Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

La multi ani, Andreea, sa-ti traiasca Petra, sa-ti creasca mare, sanatoasa, sa te bucuri de tot ce-i frumos impreuna cu ea si sotul!

Despre petrecere cu dans din buric, vai, nici prin gand nu ne trecea sa lipsim la apel! Daca ne primesti, desigur...
Detalii?

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

noi tocmai am aflat ca un copil cu care Ingrid a intrat in contact miercuri a facut vineri varicela.Asa ca are toate sansele sa faca si ea in vo 2 sapt. si deci sa fie contagioasa din acte imi aduc eu aminte.Deci nu ne riscam sa mai intram in contact cu alti copii.

Amiss...cu parere de rau...nu mai ajungem.Ar fi pacat sa-i daruim Petrei tocmai de ziua ei un virusel.

La multi ani Petrei si distractzie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salut mamici!
Ma bucur tare mult ca ne-am intalnit azi!
Am reusit sa pun aici cateva poze .
A fost o petrecere frumoasa cu vreo 13 copilasi! Imaginati-va ce viermuiala, ce imprieteniri si ce bataie pe jucarii a fost. Poate cam obositor pentru mamici si copii, dar foarte frumos!

Sper ca v-ati simtit bine! Va mai asteptam pe la noi si cu alta ocazie.

Mamicile care nu au ajuns, fiti linistite, ne vom mai intalni noi cu siguranta! Multa sanatate la bebei! Asta este cel mai important.

Va pup!

Mergi la inceput

Aveti aici si un filmulet cu suflatul in lumanarea de pe tort

www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20070602&ctime=154146" target="_blank">mami si tati sufla in lumanare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vai, ce bucurie mi-ai facut cu pozele astea, Andreea
Ce frumos a fost!.. Imi pare rau ca n-am fost si eu..
Am recunoscut pe Hora-draguta, ce mare a crescut si ce blonda e , pe Mihnea cel frumusel, parca nu mai seamana a fetita(Carmina l-ai tuns cumva?), parca am recunoscut-o pe shori? (ea era sau m-am inselat?) si din pacate nu am mai recunoscut pe altcineva.. Poate scrii si tu la poze cine, ce .. cand ai timp..
Bravo ca ati fost asa multe

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Of, ce frumusica a fost si Petra.. E atat de diafana, seamana cu fii-mea..(nu de asta spun)
Eu ma bucur ca au fost atatea mamici de la noi, parca s-a aniversat 1 an de ciresime..

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Salut mamici!
Ma bucur tare mult ca ne-am intalnit azi!
Am reusit sa pun aici cateva poze .
A fost o petrecere frumoasa cu vreo 13 copilasi! Imaginati-va ce viermuiala, ce imprieteniri si ce bataie pe jucarii a fost. Poate cam obositor pentru mamici si copii, dar foarte frumos!

Sper ca v-ati simtit bine! Va mai asteptam pe la noi si cu alta ocazie.

Mamicile care nu au ajuns, fiti linistite, ne vom mai intalni noi cu siguranta! Multa sanatate la bebei! Asta este cel mai important.

Va pup!

Amiss

Amiss ce frumoasa a iesit petrecerea !
Vreau sa stiu daca am vazut-o pe Amabella sau mi s-a parut ???
Doamne ce de pui mici si dragalasi...
Nu-mi dau seama cine era baietelul in maieu alb cu vaporas bleu si pantalonasi bleu cu mamica in ie si tunsa scurt, dar seamana cu fi-miu incredebil! zici ca e fi-miu in poze...
EXCELENTA petrecere !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

arleena char ca Alex e un superstar la microfon in dus . Si ciresul ala e demential. Iti multumesc pt videoclipuri, m-am distrat rau cu Alex al tau ! iar ciresul mi-a mers la inima...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Salut!

Ciresele au fost doar Mihnea, Ana (Shori), Andrei (Andruskandu), Madalina (Cristina), Hora si Petra bineinteles. Restul copilasilor sunt prieteni pe care si i-a facut Petra zi de zi in parc .
Miti, baietelul acela este Mihaita, si are vreo 8-9 luni.

revin...ma duc sa fac papa Petrei.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

PENTRU MARA, SA-I BUCURI PE PARINTI SI SA FII SANATOASA TOATA VIATA TA.

LA MULTI ANI!

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze Poze din 03.06.2006

Mergi la inceput