Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)
Raspunsuri - Pagina 13
ralucis spune:
hai ca va mai intreb o data, scuze ca va bat la cap...Parfumul Musti de la Mustela, l-a vazut cineva undeva?
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by A.C
Carmina,am vazut si eu filmuletele.Ne incuscrim sau nu?ca asa ginere ca Mihnea...cine n-ar vrea?
Poze Delicioase

asa betiv si cu furoul in cap? Eu zic sa te mai gandesti
...de-abia ieri am descoperit ca el chiar inhala vapori de parfum de-aia era asa insistent...uffff
carminabulina spune:
Ca raspuns la somn: asta voiam sa stiu si eu doarme vreuna de seara pana dimineata neintrerupt? La noi pe la 2-3 noaptea se trezeste si il iau cu mine in pat sa dorm si eu linistita. Pe de-o parte ii inteleg simt si ei nevoia de mami si de tati si de siguranta...
revin ca s-a trezit bebe....ce spun eu bebe? deja e copil mare acum
.
Roxana Claudia spune:
Carmina - si Cata doarme tot aiurea: se culca pe la 9 dar are "statii" si la 12 noaptea apoi la 3...si se hotaraste sa se trezeasca definitiv pe la 6
. Fireste ca de obicei eu sunt de garda. Dar chiar de l-as lua cu noi in pat situtia nu s-ar schimba, asa ca fac ture pe hol ca sa-l linistesc noaptea
. Unele mamici spun ca situatia poate dura pana la 2 ani...
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
DianaR spune:
Ralucis, rochitele sunt amandoua primite, asa ca nu stiu de unde sunt... Cea gri e dintr-un bumbac ce imita inul.Cealalta ca de printesa e din poliester. De asta i-am dat-o numai la mot. Rochita sarafan, bluzita, pantaloni trei sferturi din bumbac cu aspect de in i-am luat de la Iana mini, poate la ei poti gasi ce cauti.
Adriana, acelasi virus pare ca circula si pe aici, toti prietenutii nostri au facut doar febra cateva zile si acum sunt la rand copilasii mei, amandoi odata.
Am vazut pozele lui Miti, tare zambaret Alex al tau, mie imi seamana cu Alec al lui Lacri.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
adriana spune:
Diana, o circula virusul pe meridian
...
Sanatate copilasilor tai
, eu aseara am crezut ca ajung la urgenta, bebe a avut cred 41 grd
, nu mai stiam cum sa i-o scad pe la 12, dupa o ora de la tylenon era la fel.. si dupa 2.. si dupa 3.. am asteptat sa se faca 4 ore sa-i dau ibuprofen... cu prosoape ude pe ea.. altfel nu stiu cum.. dar tremuram toata de frica ![]()
Acum rade, e vesela.. etc.. nici nu zici ca a avut febra toata noaptea.. ce-o fi domne?![]()
Ralucis, mami, nu stiu nimic daspre parfumul acela, da si tu o cautare si poate iti arata magazine de unde sa-l iei.. Pupici pe burtilici
Cred ca nu vreti sa va spun cum doarme fiica-mea peste noapte.. nu de alta dar o sa constatati ca ai vostri sunt niste comori si va plangeti degeaba
.. Pe la 1 an si 2-3 luni cred ca se regleaza, zic si eu, poate o fi de la calduri ca nu mai pot dormi noaptea..
Carmina, ai incercat sa-l lasi putin sa planga fara sa-l iei in pat? Poate face asa de control
, sa vada cine e prin zzona...
Fug la copiii,
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
miti2004 spune:
Adriana de ce nu-i pui supozitor pt temperatura ? se gaseste la farmacie fara reteta.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
adriana spune:
Miti, cum se numesc si ce au in compozitie?
Oricum, daca nu i-a scazut cu nimic, cred ca nici cu supozitoarele nu aveam mare rezultata.. poate incerc diseara..
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
miti2004 spune:
adriana se numest ACET si mie mi-au dau cu "puterea" 160, pt copii de 2-4 ani pt ca corespundea la kg ( 11.5 kg are Alex ), dar au si cu putere mai mica de 120 ( zic eu "putere", ma rog, compozitie sau cum i-o zice ). Zice ca sunt "ACETAMINOPHEN SUPPOSITORIES USP", pt ca daca nu le gasesti exact pe astea ( cred ca sunt facute aici in Canada ) poate au ceva cu aceeasi compozitie.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
miti2004 spune:
ralucis uite poza asta are si mireasa, cea in crem, rochia avea 16 kg ( 35 pounds ), nu mint, era super grea matasea...Da, patul lui Alex se transforma, cred ca trebuie schimbata salteaua doar.
poza : http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762400116370/photo/294928804360374673/9
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex