Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)
Raspunsuri - Pagina 15
anamea spune:
AS VREA SA SPUN SI EU UN LA MULTI ANI CU INTARZIERE SARBATORITILOR DE IERI
LAVINIA ILEANA
MARIA ALEXANDRA
EDUARD CRISTIAN
MIRCEA ANDREI
SA FITI SANATOSI SI VOIOSI.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA
camelia.t spune:
Buna dimineata.
Am papat si noi sambata tortulet, am avut toate neamurile in vizita....pun cateva pozici sa ne vedeti. http://www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157600274981119/
Intru mai tarziu (sper) sa mai scriu cate ceva.
Va pupacim.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
doroti_5 spune:
Salutare livada!!!
Mo ajuns si pe mine miinile(ssst, sa nu spuneti la sefi) sa scriu si eu, am de lucru o groaza, dar am zis ca le las pentru citeva minute.
Vreau sa urez la multi ani, cu intirziere, dar din suflet cireselelor TIMEEA, RALUCA ALEXANDRA, DAVID MIHAI, STEFAN CRISTIAN, RAUL CELESTIN, ANDA ALEXANDRA, ANDREI, OCTAVIAN RADU, ERIK, ANA, LAVINIA ILEANA, MARIA ALEXANDRA, EDUARD CRISTIAN, MIRCEA ANDREI. Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si ascultatori.
mih_tom bine ai venit in livada nostra.
Imi pare rau de cirresele bolnavioare, va doresc la toate insanatosire cit mai grabnica.
Diana79 nu stiu ce tea facut sa pleci de la noi, dar parca ne intelesesem mai devreme sa discutam problemele intii si apoi sa luam hotariri, sincer nu stiu cum la altii dar mie numi place deloc incertitudinea, acum io stau si ma gindesc oare nu eu sunt vinovata, cu toate ca parca nam prea intrat pe aici in ultima vreme cu scrisul.Te rog din suflet maca sa ne explici ce tea facut sa iai asemenea decizie.
Arleena ce rau imi pare pentru ochiul tau, da poate totusi nu incetezi sal alaptezi, ca eu inca o mai alaptam daca nu lepada singura, si apoi saracutul Alex ceo sa faca el fara titica lui?
Sa treaca repede.
Sa stiti ca eu nu scriu(ca nam timp) da ma uit la toate pozele, si daca nu spun nimic, stiti voi ca eu nu pot sa zic, ca nam cuvinte frumoase cum is ciresele, si le voi obijdui.Una pot sa va spun ca ma inspira foarte mult, astfel dupa ce am vazut "maimutica cu cercei" am hotarit ca am aminat destul si ca dupa cum a mea e tot maimutica tre sa aiba cercei, si eri iam si pus cercei.Sa vedem daca sor tine ca ea ii cam misca.
Si ca sa raspund si eu macar la o intrebare de pe aici, da exista cirese care dorm toata noapte, a mea, doarme(sa nu fie de deochi) si adoarme singura, si tine biberonul singura, si primeste placere de la mincatul laptelui, nu cred ca o sa pot degraba sa o trec pe lapte de vaca, ca nan nu vrea sa manince, numai milumil, si daca intirzie bunica cu el e jale.
Asa ca eu ma incuscresc cu Lacri ca avem doua cirese dormitoare.
Nui plac fructele, nui plac ciresele, nici capsunele.
Mergem de zor, si numai dimineata cind e mai moale in 4 labe, in rest in picioare, ca suntem fete mari.
Avem cinci dinti, si mai prindem miinile mamei, sau daca e tolanita pe pat piciorul si muscam(da ce sa stea ea intinsa cind fetii ii de jaca).
Daca stai in camera cu ea isi cauta de treaba, apoi mai vine cite o leaca sa se joace cu tine, apoi iar isi cauta de joaca ei.
Si la fel tipa si plinge de mama focului daca nui dai ceva.La mami se alinta mai putin, alintatul e la bunelu ca el ne face ce vrem si ne da de toate, si ne duce unde vrem.
Stam cit putem pe afaa, stim ca cinele face au,au si cunoastem animalele din curte.
vorbim ca o moara stircata, si mami incearca sa descifreze ce zic io, da eu mam angajat spioana si vorbesc codificat.
Dimineata se mai intelege ce vorbesc, peste zi sunt la servici, nimeni nu tre sa inteleaga.
Dau orice ce am in mina, dar atentie, daca zic "na" inseamna ca dau din mina dar daca zic "na na" inseamna ca te amagesc, si daca ai cazut in capcana ma rid de mama focului.
cam astea despre noi.
Sa ma ertati ca intru rar, dar sincer stau prost cu timpul, am inceput si casa sa o construim si serviciul mai mult cai vara si tot asa.
Pup livada cu cirese coapte.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
cocutica spune:
Pentru ca ne-a fost imposibil sa mai scriem o vorba de o saptamana am vrea sa uram si noi LA MULTI ANI! sarbatoritilor de zilele trecute:
ANDA ALEXANDRA
ANDREI
OCTAVIAN RADU
ERIK
ANA
LAVINIA ILEANA
MARIA ALEXANDRA
EDUARD CRISTIAN
MIRCEA ANDREI
RARES 
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
cocutica spune:
Asa si acum ca mi doarme cireasa sa mai apuc sa scriu si eu cate ceva:
A.C. spor la invatat. Si eu am trecut prin examenul de titularizare si stiu cat de stresanta este perioada de dinaitea examenului. Mi-as permite un sfat daca nu te superi, in ziua examenului i-ati neaparat ceva de mancat si de baut la tine, pentru ca eu am avut o experienta tare nasoala..am intrat in examen la 11 a.m., desi ne-au chemat la 8 a.m. si am ajuns acasa la ora 5 p.m. lesinata de foame si vai de lume pe o caldura insuportabila. Multa bafta!
Vreau sa va spun ca m-am uitat la poze si am ramas muta de admiratie...dar, Elena mea a comentat tot timpul si numai de bine ![]()
Vazand atatea minunatii de copii, rochii si torturi pot sa spun ca nu-mi mai trebuie absolut nimic pe ziua de azi.
Referitor la somn....la noi noptile sunt cat de poate de variate.Azi noapte, de la 9 seara la 6 dimineata nu s-a trezit,dar ieri noapte la 3 dimineata patrula prin patut. Asa ca la noi una cald, una rece ![]()
Ieri am fost in parc i-ar Elena a mers singura singurica, supraveghata indeaproape de tatal ei timp de 1/2 ora. De cazut, doar de vreo doua ori, dar fara sa isi dea seama...probabil iarba i-a dat senzatia covorului si i s-a parut firesc sa mai ia si cate o tranta usoara ![]()
Alte noutati: a invatat sa plimbe masinuta pe covor, sa puna cercurile pe o tija si jucariile in cutie. dar parca tot mai interesant pentru ea este sa le scoata din cutie si sa le insire in toata casa. In domeniul alimentatiei eu gatesc pentru toata lumea acelasi lucru, dar la standarde de bebe, iar noi adultii de imbunatatim fiecare mancare in farfurie dupa gust. Cu ocazia asta impac pe toata lumea. Cu fructele am facut pace si acceptam cirese, bananele, portocalele si din cand in cand perele, merele si kiwi. Asteptam piersicile si caisele romanesti pentru ca cele de import nu ne plac.
Pupici la toata ciresimea si copacimea din livada!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
abibrinza spune:
Buna Ziua!
Am o restanta si ma achit acum de ea.Lyly am primit tricoul, e tare frumos sicred ca o sa ne vina si la anul ca Victor e mai micutz.
Punem si niste pozici dupa ce se ataseaza.
Fetelor, eu in week-end-ul asta l-am intarcat pe Victor.Si e un cosmar pentru mine, el saracutul s-a obisnuit deja, dar eu daca scap fara mastita la sanul stang o sa fiu cea mai fericita.In 'marele' meu oras nu am gasit Dostinex si am luat Brocriptin, am avut toate efectele adverse, poate o sa scap cu bine.Eu am icercat si varianta sa scot cu pompa cate putin, dar in 24 de ore am scos 1litru, asa ca a trebuit sa iau pastile.
Victor merge bine in picioare, mananca numai ce-i place, se joaca cu toata lumea bau-bau, recunoaste persoanele cu care a mai interactionat, nu vorbeste decat pe limba si face numai prostii cand nu suntem atenti.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
abibrinza spune:
Uite si cateva pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abibrinza/album?.dir=9c14re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/abibrinza/my_photos
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
arleena spune:
hello hello
la cluj e mare caldura....
si te ia o molesala...
fetelor multuemsc. am fost la alt medic sa-mi vada ochiul(noroc cu ella
) si mi-a prescris un unguent cu antibiotic cu administrare locala si nu am intrerupt alaptatul
...deja e mult mai bine 
arabela de ce l-ai intarcat pe Victor?
n-am prea reusit sa vad pozele de 2 zile...defapt nici nu prea am stat la calc si nici la tv, sa-mi menajez un pic ochii, si nici nu vad cu dreptul dupa ce-mi pun tratamentul ....am vazut azi doar pe andrei...si pe mami lui din MM. ce bine ii sta tuns si la andrei-ul tau...ma gandesc sa-l tuns si eu pe alex zilele astea.
puiudana al tau andrei e fenomenal...cate vorbeste....e super fain ca poti sa-l intelegi mai usor....alex imi tot arata si si vb in limba lui si io nu pricep nimic si se enerveaza....pot sa te intreb cu faci sa-l inveti sa vb?sau asa precoce e el si receptiv??
LAVINIA ILEANA (Zuzi tu nu mai dai nici un semn de viata??)MARIA ALEXANDRA (Voichita nici tu nu mai intri pe net?)EDUARD CRISTIAN (Vavitzune-ai parasit?)MIRCEA ANDREI sa traiti si sa cresteti mari sa le aduceti bucurii multe parintilor.
v-am pupat
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
A.C spune:
Spunem si noi LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE PENTRU :
LAVINIA ILEANA
MARIA ALEXANDRA
EDUARD CRISTIAN
MIRCEA ANDREI
RARES
TEODORA IOANA
FLORIN ALEXANDRU
Alina si bb Delia (11 luni)
Poze Delicioase
oana.iat spune:
Salutare!!
LA MULTI ANI PUIUTILOR ANIVERSATI!!!!!
Sa fiti sanatosi si norocosi si sa cresteti mari!!
Am vazut pozele:
DianaR, superba Timeea.
Mi-au placut si mie rochitele, mai ales ca sunt si eu in cautare de una mai draguta pt petrecerea de mot. Ce de lume ati avut la petrecere si ce de copii, frumos...mi-a placut si locul ala de joaca amenajat in curte. Au si socrii mei casa, dar spatiul din jur e tare mic si nu e spatiu pt asa ceva, imi pare tare rau.
Adela,
Andreiutu sarbatorit. Frumos tort...
Abibranza, ti-am admirat Victorasul scump. De ce nu-l mai alaptezi daca ai asa mult lapte? Ma gandesc ca ar fi fost bine pana pe la 1.5 ani, eu cel putin daca as fi avut, ii dadeam.
Cami, am vazut si maimutica cu cercei si rochite frumoase.
fetita scumpica .
/