Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)
Raspunsuri - Pagina 14
adriana spune:
Miti, am ajuns la Urgenta asta seara
. Nu cred ca exista si aici medicamentul, ca altfel mi-ar fi spus doctorii de aici. E viral, asta e partea buna..
Sanatate la copilasi.
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
CamiM spune:
Buna dimineata tuturor!!

sa incepem mai intai cu sarbatoritii:

La multi ani: Ana, Maria Alexandra, Lavinia Ileana, Eduard Cristian si Mircea Andrei!!!

Ralucis merci de raspuns!!Sper sa mearga super si de acum incolo si sa treci cu bine de calduri!!Ce mai face Ilincuta? Poate ne pui si noua curand niste poze cu burtica sa ne amintim cum mai era..![]()
Andruskandu felicitari lui Andreiut pentru primii pasi!!
la cat mai multi!! Gata s-a dus cu linistea ta!!![]()
Monnicuta merci in mod special de raspuns
. Te intrebam fiindca si noi o sa cam fim in situatia asta cand vine bebe 2 si o sa urmaresc indeaproape cum va descurcati voi.. poate prind curaj ca acum asta ma sperie cel mai tare : ce facem cu Soficu?!!![]()
Miti sa vezi ca o sa mearga singurel cat de curand!!Faine pozele!!Ce veselie pe Alex al tau!!
Voiam sa te intreb ceva: am vazut ca ziceai ca patutul vostru este din cele convertibile si ca iti trebuie numai alta saltea, a venit si cu rail-uri cand l-ati cumparat?
Alina aaaa.. esti din tagma mea. si eu am predat franceza in Romania..
Bafta multa la examene!!
Multumim frumos pentru aprecierile la adresa gasunicii mele!!
DianaR merci fain !! Multa sanatate la copilasi, sa treaca repede viruselul uracios!!
!!
Felicitari Timeei pentru primii pasi!!
Curajoasa tare bombonica!! Sofia abia de curand a prins curaj ca lumea sa mearga singura afara din casa!
Arleena multa sanatate speram sa te simti bine curand si sa revii cu vesti bune. Si eu am luat antibiotic si am alaptat( eu am luat cefalexin..)
Adriana multa sanatate puiutilor!! Uff zau nu stiu cum faci fata cu trei.. eu capiam de mult!!
Sper sa se simta mai bine scumpicii!!

Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
A.C spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Ca raspuns la somn: asta voiam sa stiu si eu doarme vreuna de seara pana dimineata neintrerupt? La noi pe la 2-3 noaptea se trezeste si il iau cu mine in pat sa dorm si eu linistita. Pe de-o parte ii inteleg simt si ei nevoia de mami si de tati si de siguranta...
revin ca s-a trezit bebe....ce spun eu bebe? deja e copil mare acum.
Nici eu nu dorm de seara pana dimineata neintrerupt.S-au dus noptile alea...Delia se trezeste pe la 1 noaptea,ii dau sa bea apa si se culca la loc in patut dar pe la 4.30-5 iar se trezeste,atunci ii dau tzatza,o iau cu noi in pat si se mai trezeste la 9.
Poze Delicioase
miti2004 spune:
Adriana imi pare rau ca ai ajuns la Urgenta...noi am fost de 3 ori la Urgenta si 1 data la pediatru in decurs de 5 zile, asa ca stiu ce inseamna.
Dar nici mie nu mi-au zis nimic de supozitoare, pur si simplu m-am dus la farmacia de la Walmart si am intreabat daca au supozi toare pt temperatura.
CamiM ce-s alea railuri ? oricum patutul l-am luat de la Walmart de la voi din state. Am dat pe el cam 180 $ ( fara saltea ) iar aici tot la Walmart era 399 CAD ( tot fara saltea )...si cum 1$= aprox 1.09 CAD inseamna ca l-am cumparat la juma de pret ![]()
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
LYLY809 spune:
quote:
Ca raspuns la somn: asta voiam sa stiu si eu doarme vreuna de seara pana dimineata neintrerupt? La noi pe la 2-3 noaptea se trezeste si il iau cu mine in pat sa dorm si eu linistita. Pe de-o parte ii inteleg simt si ei nevoia de mami si de tati si de siguranta...
Da, Moaca al meu.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by LYLY809quote:
fix asa facem si noi!
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by ralucis
hai ca va mai intreb o data, scuze ca va bat la cap...Parfumul Musti de la Mustela, l-a vazut cineva undeva?
Pai se dadea cadou la babyexpo daca cumparai produse Mustela de minim 130 lei (parca). Da' de ce vrei neaparat din acela?Eu am luat de la Zara parfumul zarakids si-i place lui Moaca la nebunie...
Noi nu am avut net 2 zile. Azi era planificat sa ajungem in IOR, dar nu am reusit din pricina de caldura mare si apoi de ploaie cu bulbuci
Si Alec s-a smecherit peste masura, face tot felul de dracii, ca deh, e baiat mare si trebuie sa le faca
Le uram cu drag La multi ani urmatoarelor cirese:
Erik Obraznicariciul

Ana lui Soricel

Maria Alexandra(Voichita)

si
Edutzu Stropitoare

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
miti2004 spune:
quote:
si noi facem la fel ca voi, iar acest obicei prost de a se cere in patul nostru l-a capatat acum de cand s-a imbolnavit. Inainte se foia, ii dadeam apa si se culca la loc...
Chiar asa, eu inainte ma plangeam ca inca se trezeste o data pe noapte sa bea lapte, acum se foieste toata noaptea, sunt zombie...
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
puiudana2004 spune:
Buna seara!!
Inca un moment de libertate si mai intru sa scriu si eu cate una alta!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acum,ca nu mai apuc sa urez nimanui de cand e frumos afara!La multi ani Ana lui Shori,Lavinia si Maria Alexandra!!!!
Noi mai avem putin si ajungem ca tiganii de negrii,folosim deja si lotiuni pt protectie solara,ca nu e de joaca.In fiecare zi mai spunem cate un cuvant nou,ieri a zis lapte(apte),azi Andrei(Adei),are pe zi ce trece o personalitate din ce in ce mai puternica,daca nu facem ce vrea el,e jale,incepe si plange de parca l-ar taia cineva,in schimb da jucariile la toti copiii,da la toata lumea sa manance,numai daca e satul el,daca nu,doar ne amageste.Intinde mana sa iti dea sa mananci si cand te apropii sa iei ce iti da,baga repede mancarea in gura si tu...ramai cu gura cascata(scuzati cacofonia).
In legatura cu somnul,e de jale si la noi.Doarme o seara,chiar doua,mai bine,adica nu se trezeste decat pe la 5-6 sa manance si adoarme la loc,si 2 luni,avem show noaptea.Se trezeste des,chiar daca e cu noi in pat,la 4-5 are chef de vorba,si sta asa cam 1 ora si jumatate.Si sa nu va inchipuiti ca il bagam in seama,sau vb cu el.Dar tot ce vrea face.Si sunt capie,asa ca la pranz,cand doarme el,sunt si eu in pat,ca altfel nu rezist noaptea.
Cu mancatul,alta poveste.I-am redus nr de mese,nu mai vrea fructe,atunci ii fac suc si bea cam 170 ml pe la 9,si la 14-15 abia daca imi mananca,cu plansete,cu scos din gura si aruncat pe covor,cu scalambaieli sa deschida gura.Jale si aici.Daca s-ar putea sa manance numai iaurt cu fructe,orez cu lapte si alte chestii din astea,totul e bine,pe cand mancare....nu si nu.Dar m-am obisnuit si cu asta.
Intreba cineva,scuze dar nu mai tin minte acum cine,daca am introdus laptele de vaca dupa 1 an.Eu sunt la final cu aceasta introducere si a mers bine pana acum,nu a avut nimic.Ii dau Zuzu de 1,8% pe care l-am amestecat cu humana 3,la inceput cam 3-4 zile 1/4 si restul praf,apoi jumatate-jumatate si acum suntem la 3/4 vaca cu 1/4 praf.
Carminutzo,de cateva zile ma tin sa te intreb ce ai facut???Ai luat carnetul???Ori ai zis si nu am citit eu???
Si sa va mai zic ca am vazut toate pozele si filmuletele,si pozele de la intalnirea din botanicain place tricoul cum a iesit,abia astept sa il recuperez si eu,mi-au placut toate cireshelele,suntem o livada frumoasa si ma bucur ca fac parte din ea.Si mi-e dor tare sa mai stam de vb pe aici,desi stiu ca suntem toate ocupate cu una ,cu alta,mi-e dor si de toate fetele care de mult nu au mai venit pe aici,poate intr-o buna zi se vor razgandi si vom fi ca la inceput,adica toate!!!
iu all si o seara buna!!!!
miti2004 spune:
am vazut la "parintii intreaba...." ca fetele au deschis un cont in yahoo cu carti pt copii:
desprecarti@yahoo.com
parola : 000000 (6 de zero)
v-ati uitat pe acolo? eu o sa ma uit zilele astea.
Bravo pt initiativa !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex