Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)
Raspunsuri - Pagina 19
oana.iat spune:
Adela, ma bucur ca Andrei este bine. Urate alergiile astea. Imi amintesc ca fratele meu a avut toata copilaria alergie la polen. Toata perioada cat erau flori, tei si toate alea cu polen el parca ar fi fost racit permenent si i se si umflau f. tare ochii. Offf, uracios tare.
adriana spune:
Adela, sanatate multa baietelului 
Stelutica, multumesc pentru urari
Razacescu, sa fi la fel de razacios si cand oi fi mare
. La muulti ani cu ras si voie buna
Noi am depasit momentul febrei, fetita e ca noua, mai putin cu vreo 5oo grame
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
Roxana Claudia spune:
LA MULTI ANI ALEC! SA FII SANATOS, SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI SI-TI MAI DORESC NISTE PARINTI SANATOSI...CARE SA TE RASFETE ASA CUM MERITI!!!!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
DianaR spune:
La multi ani Adreeia! Sa ai parte numai de bucurii! Sa-ti traiasca si Petra! Au cum as veni la petrecere! Fetele din Bucuresti, ce mai asteptati? Mergeti si ptr noi celelalte de la distanta!
Alexandru la multi ani fericiti si sa fii tot asa Razacios toata viata! Lacri sa-ti traiasca Moaca!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
DianaR spune:
Si acum sa mai spun trei vorbe. Timeea si Vladut sunt amandoi raciti ca vai de ei cu tuse spasmodica, muci la greu si maraiala cat incape. Iar eu zombi, bineinteles...
Adriana, bine ca ati scapat de boala!
Camelia.t, ma bucur sa aud de bine si la voi. Am vazut Andreiutul si tortul!
Roxana, chiar ca arati bine! Prima poza ii cea mai faina cand pare ca-si numara uneltele de nisip...![]()
Pentru cine doreste sa-l revada pe Marc Banditelul lui Mikiion, o poate face www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici Mai ales colectia de pamapersi dar si smecherelul mic merita sa aruncati un ochi!
Pupam livada!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI Alex (Razacila) 
La multi ani cu intarziere tuturor cireselor care au implinit 1 anisor zilele trecute: ANA,LAVINIA-ILEANA,MARIA-ALEXANDRA,EDUARD-CRISTIAN,MIRCEA-ANDREI,RARES,TEODORA-IOANA

Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
LYLY809 spune:
Multumim pentru urari Ildy25, DianaR, Adela din Maramu'(bine ca piticul nu are nimic grav la plamani
), cocutica, Roxaniciu, Adriana, Oana din Iassy( n-am ajuns la banca dar returnam banii, nu-ti face griji), miti
Cireselul Alec s-a desprins de canapea si a mers singurel chiar astazi..avem intamplarea inregistrata, caci chiar il filmam in momentul respectiv!
Vom pune si poze maine!
Va dorim o seara cat mai placuta...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
amiss_zip spune:
hehhei!
Multumim pentru urari!!
Imi pare rau ca nu apuc sa intru mai des la cirese dar cam pe la ora asta reusesc sa ma mai linistesc si de obicei adorm langa Petra.
Lista cu pitici creste!
Invitatia este deschisa asa ca va astepam cu drag.
Petra exerseaza de ceva vreme dansul din buric. Nu trebuie sa ratati asta! Munceste de ceva timp
.
Imi este tare dor de voi si de aceea as vrea sa va vad. For old time sake!
va pup si revin.
LYLY809 spune:
Andreea, "La multi ani"!
Noi nu putem onora invitatia, cu parere de rau, intrucat luam motz si avem program "artistic" cu membrii familiei si nasii
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
abibrinza spune:
La multi ani Alec si tuturor cireselelor sarbatorite saptamana asta si cea din urma!Tot ce-i mai bun pe lume la voi sa fie!
Eu sunt trista.Am ajuns cu Victor la urgenta in noaptea trecuta dupa febra de 39,4 si diaree.Azi a dormit cam mult, a baut mult ceai si sper ca e mai bine.
Pupici,
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze