Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Fetelor, azi sunt fericita.Analiza lui Victor e sterila, deci a scapat de antibiotic.Doctora spune ca la el a fost o combinatie de factori: intarcat, iesit de maselute si probabil ceva din alimentatie , care a contribuit la cresterea temperaturii si la diaree.Temperatura nu mai avem de ieri si se pare ca scapam incet si necazul celalalt.

Miti, daca copilul are si diaree, supozitoarele se exclud.

Lacramioara, asta e cu copilul mic.Cine stie ce o fi inghitit cand nu sunt atenta si atat i-a trebuit organismului care trecea printr-o faza mai delicata.

Adriana, sa dea Domnul sanatate la toti puiutii, caci daca sunt sanatosi treci peste toate.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor nu am stiut ca daca are diaree nu e voie supozitor, bine ca mi-ati spus.
Alex nu a avut diaree cand i-am pus supozitorul pt febra.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

LA MULTI ANI tuturor copiilor pt 1 IUNIE !!!

sa fie toti sanatosi si fericiti !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih_tom spune:

LA MULTI ANI COPII MARI SI MICI!

CE PACAT CA VREMEA NU TINE CU NOI TOCMAI AZI IN ZI DE SARBATOARE, SA NU PUTEM IESI IN PARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI de 1 IUNIE TUTUROR COPIILOR SI CELOR CU SUFLET DE COPIL!!!

LA MULTI ANI, MATEI!! Ce aniversare frumoasa! Sa cresti mare si sanatos! Utionela poate ceva pozici ne arati si noua??

Eu sunt pe fuga caci vrem sa mergem la consult la dr., si apoi avem de facut ceva cumparaturi .

am livada in sarbatoare.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

La multi ani copilasilor!!! Sa ne traiti sanatosi si fericiti si sa ne ajute Dumnezeu sa va putem sta alaturi pana veti putea zbura singurei! (si dupa aceea )

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI COPILASILOR DIN INTREAGA LUME

LA MULTI ANI MATEI

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare,salutare!!

La multi ani copilasi de toate varstele!!!! sa ne traiasca ciresele si fratiorii si surorile lor!! sa ne bucuram de ei mereu si sa nu uitam sa fim in fiecare zi macar 5 minute copii!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

La multi, multi ani Matei!! Sa cresti mare puisor!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

La multi ani tuturor copilasilor!!!
Sa fiti snatosi si norocosi !
Si, de ce nu, la multi ani si noua, mamicilor, ca doar suntem copiii parintilor nostri!
Sa aveti o zi frumoasa impreuna cu puiutii vostri!
Noi speram sa ajunga tati mai devreme ( adica pe la 6 seara) si sa iesim pe undeva, macar la o plimbarica toti 3.

/

Mergi la inceput