Piticodromul de sept-oct 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor, pentru ca am fost de la inceput cu voi, raspund mai intai aici! Multumesc mult de felicitari si va doresc si voua multa sanatate, fericire ca revers a urarilor voastre!

Eu am avut o noapte frumoasa, copilul meu a visat urat si s-a trezit urland mami mami si nu a adormit la loc pana nu m-am deplasat cu toate catrafusele la el in camera si m-am culcat cu el! In drum spre camera lui am vazut si cadoul de ziua mea, asezat de sot de seara ca sa il gasesc dimineata dar era 1 noaptea si chiar nu aveam chef de el dar era ce mi-am dorit. O camera handy (suna mai frumos decat handycam ) HDD, acum o sa am cu ce filma copii si sa fac dvd-uri cand vrea mushchii mei . Si cum ma machiez de 5 ori pe an printre care si de ziua mea, a prins fimiu rujul si s-a rujat la ceafa! Se vede ca nu folosesc rujul ca ar fi trebui sa stie copilul cum se foloseste! Am aruncat rujul ca era de nefolosit! Si am inrosit si copilul incercand sa il demachiez!

Azi sunt la servici si am aranjat o mica tratatie la fete si dupa amiaza ma duc la dr, sper sa fie de bine ca as vrea sa merg 1 saptamana la mare la noi. Si mai am 3 saptamani (circa) si nasc! Va pup inca o data!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Jadi multa sanatate, un Vladut cuminte si un bb mik sanatos , papacios si dormicios !La multi ani! frumos cadou sau mai bine zis util pentru amintirile noastre.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

ziua buna

Jadi la multi ani si sa ti se implineasca toata dornitele !

m-am umflat de stau sa explodez de la atatea laude! Multumesc frumos !

Cristina am fost cu masina, dar nu ma nai duc asa prea curand, e prea obositorm chiar daca am dormit pe drum. Am prins si blocaj pe autostrada la greci si am facut 15 km in 3 h . Distractie placuta si tie in concediu!

Si eu cum am venit am cautat un mesaj care sa anunte ca a nascut Valen. Nu stie nimeni nimic?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

OOOOO e ziua lui Madam Popescu!
"La multi ani!"Anul trecut a fost prima ta zi cu un copil,anu asta-i ultima cu unul.Toate cele bune sa fie cu tine.Te tzuc!

Mergi la inceput

Irina eu acum citeam la mamici de iulie august tot sa aflu vesti despre Valen ...dar vad ca nu e nik deocamdata insa trebuie sa o felicitam pe Jadi si pentru ziua ei dat si pentru ca azi e si aniversarea casatoriei so ..........Jadi la muti ani alaturi de sot!!!!!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multumesc mult Alina, intradevar fac si 8 ani de casnicie, am trecut de cei 7 critici . Ce tanara si slaba eram, ce grasa si umflata sunt, ca tanara am ramas .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

ca sa nu ma mai lungesc cu vorba, ca vroiam sa zic mai multe, cred ca nasc pana la urma. Lunito, ai avut dreptate; aseara am remarcat eu un firisor rozaliu asa, dar am crezut ca e pura imaginatie; acu vad ca deja sangerez, plus ca am niste dureri de burta de numa numa (a se intelege contractii). Va tin la curent

ce nu-mi place mie in aceasta poveste este ca am luat aseara niste carne tocata si varza in scopul de a le transforma in sarmale...

O sa va tin la curent

Am dat un copy-paste la un mesaj al lui Valen de la mamicile de iulie-august .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu stiu ca Valen deja e la doctor.

Ii tinem pumnii sa aiba o nastere usoara si rapida si o fetita sanatoasa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

hehehe Gabi tocmai ajunsesem si eu la pagina 12 din subiectul vostru si ma pregateam sa anunt lumea ca naste Valen hehehhe, da are o problema: nu a apucat sa faka sarmalele.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Uaaauuu, deja e la dr !Inseamna ca lucrurile se precipita !

Poze

Mergi la inceput