede si mai ales un bebe sanatos si mancacios!

Tin pumnii pentru valen si pt celelate gravidute!
Va pup pe toate.
Am fost cam telegrafica de data asta, intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Gabi,ti-am admirat iedu mic.Sa-ti traiasca toti trei,sa fie sanatosi ca frumosi is.

Tonnia,m-am gandit la voi cum ca ce mai faceti.Ce bine ca ai dat un semn.Ma bucur ca toate-s in grafic la voi.

Deci...Valen a nascut?Ca n-am timp sa citesc la piticopdrom reloded.

Mergi la inceput

NU stim inca nimic de Valen, o sa ne anunte Anya!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput