Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, o minune mica si frumoasa ai tu acolo! Adorabila, sa-ti traiasca maimutica!

Am vazut razaciosi (Alex al lui Miti), dansatori (David al lui Ildi) turmentati (Mihnea al Carminei) toti niste dragalasi! Si poze cu frumusica lui Mih tom! Bine ai venit in livada!
A, si era sa uit de Andrada, o dragalasa mica, mandria lui tata!

Monica, as vrea sa te pot ajuta. Greu... La Vladut am incercat tot felul de scheme, reusisem chiar vreo sapatamana sa fac pe terorista si sa adoarma singur in patutul lui, dar apoi am fost la mare in Egipt unde nu puteam sa-l las sa urle plus ca eram cu el in camera deci metoda cu lasat sa planga n-a putut fi aplicata asa ca domnisorul a dormit cu noi in pat. Acasa n-am mai avut inima sa reincep actiunea plansul. Asa ca i-am facut patut stateam cu el pana adormea si apoi plecam. Nici acum nu adoarme singur. Cu vreo 2 luni inainte sa se nasca Timi a preluat tata-su sarcina de al culca si tot el o face. Cand nu e el acasa, o adorm pe Timeea si apoi il culc pe el. Asta e...

Felicitari Andrei de Andreea ptr mersul singurel!

Si noi putem in sfarsit sa spunem ca si-a dat drumul si fiica-mea. Ea mai mult pe afara, in casa mai putin. In cateve zile n-o sa mai aibe treaba.

No, va pup si merg la nani.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

am pus niste poze cu Alex acum vreo 10 zile, cam asa ceva...
http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762402674354

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ANDREI,OCTAVIAN RADU, ERIK sa cresteti mari!!!!!
ANA numai bucurie si fericire sa le aduci parintilor!!!!

oanaS n-am mai auzit demult de voi....ce noutati de dai despre erik??

fetele am vazut toate pozele si filmuletele....dar sa nu va suparati ca nu zic nimic...desi avem cateva de comentat( de bine) dar sunt un pic suparata....

de cand m-a zgariat alex pe cornee dupa ce am terminat tratamentul mai simteam o usoara jena cateodata in special dimineata...am tot vrut sa merg la control dar e asa de complicat....bilet de trimitere, la 6 am la policlinica dupa numar apoi sa revii daca ai norocul sa iei numar...asa ca am renuntat...partea nasoala ca aseara a inceput sa ma deranjeze tare...si ma duc la oglinda sa vad ce naiba simt asa tare....cand colo am stans un pic si mi-a iesit puroi....am fost azi la urgenta si mi-a dat un tratament printre care si antibiotic....si mi-a zis sa intrerup alaptatul...si alex numai la san adorme si noapte se trezeste de 3-4 ori...nu stiu ce sa fac....sa iau tratamentul si ce fac cu alex?ca nici lapte praf nu bea...si sunt convinsa ca o sa se intarce daca nu=i dau 3 zile(initial o zis 5) dar daca am infectie acolo si nu iau antibiotic trece? sau il afecteaza pe alex in ceva mod?? doctorul ala m=o repezit ca de ce am venit la urgenta(...si io cu ochiul umflat) si nu am mai stat sa discut cu el....sunt asa de suparata...

o sa revin cand am o stare mai buna.......ahhh si ieri am fost la o vecina care lucra la o gradinita...si dupa ce am intrat imi zice ca e epidemie de varicela la gradi....nici io nu am facut....doamne feri sa facem amandoi

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

arleena dar ai citit pe prospectul antibioticelor daca trebuie sa renunti la alaptat ? intreaba si pediatrul...poate exista vreun antibiotic de la care sa nu intrerupi alaptatul si care sa fie bun pt ochi. Multa sanatate !

POZE_Alex

Mergi la inceput

Vreau sa urez LA MULTI ANI si multe pupicuri ciresoiului Andrei al Cameliei.t si ciresicii Ana a Shoricutzei !!!

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Arleena, eu am luat Zinat si am continuat alaptatul. Majoritatea sunt compatibile cu alaptatul. Uita-te pe prospect daca se da sugarilor si asa vezi daca e bun si la bebe, ca oricum trece in lapte.
Sanatate, chiar ma intrebam cum mai e okiul, dar uitasem care era mamica cu buba
Miti, am vazut filmuletul cu Alex in patut, e tare voios, hazliu, seamana cu bebe a mea, la rasete...Auzi, dar tie nu-ti e frica c-o sa cada peste bara patutului? Cred ca e mai inalt decat cireasa mea, mie mi-e frica mereu sa nu se aplece peste patut..

Eu sunt tare obosita si suparata.. de cateva saptamani au inceput copiii mei cu febra: intai Codrin, apoi Olga si acum stau cu Cornelia.. Acelasi virus: febra de 40 grd fara nici un alt simptom.. tine 3-4 zile si apoi is ca noi... ei.. ca eu am 100 fire albe mai multe in cap

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Adriana pai hai sa iti zic un maareee secret : filmul e facut duminica, pt ca fiul meu a reusit "mareata performanta" de a se ridica in picioare in patul propriu si personal abia sambata, deci de o saptamana . Asa ca mai intai cred ca o sa se insoare si apoi o sa sara peste pat
Stiu cum e cu febra, ca doar ce am avut saptamana trecuta: i-a trecut de la supozitor, restul de antitermice gen sirop au fost apa de ploaie...basca ca si voma f des...
Acum mai vomam doar 1 data pe zi de la mucii din nas care se scurg in gat....si mai tusim putin...

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Arleena, spune cum ii zice la antibiotic si vedem apoi cum merge cu alaptatul. Unele merg desi scrie pe prospect ca precautie in alaptare. Si daca ti-o dat taman unul de nu-i permis mai sunt inca 100 altele permise si tot atatia oftalmologi. Ti-a dat sa iei pe gura sau local?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Neata!
LA MULTI ANI ANA! SA CRESTI SANATOASA SI DESTEAPTA!
arleena, poate gasesti o solutie cu antibioticul, adica sa fie unul acceptat si in alaptat. Zici ca lapte praf nu vrea deloc? Mie imi bea pe nerasuflate Ilinca si 2 biberoane cu Milumil daca ii dau, ca sa vezi ce diferiti sunt copilasii astia...
dianaR, am vazut si eu pozele cu mandruta ta, chiar vroiam sa te intreb de unde i-ai luat frumusetea aia de rochita, parca e din in, nu? Mi-a placut si rochita maimuticii cu cercei, dar cum ea e asa depaaaarte, poate macar tu imi dai vreun pont.
miti, de cand vreau sa zic, noroc ca mi-am amintit acum, vazand pozele cu alex, ai fost ff frumoasa la nunta aceea din SUA, dar n-ai pus si tu o poza cu mireasa sa vedem si noi... Eu am o mare pasiune pt rochii de mireasa, chiar ma bate gandul sa-mi deschid un atelier, ceva, ca prea imi plac. Pacat ca nu ne imbracam decat o data cu rochia asta, ce sa faci... a, si inca ceva, patutul lui alex e din acela transformabil, se face pat pt copii mai mari? Ca seamana cu ceva ce am vazut aici si care se modifica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

ufff, vad ca nu suntem singurii care au probleme cu somnul. Am mutat-o si noi pe Ilinca de cateva zile in alta camera, ca am zis sa pregatim terenul pt bb2, dar partea proasta e ca ea doarme cu suzeta si, desi o scapa repede din gura, uneori, cand se tot roteste de o gasim in cealalata parte a patutului, se trezeste si singura metoda sda adoarma la loc e suzeta asta pacatoasa. Acum, pana ajungem la ea, desi camerele sunt lipite, se trezeste si trebuie sa o luam la noi in pat... Chiar nu stiu ce sa mai fac, sa doarma si ea neintoarsa o noapte intreaga. Doarme vreo cireasa neintrerupt? Oare?

Mergi la inceput