Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)
Raspunsuri - Pagina 22
oana.iat spune:
Tocmai am citit intamplator ca pe mamicile de la spiridusi de ian-feb 2006 le-au trimis la ZZ din cauza unor certuri urate. Ce inseamna ZZ? Am vazut ca nu mai au subiectul la 'scutece', au trecut o parte din ele la 'prieteni'.
/
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
[font=Courier New]Andreea, "La multi ani"!
Noi nu putem onora invitatia, cu parere de rau, intrucat luam motz si avem program "artistic" cu membrii familiei si nasii
Lyly La multi multi ani si voua!!! Sa petreceti frumos si sa mancati cuviincios
Copilasi dulci ca ciresele si parinti voiosi, va dedic si eu un post pe blog, de ziua copilului! (puteti comenta direct acolo)
www.puiulmeu.blogspot.com/" target="_blank">pentru copiii cu parinti ascultatori

[b] Amiss
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by oana.iat
Tocmai am citit intamplator ca pe mamicile de la spiridusi de ian-feb 2006 le-au trimis la ZZ din cauza unor certuri urate. Ce inseamna ZZ? Am vazut ca nu mai au subiectul la 'scutece', au trecut o parte din ele la 'prieteni'.
Oana si Alexandra (12 iunie 2006)
/
La multi ani tuturor copilasilor, dar si bbelusilor
La multi ani Alec!!!
oana activeazati PM, ori dami id de messenger te rog.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
vivighe spune:
La multi ani tuturor copilashilor(mai mari sau mai mici).sa ne creasca mari ,sanatoshi,frumoshi si nazbatioshi!
Uite ca mi-am mai facut si eu timp sa intru...am zis ca macar azi sa urez si eu "la multi ani",ca asa ii cuprind pe toti
...Imi asum din nou rushinea de a nu fi fost pe cat de prompta mi-as fi dorit cu urarile fatza de fiecare cireshica in parte.
Am mai vazut si poze...am mai si citit cate ceva...printre care si informatzia ca Petra da o petrecere cu dans din buric...Si cum in ultimul moment ne-am anulat planurile de w-e si mai ales ca asa o reprezentatzie nu trebuie ratata ne inscriem si noi pe lista daca mai este deschisa.Poate asa sa mai cunoastem si noi ciresicile de prin zona respectiva si sa ne largim cercul de prieteni.
Asa ca Amiss...daca ne primesti si pe noi asteptam detalii pe Pm sau pe mess(ora,locatzia,costumatzia...
)
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by vivighe
La multi ani tuturor copilashilor(mai mari sau mai mici).sa ne creasca mari ,sanatoshi,frumoshi si nazbatioshi!
Uite ca mi-am mai facut si eu timp sa intru...am zis ca macar azi sa urez si eu "la multi ani",ca asa ii cuprind pe toti...Imi asum din nou rushinea de a nu fi fost pe cat de prompta mi-as fi dorit cu urarile fatza de fiecare cireshica in parte.
Am mai vazut si poze...am mai si citit cate ceva...printre care si informatzia ca Petra da o petrecere cu dans din buric...Si cum in ultimul moment ne-am anulat planurile de w-e si mai ales ca asa o reprezentatzie nu trebuie ratata ne inscriem si noi pe lista daca mai este deschisa.Poate asa sa mai cunoastem si noi ciresicile de prin zona respectiva si sa ne largim cercul de prieteni.
Asa ca Amiss...daca ne primesti si pe noi asteptam detalii pe Pm sau pe mess(ora,locatzia,costumatzia...)
Viviana si
Ingrid
Da, da va primim, va primim!
Avem si doua invitate SURPRIZA, cirese de-ale noastre, pe care nu le-ati mai vazut de muuult! Va fi super distractie!
Lista inca este deschisa.
Va pup!
DianaR spune:
La multi ani tuturor copilasilor de 1 iunie! Sa ne traiasca minunile mici!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
arleena spune:
la multi ani copilasilor nostri!!!
RARES TEODORA IOANA FLORIN ALEXANDRU sa cresteti mari...sper ca ati avut un chef pe cinste....ceva poze???
amiss
si tie si la mai multi!!!si noi am vrea la petrecerea petrei, dar cam greu..macar poze o sa vedem
noi suntem la oradea, si din pacate e vreme asa naspa...tot ploua...si e am racoare si nu prea i-am adus haine adecvate la asta mic.....plus ca tot gaseste modalitati de a se face learca(cand nu ploua) explorand curtea....e super entuziasmat de caini si de ciresul din curte
http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/525361737/
dianaR f faina petrecere ati avut
roxana arati
mami super si cata zici ca e ingeras asa blondut si grasunel 
si montajul cu marc banditelul tare emotionant este.....mai ales la sfarsit cand vezi succesiunea marimilor la scutece [pup flacaul voinic.
nu stiu ce poze am mai vazut
ca is cam stresata ca daca se trezeste alex nu-l aud de aici din camera lui frate-mio unde e calcul....
am doua videouri pt voi daca aveti vreme si chef
: http://www.youtube.com/watch?v=EZ52PKlG74U si http://www.youtube.com/watch?v=RjHa7T2LjWU
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
OanaRusu spune:
Pupam cireshele cu ocazia zilei dedicate lor -
si
!!!
Am revenit, da' pana sa povestim cum a fost e cale lunga... sper sa reusesc sapt care vine.
livada!!!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by arleena
...
ultimele 2 zile au fost aniversari la noi...cam multe in luna mai...ziua soacrei, ziua lui alex, ziua numelui(ca sunt si elena...asa ca va dau un
vitual tuturor) si pe 22 am aniversat 3 ani de la nunta.....zici ca au trecut mai multi...asa simt....mai ales dupa anul asta de cand e si alex....
deja incep sa aberez....ne mai auzim.....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
He-he... eu sunt Ileana
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
anamea spune:
Si de asemeni un sincer "La multi ani" tuturor Ioanelor, Ionelelor si ionilor din dotare!
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi

vitual tuturor) si pe 22 am aniversat 3 ani de la nunta.....zici ca au trecut mai multi...asa simt....mai ales dupa anul asta de cand e si alex....
....ne mai auzim.....