Piticodromul de sept-oct 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 16
Carmi spune:
la ceas de noapte !
Ma bag si eu in seama sa ma ŽlaudŽ si eu cu nevorbaretul meu. Nu vrea sa repete dupa mine si pace. In schimb e gospodar rau
, spala geamul de la balcon cu babetica, sterge praful cu sutienele mele, ne obliga sa convietuim cu aspiratorul in mijlocul sufrageriei (daca il ascundem se lasa cu crize si plansete) si sa-l folosim de cate 4-5 ori pe zi, ca-i place sa faca el curat
. Dar in schimb intelege absolut tot, il trimit in ultima camera sa stinga lumina si se executa imediat, daca-i cer sa-mi aduca un cartof din bucatarie vine cu 2-3, si tot asa, indiferent de limba in care i se vorbeste. Eu ma consolez cu faptul ca e baiat, deci mai lenes la vorba, basca trilingv, saracutzul.
Lasand la o parte juliturile la ambii genunchi, o arsura ciudata pe unul din degete (cred ca s-a jucat cu bricheta), cea mai cea chestie pe care a facut-o e ca ....acum vreo 4 zile....a fugit de-acasa. EU eram in bucatarie si prestam, sotzul tot intra si iesea, ba sa duca gunoiul, ba sa auca chestii din pivnita. Fabiano, normal, zapacea aspiratorul. E drept ca el deschide usile fara probleme, insa usa de la intrare e mai dificil de deschis, clanta e mai rigida si nu a reusit niciodata...pana atunci. Sotzul a lasat usa neincuiata, ca se tot perinda, Fabiano a reusit s-o deschida, a iesit in balconul prin care se face intrarea in apartament, l-a strabatut (in momentul asta sotul l-a vazut de jos si a inceput sa ma strige innebunit, eu insa nu am auzit), a deschis si usa de la holul blocului, si astepta nerabdator in fata liftului. Daca facea 2-3 pasi inapoi, incepea multitudinea de trepte...nici nu vreau sa ma gandesc...el nu stie inca sa le coboare. Ta-suŽa urcat cu viteza uraganului scarile si ii striga sa ramana pe loc, din fericire l-a gasit cand tocmai se plictisise de asteptat liftul si vroia s-o ia pe scari...
Asta ca sa mai stiti si de noi
...
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Ruxandra, ai avut dreptate; vineri la 10 jumate noaptea eram in parculet, ne dadeam in balansoar, si copilul nu vroia in casa; nu mai fac ezperimente din astea ca vad ca rezista mai mult ca mine
.
Carmi, da-i un
zimbaretului plimbacios de la mine
.
Irina cuscra, v-ati intors din Grecia? Hai, povesteste!
Irina Noeliei, v-am citit povestea, v-as si vota, dar concursul s-a incheiat pe 31 mai. Anunta-ne daca ai cistigat
.
Alina, buna si padurea
.
Dana, ma bucur ca Antoine doarme asa bine in patul de copii mari
.
Am fost la o nunta la Rosiori simbata, asa ca Miruna a stat cu socro de simbata pina duminica. Azi dimineata n-am putut sa fac nici un pas fara Miruna, ma tinea de mina sa nu plec. Noroc ca atunci cind vine bona isi vede de treaba ei, doar ma atentioneaza "sase", sa nu cumva sa intirzii
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
innaa spune:
Mersi pentru ca v-ati facut timp sa citici "povestea noastra"...nu, nu s-a terminat concursul...s-a terminat cel din luna mai...se poate vota toata luna iunie. Si da, din pacate trebuie sa te inscrii pentru a putea vota
...nu e mare lucru dar daca esti mamica e mai greu sa iti gasesti timpul
.
Carmi nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul sotului la momentul respectiv.![]()
hai ca va pup trebuie sa merg pana in oras ca am ceva de rezolvat asa ca tineti-mi pumnii!!! va spun despre ce e vb cand ma intorc.
Pupici!
catush spune:
Buna fetelor
pt toti copii din piticodrom , si cei mici si cei mari....
Pe 1 am fost in deplasare la Slatina....
In we am fost la Bria la mama in dr.taberei, au fost si nepotii, deci am fost mama de 3 iezi...
Am fost in parc la moghioros ieri si ne-am dat cu hidrobicicleta... placere maxima pt toti 3
KID - mersi , pupam pe "Doroftei"!!!!!!!!
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
locca spune:
Buna ziua
Carmi, ce bine ca ne-ai mai zis de Fabiano. Acum cred ca o sa tineti usa incuiata. Si noi am patit-o tot asa, de atunci verific de cateva ori sa fie incuiata usa, mai ales ca la noi scarile o cotesc si sunt niste trepte care sunt f inguste la un capat (mama, ce explicatie am scos din mine).
Innaa, tin pumnii, da' sa zici si pt. ce ii tin.
Kristinutzo, sa stii ca m-am concentrat da' daca e vorba de profi din aia chiar nu avem ce face.
Ioana, sa nu zici ca nu ai fost atentionata
.
Kidule, am vazut-o pe Doroftei in parc vineri, nu arata asa de inspaimantator, dar nici nu am studiat cu atentie, se dadea pe tobogan, iar Matei vroia afara din parc, deci n-am stat.
Simooooo, asa deci, ati tradat de tot herastraul, sa va caut prin cismigiu.
Copilul meu a scos si ultimul canin la vedere, uraaaa! Asa ca am dormit bine de vreo 3 nopti incoace. Sper sa fie civilizat si sa produca maselele care au mai ramas dupa 2 ani, ca altfel io imi dau demisia.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Hehee, Ruxandra, era mai bine vineri ca am avut tupeul sa o scot din casa. Totusi nu am iesit eu cu ea, am trimis-o pe cumnatica venita d curand din UK sa ia ea in freza toate intrebarile grijuliilor din parc, a venit cu capul tandari. Toata lumea se tot mira "vai, saraca, ce a patit, Doamne Fereste etc..." de ziceai ca i se vedea cicatricea de la operatia pe creier.
Am intrebat-o eu pe matusica daca l-a vazut pe Matei (stiam ca daca esti in parc te duci pe la Alex), dar mi-a zis ca nu, acum inteleg, pishicherul de Matei vroia acac cu orice pret!
Acush e mai bine ochisorul, e galben si un pic mov pe margini, a cazut si coaja de la buba, arata mai uman!
Carmi, mortal Fabiano! Auzi, astepta la lift lenesul, nu vroia sa o ia pe scari
Sa stii ca ei au instinct de conservare, stiu ca nu vrei sa aflii exact gradul de instinct pe care il poseda, dar zuza mea a prins o data usita deschisa catre pivnita (usita din aceea speciala pt tinut copiii departe), toti pazim acea intrare pt ca scarile sunt abrupte si mari, de piatra...si mandra mea era deja jos in pivnita cand ne-am hotarat sa o cautam. Mare minune, eram sigura ca nu stie sa coboare, dar cumva a reusit. Oricum nu imi doresc sa repete experienta prea curand.
Inna, ma duc sa bag un ochi si sa te votez si eu, asa ca de la miresica la miresica. Spre rusinea mea eu sunt mai lenesa la organizare, ba chiar ne-am hotarat sa nu mai tiparim invitatii la nunta. Tinand cont ca nu sunt decat prietenii apropiati, le trimitem cate un mail, iar la rude apropiate le vom spune la telefon sau face to face, chit ca vor fi socate!
Kristinutza....la toamna te primeste ca deh, in toamna ajung cei fara prezente, ce sa iti mai ceara prezenta, deja te-a pedepsit o data! Fruntea sus ca scapi tu si de asta!
catush spune:
Am pus cateva poze de la plimbarile din WE
ADMIRATI-NE!!!!!!!![]()
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
innaa spune:
Deci: sa vedem cu ce incep
am culcat fata si am pus mancarea pe foc asa ca am cateva minutele.
Catush ia zii cum e cu trei iezi? pe la noi a venit saptamana trecuta verisoara mea care are o fetita de doi ani si un pic si inca una de 8 ani...dupa ce au plecat mi-am pus mainile in cap si am zis ca alti copii nu mai fac!
Ruxandra la multe nopti dormite inainte! - si sa iti spun si pentru ce votezi: premiul cel mare e o rochita de mireasa de la Deverra, premiul doi inel logodna+ verighete de la Italian gold market si locul trei ceva farduri
Kid sa sti ca si eu as fi optat pentru mailuri (am si gasit niste invitatii dragute de trimis pe net) insa nu toate rudele noastre folosesc calculatorul...
o sa trimit insa la cine se poate.
Mi-am amintit intre timp de diplodocus(parca...sper sa nu gresesc) zicea acum mai bine de o saptamana ca sotul ei a avut un accident...mai stiti ceva? E bine, nu?
catush spune:
Innaa - 
cam asa e cu trei ![]()
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
b_irina_c spune:
ziua buna si de la mine,
ca mi-ati urat concediu placut.
Diplodocus
m-am bucurat tare mult sa citesc vesti bune de la tine! Astept cu nerabdare altele si mai bune.
Sa-mi fie rusine, dar eu m-am distrat bine citind cum ati povestit de cum dorm si vorbesc copilasii vostrii.
Cat despre vacanta... a inceput rau de tot cu stangul. Ne-am luat dupa ametita de la agentie care a zis ca pote iesi Vladut din tara cu certificatul de nastere. Nimic mai fals! Din pacate am aflat asta in vama la bulgari, de unde am facut cale intoarsa la Bucuresti. Noroc ca am plecat vinerea si ca s-au luminat si romanasii nostrii si fac in 2 ore pasaport la urgenta. Vladut are cea mail cool poza de pasaport intr-un maiu de plaja pe care scrie "safari"
.
Din pacate drumul a fost teribil de lung din cauza fazai cu pasaportul, dar in rest ok. Hotel super, vreme buna si apa potrivit de calda (in jur de 20 grade).
Vladut a fost mai mult decat incantat de apa, cum se trezea tipa "baieee, baieee" si normal ca fiecare iesire din apa se lasa cu urlete. Din fericire hotelul avea un loc de joaca pt copii foarte fain si reuseam sa-l pacalim cu parcul. Si in plus aveau si club unde puteai sa lasi copilul cate 2 h dim si 2 dupa amiaza. Si am ajuns si la concluzia ca Vlad e pregatit pentru gradinita.
Sa iertati incoerenta mesajuluim dar am ajuns de la grecci ieri dimineatza la 5 si azi de dimineata la 4 m-am trezit sa prind avionul
. si ieritati va rog si greselile, tastatura in franceza ma distruge nervos 
Poze am, dar cum sunt f multa fac eu o selectie mica: sar in apa, colorez, cu tati pe plaja
Revin diseara!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)