Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)
Raspunsuri - Pagina 20
adriana spune:
Arabela, imi pare tare rau
.. Sper ca bebe e bine, stiu ca e traumatizanta aceasta experienta
.. Sa dea Domnul sa nu mai ajungeti la spital si sa nu fie nimic complicat.
Nu stiu ce e cu copiii astia, atat de bombardati cu boli
..
Cornelia mea ajunsese la 40,5 si tot mai crestea temperatura.. ma mir ca nu a facut convulsii
..
DianaR, multa sanatate puiutilor. Putere, ce sa zic...
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
CamiM spune:
Salutam livada in sarbatoare!!
Cu scuze pentru intarziere:

La multi ani sa ne traiesti si mereu sa ne zambesti..
draga Razacilaaaaa!!

Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
CamiM spune:
Si acum pentru toti strumfisorii bolnaviori multa sanatate si niste 

pentru mamicile lor sufletiste!!
Mooama ce de botezuri, nunti si moturi: petrecre frumoasa fetelor!!
Miti atunci poate patul vostru are tot ce trebuie, ar fi bine!!
Roxana 
am vazut poze .. nu stiu ce sa zic ca mi-a placut mai tare.. mamicuta sexi sau ciresica balaioara?
DianaR merci ca ai pus link-ul la montajul lui Miki.. este super si poate asa revine si ea printre ciresici..
Lacra felicitari d-lui Razacila pentru primii pasi!!
Semne bune anul are!!![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
A.C spune:
Fetelor,am si eu o mica problema si paote ma ajutati.
Aseara i-a dat persoana unde am lasat-o pe Delia piept de pui afumat si azi i-a iesit o iritatie pe fundulet,picioruse si putin pe maini.Initial crezusem ca o piscase tantarii dar n-a fost asa.Ne-am uitat azi pe termenul de valabiliatte si expira pe 29 mai si femeia i-a dat pe 30 mai,aseara.Deci....asta a fost !Acum va intreb:ce-i de facut?lasam iritatia sa treaca de la sine sau cum se procedeaza in cazuri din astea?se da ceva?
Alina si bb Delia(29 iunie 2006)
Poze Delicioase
LYLY809 spune:
Arabela si Cami, multumim pentru urari!
Arabela, si Andrei Ochios avea ieri 39 cu 4, de aceea nu a venit la noi de ziua lui Razacila. Ce se intampla,de la ce fac febra asta mare puiutii vostri?
Alina, cand a avut Alec o iritatie mi-a zis asistenta sa o urmaresc si, daca persista, vroia sa-mi prescrie o cura cu calciu...fiole, evident; dar la noi a trecut pur si simplu
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
florypop spune:
Multumim mult din suflet pentru urari si scuzati-ne ca suntem intarziati dar timpul este foarte pretios.
La Multi Ani si din partea noastra tuturor sarbatoritilor si multa sanatate.
Va pupacim,
Flory si
Andrei si
Rares
mih_tom spune:
Buna livada
desi piata e plina acum de cirese bune si dustoase tot cireselele de aici sunt mai frumoase si pe gustate ca-s si mai dulci
.
La multi ani si petrecere frumoasa tuturor prichindeilor de sapatamana asta si mai ales celor ce vor sarbatorii in weekend 

.
amiss_zip multumim mult de invitatie as veni cu mare drag, mai ales sa vad cum se joaca cireselele intre ele, dar suntem invitati la o alta ciresica ce ramane fara mot
.
Imi pare tare rau s-aud ca foarte multi bb-ti sunt bolnaviori, multa sanatate tuturor
. Noi suntem spre vindecare, mai tusim foarte putin.![]()
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by abibrinza
La multi ani Alec si tuturor cireselelor sarbatorite saptamana asta si cea din urma!Tot ce-i mai bun pe lume la voi sa fie!
Eu sunt trista.Am ajuns cu Victor la urgenta in noaptea trecuta dupa febra de 39,4 si diaree.Azi a dormit cam mult, a baut mult ceai si sper ca e mai bine.
Pupici,
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
pt scaderea temperaturii cel mai sfant e supozitorul, iti spun din propria experienta cu Alex de acum 2 sapta cand a avut 39.5.
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
anamea spune:
Cu intarziere urez si eu un sincer "La multi ani" cireselor noastre scumpe
RARES (florypop)
TEODORA IOANA
si
FLORIN ALEXANDRU
si de asemenea copacului nostru Amiss Zip.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi
anamea spune:
In ultimul timp intru numai pe fuga, va citesc dar nu pot scrie, cum ma vede draga de Ana la calculator incepe sa urle. Cu concursul ala am stat mai mult pe mess si sunt foarte stresata ca de altfel toata luna asta. Dreptate avea Lacramioara cand imi spunea ca nu merita, ei sa sa-i faci de as fi putut sa ma detasez asa usor. Asta e, inca o jumatate de zi si gata, pe urma plecam la tara si nu mai vreau calculator cel putin o saptamana.
Oare am sa pot?
Pupici pana la urmatoarea intalnire!
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi