Piticodromul de sept-oct 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Buna ziua fetelor!!!
Sper sa va mai aduceti aminte de noi.Nu am mai scris de foarte mult timp,si-mi cer scuze...rusinik sa-mi fie!Ne REprimiti inapoi???
In cateva cuvinte absenta mea...am avut unele probl.,intre timp ne-am si mutat,a fost soacra mea din Turcia la noi vreo 4 luni,am fost si plecati intr-un tur la neamuri,prin Germ.,Belgia,si acum ne-am cam adunat.
Nu dati cu oua in mine!!!
Kid,mai ales tu,,fie-ti mila de mine,nu ma certa ca la inceput...
In iulie plecam in concediu in Ro si in Turcia,dar am Pc la mama,am sa scriu,promit,macar o data la 2-3 zile.Pana atunci,sunt inca aici.
Am citit putin din urma,am observat ca unele fete au plecat,altele noi au venit...
Acum nu am timp sa va povestesc de plozisori,dar am sa o fac,in cel mai scurt timp.S-au intamplat multe intre timp.

Cu drag intr-un cuv.,va pupicesc pe toate,sanatate la cele bolnave,nasteri usoare,si cele bune pt,piticuti!
Am uitat ceva????

pozuci
Pozuci noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

La Multi Ani de viata si casnicie Jadi !

Noi azi implinim 3 ani de casnicie si peste 2 zile e ziua mea

Si tu tot un singur cadou primesti?

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Va multumesc inca o data de urari! Sunteti niste dragute!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Madame Popesco...repede sa nu te pierd LA MULTI ANI si tot ce iti doresti.

Respectele mele pentru o deosebita doamna si na ca te si pup ca stiu ca nu-ti prea place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Cuscra nascusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

La multi ani Jadi si tot ce iti doresti!

si atat ca am o gramada de treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ank, te cert si de data asta!!! Nu de alta dar bagi capul si nu povestesti nimic de dragutzul Miki? Aaah, am inteles, sunt pozuci noi, e un scump, te iert de data asta! Dar sa vii cu raportul. Pe ordinea de zi: daca vorbeste, daca doarme noaptea, daca se juleste, daca face la oala, daca merge la gradinita, daca o sa mai aiba un frate...si mai gasesti tu, daaa?

Popeasco! Hai fugi la party! Am vrut si eu sa te sun azi macar sa vorbesc live cu matale, dar acum ma tem ca e prea tarziu si te gasesc deja beata! Hi hi, nu zau, dar o femeie gravida si cu copil mic nu poate fi deranjata la ore d-astea tarziu. Aaaah, nu te-ai imbatat? Ca esti gravida? Hai ca ma duc eu sa beau o bere in cinstea ta si sper sa ajung sa te sun maine mai pe zi macar sa te pup la telefon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

La multi ani Jadi si din partea mea, sa fii iubita de feciori si sanatate cat incape,ca asta e cel mai important.
Si eu am vorbit dimineata cu Gabriela si nu era nascuta,dar sa cum spunea si Alina,are programare la medic si cred ca e plecata ca nu mai apare on line pe messenger.O pup inca o data si sper sa scape repede.Am niste emotii asa de mari ca parca ar urma sa nasc eu.
Ank bine ca mai venit pe la noi,sunteti o familie tare dragutza si imi era dor de voi

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Salutari tuturor!

am trecut sa va salut, fara sa apuc sa citesc tot, dar urari de bine si felicitari pentru toti piticii care progreseaza pe topogane, in nisip, pe pietricele, la olita sau langa ea, cu lingurita/furculita sau cu manutele!

cu prietenie,
Delia

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Neata !!! Ce fac fetele? Am emotii... au nascut?
Deniss, ce-a zis doctoreasa noastra - te lasa la mare? BB e bine? La balet ai mai fost?

Mergi la inceput