Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Am pus cateva poze cu cireasa mea, Catalin

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Am pus cateva poze cu cireasa mea, Catalin

ce frumusei v-ati facut, amandoi adica !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Dragi mamici,
Imi revine deosebita placere sa va invit la mica petrecere de un anisor a Petrei! Toata lumea este invitata fara exceptii!
Va asteptam sambata(2 iunie) la ora 14-15 in frumoasa zona a parcului IOR, avem o camera racoroasa si plina de jucarii pentru pitici, si multa inghetata si voie buna pentru mamici ! Este o ocazie extraordinara pentru cei mici de asi exersa capacitatile de socializare si de impartire a jucariilor dar si de a se linge pe botic de tort de mere facut in casa! Putem oricand sa iesim si in parc pentru ca este chiar peste drum, sunt leagane, iarba verde, fantani arteziene si aer curat.

Haideti mamici sa ne mai vedem si noi la ochi si sa avem o dupamiaza frumoasa!

Incep sa deschid lista cu ciresele care pot veni la intalnire.

Va pup si va astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Am uitat ceva in mesajele de mai devreme:

LA MULTI ANI AMISS!!!Sa ai o zi si un an superbe asa ca tine si micuta ta scumpa foc!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!!!!SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII IN VIATA ALATURI DE CEI DRAGI!!!!
LA MULTI ANI RARES SI TEODORA!!!
Roxana,frumosi protagonisitii din poze!!Tu....arati exceptional!!!
Andreea,cu mare placere as veni sambata,dar sunt la un botez si nunta.Petrecere frumoasa sambata si vrem multe poze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

La multi ani RARES, TEODORA IOANA.Sa cresteti mari si sanatosi!!!!

LA MULTI ANI ANDREEA!!!SANATATE SI DOAR FERICIRE DE LA SOT FIICA, SI DEGRABA SI UN FICIOR SA FIE.

Vreau si eu la intilnire!!!!!
Eri am primit tricoul si lingurita, superbe, multumesc mult de tot Lacri. Nu mia placut un singur lucru: ca nam fost si eu acolo in parc la intilnire, si asa de mult vreau...Nu stiu daca o sa apuc vreodata sa va intilnesc.

Cami numaidecit facem poze cu cerceiuti, dar sa prind momentul ca e miriita de la ei.
O seara buna.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Am uitat, ce habauca.
Mersi mult de urari Oana, sper si eu sa fie cit mai repede gata.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

LA MULTI ANI, ANDREEA!!!
Sa fii sanatoasa si iubita !! Sa te bucuri de minunea micuta pe care o ai langa tine!!
Ce invitatie frumoasa ai facut...tare rau imi pare ca sunt asa la distanta si nu putem veni si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Andreea, la multi ani!
Ce frumos ca ai facut invitatie pentru toate. As fi venit si eu, cu toata trupa, dar uite ca nu se poate anul asta.. Poate la anu..
Sper sa vina fetele si sa nu faca livada de ras

Roxana, am vazut pozele cu Cata... mi-a placut balaceala din jacuzzi.. pai mai mami, mai are putin si darama chiuveta
In poza cu ofticosu era Nichita cel mic?

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Amiss LA MULTI ANI! O zi frumoasa si multe impliniri de acum incolo...
Mii de scuze...as fi venit si taras la petrecerea din IOR insa sambata si noi vom avea o petrecere pt motul lui Cata. Poate saptamana viitoare cand ma gandesc sa fac si eu ceva asemanator cu mamici si bebei.

Multam de aprecieri Adriana, Dana si Miti! Intr-adevar eu am ajuns la formele de dinainte, de care sunt f multumita, iar Cata este mai dragalas...cel putin asa vad la toate ciresele care parca din ce cresc d'aia se fac mai delicioase!

Mergi la inceput