Piticodromul de sept-oct 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 17
jadi spune:
Irina am vizionat pozele, sunt tare frumoase! De bronzat v-ati bronzat?
Deni &
Vlad & Tudor
alinam spune:
Irina de jumatate de ora ma tot uit la pozele tale parca a inceput sa miroasa a aer sarat de mare , mi-au pl;akut toate, chiar si cele cu broasca :))
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
kid2003 spune:
Vaaai, ce frumos Irina, ce pofta imi faci! Bravo! Cred ca a fost super, se vede dupa poze!
Si acum sa te cert: tu te iei dupa agentie? Trebuia sa bagi o intrebare aici pe forum, cel mai bun prieten al omului! Ca te-am mai fi lamurit si noi!
Oricum, bine ca s-a terminat cu bine si ca ati facut pasaportul la urgente!!! Nici nu stiam ca se poate face asa de repede, super! Cred ca te-ai umplut de nervi sa te intorci la Bucuresti, dar daca era sa ratezi vacanta pentru asta...unde ati fost in Grecia?
Si noi plecam in 10 zile, iupiiii!
Acum, munca usoara la prietenii nostri fratzuji!
b_irina_c spune:
am revenit!
Multumim de laude
.
Jadi ne-am si bronzat... Nu suntem chiar negrii, dar bronzul e vizibil. Si Vladut are o culoare tare haiosa, desi e cel mai putin bronzat (ca avea crema cu cel mai mare factor de protectie).
Alinam hehehehehe... noi am decretat ca e apa foarte buna, nu prea clorurata daca brosca facea baie linistita noaptea
.
Kid sa stii ca Bogdan m-a intrebat in vama: "da' tu n-ai intrebat pe forum cum e treaba cu certificat/pasaport???". Sa-mi fie invatatura de minte. Am fost la Kassandra Palace (kriopigi). Mersi frumos
!
Si acum sa va povestesc faza tare... Bogdan se balacea in piscina mare cu Vladut care tipa de incantare. Si radea si se urca pe margine si sarea in apa... ce sa mai... delir. Apare o tanti, doamna bine pe la 45 de ani. Romanca si ea... se baga in vorba si ii zice la bb sa nu mai tipe ca lumea doarme (la 10 dimineata). Bogdan se face ca nu aude si Vladut se intoarce catre domna: "mamaiaaa, mamaiaa"
. Noi am ras in barba si madam s-a facut nevazuta... asa-i trebuie daca se baga in distractia copiilor
(era plin de copii, foarte multe familii cu 3 copii).
Si din categoria laude... Vladut a evoluat mult la treaba cu olita. De fiecare data cere sa faca la olita "inee pipiii", cu kk e mai greu ca face jumatate pe el, jumatate la olita.
Era haios la piscina cum isi dadea slipii jos si facea pipi din picioare pe unde apuca. Acasa cand a vrut sa faca la fel pe covor si cand i-am zis sa nu cumva sa faca acolo s-a tras mai in lateral sa faca pe parchet.
si cu asta inchei ca pic de somn.
si noapte linisitita!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
alexuta2005 spune:
Jadi La multi ani! 

Sa ai o aniversare frumoasa , cu multe cadouri.
Noi suntem singurele.
Octav vad ca a prins gustul deplasarilor.Abia s-a intors de la team building-ul din Poiana Brasov ca acum a trebuit sa plece la un curs in Spania.Asa ca suntem singure acasa.Din nefericire are numai o zi libera si i-am facut o ditamai lista de cumparaturi dar tare ma tem ca o sa cenzureze el ceva de pe lista aia.
Sa va povestesc cu ce ma ocup acum?Am facut dulceata si sirop de trandafiri saptamana trecuta si acum fac sirop si dulceata de capsuni.
Despre concediu, nu stiu ce sa va zic, probabil ca vom merge la mare dar nu stiu cand.Sa vedem cand reuseste al meu sot sa-si ia concediu.
A si mai am ceva noutati.In sfarsit dupa doua luni de cand am cumparat aparatul de aer conditionat, vineri l-au montat.Asa ca in sfarsit pot sa stau si eu la temperaturi decente in casa.De aparat sunt multumita, e silentios si are si nu stiu ce filtre antibacteriene.
nicole74 spune:
E ziua lui Jadi azi? La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si fericita! Petrecere frumoasa!
Irina, ce frumoase sunt pozele, iar Vladut e super frumusel!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
andreeeea spune:
Am scris un mesaj de 2 ori, dar fara sa ma logez si-am pierdut tot!
asadar:
Jadi, la multi ani si o zi superba!
Irina, ce frumoase poze si ce super v-ati distrat! Bravo!
Catush, ti-am admirat domnisorica plimbareata! Dragalasa foc!
Noi am avut un we plin, frumos, in natura, dar cu nopti cam obositoare, insa eu sper ca ma voi odihni cand voi avea copil student![]()
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
locca spune:
Jadi, la multi ani, coana! Distractie frumoasa azi alaturi de familie si prieteni!
Irina, bine ai venit din concediu, sedere placuta in frantzia
. Nu am apucat sa vad poze, sper sa am timp mai incolo. Ce de peripetii la plecare ... bine ca ati rezolvat rapid.
Ce mai face Valen, a nascut? Si mami de Anya, ea nu mai intra pe-aici? Azi noapte iar am visat ca eram gravida
, o fi vreun semn.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
La multi ani!!! Jadi! Sa fii sanatoasa si tu si cei trei baieti ai tai! Te pupam cu drag!!!
cge spune:
Jadi, "La Multi Ani", sa ti se implineasca toate dorintele de pe toate listele.![]()
Irina, am vazut cateva poze. S-a vazut ca ati avut o vacanta frumoasa desi a inceput cu peripetii.
Ati fost cu avionul sau cu masina ?
Noi suntem la datorie, asteptam vacanta care chiar vine cu trenul din Franta.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati