Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI RARES si TEODORA IOANA!!! Sa infloriti ca ciresele in luna mai , sa cresteti mari si frumosi!!!

LA MULTI ANI, ANDREEA!!! Multe, multe bucurii alaturi de Petra si sot!!! Sa fii sanatoasa si iubita!

Am vazut o groaza de poze! Se vede ca am lipsit ceva vreme!! am toti protagonistii frumosi!

Noua ne-a priit tare bine iesirea la parintii mei. Andrada a fost incantata sa se joace cu toate animalele de la tara, sa faca baie in noua ei piscinutza (in care aveam loc sa intram toata familia).

Roxana, asteptam retetele de sufle-uri si budinci. Pentru idei de meniu, ia aruncati un ochi si pe aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100751
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=100694

Simona, multa sanatate. Bine ca ai gasit o solutie cu antibioticul.

Felicitari cireselor pentru noile progrese: Andrei de DanaPuiu, Andrei de Andruskandu, Goguta scumpa, si mai erau, dar acum atat imi vin in minte!! Va rog sa nu va suparati .

Adriana, multa sanatate Corneliei! Sa treaca mai repede febra asta nebuna!

Adela, sper sa se fi reparat vechitura aia de aparat si ati terminat cu razele.

Arabela, pana la urma bine ca Victor a scapat de diaree!!

Ma pregatesc sa ma duc la nani si eu. Noapte buna intregii livezi!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

CamiM m-ai bagat la idei cu railurile alea...eu am niste piese in plus, dar parca de lemn, o bara mai lunga si inca o placa parca...o sa caut sa vad, dar parca fiare nu am ...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

LA MULTI ,MULTI,ANI (cu mica intarziere),AMISS ZIP!
O VIATA PLINA DE FERICIRE SI IUBIRE ALATURI DE FAMILIA TA!

Alina si bb Delia (29 iunie 2006)

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

'Neata.Se pare ca nu mai reusesc sa scriu decat dimineata (acum doarme ardeiu).Pocestea de ieri are pana la urma un final fericit pt noi.S-a reparat antichitatea pana la urma, am facut razele, Ardeiu are plamanii curati, fara pb. Bronsita pe care a avut-o, s-a suprapus pe un teren alergic (are si dermatita atopica)...si a ramas cu o rinoree care s-a dovedit a fi alergica, nu de alta natura.Am primit indicatii sa curatam cum putem mai bine nasul, luam dimineata 2ml sirpo antialergic (Aerius) si de 3 ori pe zi cate un puf de Pivalone.Ieri am facut si antirujeolicul in manuta.A fost umblatura multa, dar ma bucur ca plamanii sunt ok.Cu alergiile astea ne-am luptat si cu Fini, asa ca stim deja lectia.

Am vazut si noi pozicile cu toate ciresele scoase la inaintare, am vazut tortuletele fff interesante ale ciresarilor Dianei, am vazut balaceala in chiuveta (si noi mai facem din astea destul de des mai ales pe caldurile astea).....nu-mi mai aduc aminte de fiecare dar am vazut tot, tot. cim protagonistii.Intr-adevar, parca pe masura ce cresc sunt mai dragalasi.

Fini are vineri de 1 iunie, prima excursie cu grupa de la gradi....e f emotionat....sper sa fie vreme buna sa aiba amintiri frumoase.

As vrea sa scriu mai des, citesc de multe ori si as raspunde la diverse postari, dar daca nu am timp sa scriu pe loc, mai tarziu deja sunt prea intarziata. Totusi, mai perseverez, poare reusesc sa ma mobilizez mai bine.

Sa aveti o zi frumoasa alaturi de cirese si ciresici.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

LA MULTI ANI ALEC! Sa cresti mare, voinic si vesel ca pana acum!

Lacramioara sa ai parte numai de bucurii si ghidusii din parte domnului Razacila .

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

La multi ani pentru cireselul RAZACILA ! Sa cresti mare si sanatos, sa aduci numai bucurii parintilor tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Adela am patit-o si noi primavara asta cu alergia la polen , praf si alte minuni din parc, iar siropul Aerius l-am luat 5 zile de 2 ori/zi si chiar a dat rezultate. pentru nas am folosit Pivalone, dar numai cand a fost cazul, iar pentru tuse am avut prescris un sirop de plante Prospan. Dupa o saptamana Elena a fost ca si noua . Cu dermatita atopica inca ne mai luptam si noi, iar la indicatia dermatologului i-am frecat aseara obrajorii cu tarate si maimutica mea in loc sa se zbaata asa cum ma asteptam, a stat cuminte si a degustat taratele. Sa vedem daca are efect.
Sanatate multa lui Andrei si pupici din partea noastra

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Cocutica

Hai sa ne mai descretim un pic:
ONVERSATIE RADIO IN OCEAN
Asta e o transcriptie a unei convorbiri radio reale intre un vas din Armata Statelor Unite si autoritatile canadiene de coasta din Newfoundland in octombrie 1995.

Americanii: Va rugam, schimbati directia voastra cu 15 grade la nord cu motivul de a evita ciocnirea.

Canadienii: Recomandam ca DV sa schimbati directia VOASTRA cu 15 grade la sud ca sa evitam ciocnirea.

Americanii: Aici capitanul vasului Armatei SUA. Repet: schimbati directia.

Canadienii: Nu, repetam: voi trebuie sa schimbati directia.

Americanii : AICI SUNTEM PORTAVIONUL ABRHAM LINCOLN , AL DOILEA VAS IN DIMENSIUNI AL FLOTEI STATELOR UNITE ALE AMERICII IN OCEANUL ATLANTIC. NE INSOTESC TREI DISTRUGATOARE, TREI CRUCISATOARE SI NUMEROASE VASE DE SPRIJIN. CER CA DV. SA VA SCHIMBATI DIRECTIA CU 15 GRADE LA NORD, SAU VOM LUA MASURI PENTRU A GARANTA SECURITATEA ACESTUI VAS.

Canadienii: Noi suntem un far. Voi hotariti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

RAZACILA LA MULTI ANI !
sa cresti mare si voinic,
sanatos si norocos,
cumintel si fericit !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Alexandru,
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANI !!!!
Sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos. Sa ai o viata frumoasa, sa fii fericit!!!!!
Lacra, iti doresc petrecere frumoasa si multe clipe la fel de frumoase alaturi de baietelul tau!!

Mergi la inceput