Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)
Raspunsuri - Pagina 16
oana.iat spune:
Puiudana , bravo pt fruntasul cireselor !Face la olita, merge de mult timp singurel, vorbeste cateva cuvintele...felicitari!
Doroti, ma bucur tare mult ca ai intrat sa ne povestesti de Natalia. Bravo ca ati inceput sa va faceti casa . O sa puteti sa stati separat, fara sa mai ai probleme cu nimeni, sa va ajute Dumnezeu sa o terminati cat se poate de repede!
oana.iat spune:
Arleena, sanatate multa! Sa te faci repede bine cu ochiul! Bine ca poti alapta in continuare!
Fetelor, ce planuri de vacanta aveti?
mih_tom spune:
buna mamici
pentru toate ciresele frumoase si dragalase.
noi mai putin pe net, ne dam tare ocupate.
in weekend au fost la tara la nasi si ne-au rupt turta. A fost destul de dragut, avem foarte putine poze (ne-au lasat balta acumulatorii), dar cand putem sa le descarcam le postam cu placere.
Noi inca mai tusim un pic, dar fata de alte ciresele nu facem temperatura si suntem si foarte vioaie.
Multa sanatate puisorilor bolnaviori si rabdare mamicilor lor.
foarte multe mamici au probleme cum sa-si invete bb sa doarma singuri in patuturile lor, ei bine la mine lucrurile stau exact pe dos: fata mea nu doarme decat la ea in patut si sa nu credeti ca sunt pe deplin multumita. Trebuie sa plec cu patutul dupa mine de fiecare data cand inoptez in provincie, iar daca ne ducem la prieteni si vine ora de somn gata acasica. Plus ca mi-ar fi si mie drag sa dorm cu ea in brate.
Cum suporta bb caldura? Noi azi am facut o iritatie pe maini si ceafa, desi ii dau cu crema factor 30. Dupa 3 ore i-a trecut cu mixtura mentolata. Asa o s-o tina toata vara?
pentru pitici si mamici.
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Buna dimineata.
Am papat si noi sambata tortulet, am avut toate neamurile in vizita....pun cateva pozici sa ne vedeti. http://www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157600274981119/
Intru mai tarziu (sper) sa mai scriu cate ceva.
Va pupacim.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
inca o data SA VA TRAIASCA ! fff dragut tortul cu tweety

miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by abibrinza
Uite si cateva pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abibrinza/album?.dir=9c14re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/abibrinza/my_photos
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
ha-ha super dragalase cireshele !
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
puiudana2004 spune:
Buna seara!!!!
Adela,sa iti traiasca cireshica!!!Mi-a placut tortul cum arata!!!!
Arleena,multa sanatate si refacere rapida!!!Nu fac nimic special pt a-l face sa vb.Ii spun sau ii arat ceva si el,ca o maimutica,repeta dupa mine.Nu ii iese din prima ,dar eu tot repet si pana la urma ii iese.E mai receptiv el.Dar zice si multe cuvinte pe care nu le inteleg,vb mult pe limba lui,eu il aprob,indiferent ce zice si el se uita cu bucurie la mine,ca inteleg ce zice el.
abibrinza spune:
Fetelor, eu mai de mult vroiam sa-l intarc, dar el era tare atasat de san.La sfatul medicului am oprit alaptarea, dupa ce am incercat sa eliminam toate chestiile care ar fi putut sa-i dea diareea pe care a avut-o si nu-i mai trecea.Si asa a fost.Am scapat de nesuferita de diaree.Sincer, eu nu credeam ca am atata lapte, credeam ca se alinta el.Acum va las, sa citesc si eu din urma ca tare mi-ati lipsit.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
CamiM spune:
Buna dimineata livada!! 

La multi ani: Rares si Teodora Ioana!!

Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
CamiM spune:
Miti rail-uri ca nu stiu cum naiba le zice sunt de fapt barele din metal care formeaza rama pe care se aseaza salteaua. Te intreb ca si patutul nostru era chipurile din cele care se fac si pat de copil mare .. dar am aflat ca de fapt poti folosi parti de la el dar tot iti trebuie saltea si rama la care putem atasa partile de lemn de la patut ca tablii la cap si picioare..
Unele patuturi vin cu rama de schimb, al nostru nu - din pacate asa ca acum va trebui sa cumparam pat nou.
Camelia foarte frumusel tortul dar si mai delicios.. sarbatoritul!!
Ce familie frumoasa!!
Doroti spor la treaba sa inaltati casa repede si sa va bucurati de ea!! Acum ti-e clar sper ca asteptam poze cu Guguta cu cercei..![]()
Dana lui Puiu felicitari micului orator!!
Ce de cuvinte stie!! uau!!
Arabela .. sa-ti traiasca cireselul!!![]()
Cum mai merge cu intarcatul?
Oana.iat merci
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
camelia.t spune:
Buna dimineata la toata lumea.
Eu deja la ora asta sunt un pachet de nervi (sper sa nu ii transmit mai departe).Am fost azi de dimineata la spital sa-i faca la Ardeiu niste raze la plamani, asta cu trimitere de la dr de familie.Sambata am incheiat 10 zile de Zinnat si tot horcaim inca pe piept si tot n-am scapat de muci.Asa ca ne-am impachetat de dimineata di ne-am dus (cu Fini dupa mine sa stea de 6 langa caruciuor....etc).Dupa ce ajungem in sfarsit in camera aia cu aparate de pe vremea lui Hitler, dezbrac copilul, il chinui acolo intr-o pozitie buna pt raze, o data, de doua ori.....ca sa-mi zica in final ca nu merge aparatul, s-a stricat.Sa revin pe la 11.Am crezut ca le bat pe alea, desi n-aveau ele nici o vina....dar Ardeiu plangea de numa,eu cu nervii tapetati deja.....asa ca acuma suntem acasa, noroc ca spitalul nu e tare departe ca umblam pe jos.Asteptam un pic si mergem din nou.....in speranta ca s-a reparat antichitatea aia.
Gata, v-am umplut capu deja, vin mai dupamasa si va scriu cum a fost.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)