Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

La multi ani, Cireselelor !

Sunt o mamica de piersicuta nascuta pe 5 iulie si as vrea sa va intreb ceva. Fetita mea, desi face 11 luni poimaine, nu zice nici un cuvant.
Adica zice diverse, dar nu cred ca zice intentionat, adica nu cred ca stie ce zice.
I s-a mai intamplat cuiva ca la 11 luni copilul sa nu vorbeasca nici un cuvant ?
Mersi mult si scuze pt deranj.

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by ralucaspm

La multi ani, Cireselelor !

Sunt o mamica de piersicuta nascuta pe 5 iulie si as vrea sa va intreb ceva. Fetita mea, desi face 11 luni poimaine, nu zice nici un cuvant.
Adica zice diverse, dar nu cred ca zice intentionat, adica nu cred ca stie ce zice.
I s-a mai intamplat cuiva ca la 11 luni copilul sa nu vorbeasca nici un cuvant ?
Mersi mult si scuze pt deranj.

Raluca si Ioanna

Raluca, uita-te si in cartea lui Capraru, la varsta asta bebelusul scoate doar niste silabe, cuvintele intregi vin mai tarziu. Cred ca iti faci griji inutile

Poze cu Alec la 12 luni AICI

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

LYLY809, mersi pt raspuns. Nu am cartea, dar nepotelul meu la 11 luni spunea propozitii intregi (bine nu foarte clar) si cateva cuvinte in engleza. Si nepotelul sotului, care e mai mare cu 2 luni jumate decat Ioanna, spunea destule cuvinte la 11 luni si imita orice cuvant ii ziceai.

Am o prietena care are un baietel care nu a vorbit pana la 3 ani si acum il duc la logoped si am inceput sa ma ingrijorez. Alt copil care sa nu fi vorbit nici un cuvant cu inteles pana la 11 luni nu am vazut.

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Raluca, propozitii la 11 luni?E prima oara cand aud asa ceva, nu ca nu ar exista, nu bag mana in foc ca n-ar fi, dar cred ca destul de rar. La varsta asta abia inteleg cine e mama, tata, darmite sa lege voit niste cuvinte, idei..
Nu iti face griji inutile, nu seamana un copil cu altul..
De exemplu, baiatul meu a vorbit inteligibil la 2 ani si 8 luni.. pana atunci spunea doar cuvinte: mama, tata, apa, bei, .. dar nu lega propozitiile...
Fetita a doua a vorbit de la 1 an si 4-5 luni.. a fost mai rapida..
Asta mica a mea, spune meme, tata si imita onomatopeele.. pfu, hihi.. tot ce fac astia mai mari s-o distreze
Dar ca sa fii ingrijorata la 11 luni ca nu vorbeste e prea devreme, mai asteapta.. si vorbeste mult cu ea..

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

miti ma bucur ca te-a uns la suflet ciresul ....

amiss f frumos a fost la ziua petrei....am recunoscut si cireasa hora(luana pe unde ai purtat-o de e asa bronzata) si pe Mihnea, Ana, Andrei, Madalina (Cristina n-ai mai dat demuuult pe forum....madalina are niste ochisori superbi si parutul e ca un ingeras)....ahhh, amiss in multe poze mi se pare ca petra seamana cu alex...si la ochi si la parut, doar ca a lui alex e mai scurtut in fata....chiar socanta asemanarea in multe poze...si inca ceva...imi place tare mult cortul ala, sau ce e...de unde l-ai luat?e tare de tot....

lacri si pozele de la petrecera voastra sunt super....si la voi am recunoscut-o pe ingrid, ilinca, andrada(nu prea se vedea bine poza....noroc ca ai scris cine e)...cine a mai fost la petrecere???apropo, tu ai facut tortul??

azi vad ca numai adriana a fost pe pozitie....mamico eroina a trei pui, mai ai timp???cum se mai simte cornelia?

si acum MARA numai fericire si sanatate sa ai ca restul vin de la sine

ALEXANDRU, PETRU(LUC2 nu mai intri pe dorum deloc?)NATALIA,MARC ADRIAN, SOFIA, ANA-MARIA sa=i fericiti pe parinti pana la adanci batraneti si sa va bucurati de nepoti pana la ale voastre adanci batraneti. sa traiti

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:

Raluca, uita-te si in cartea lui Capraru, la varsta asta bebelusul scoate doar niste silabe, cuvintele intregi vin mai tarziu. Cred ca iti faci griji inutile

Poze cu Alec la 12 luni AICI

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Lacri, da' domnisoru' Alex a fost inconjurat la ziua lui numai de printese
Foarte dragut Razacila, si mai ales fara mot Sa va traiasca

Arleena, ia, n-am si eu ce face.. ... de fapt.. nu vreau sa moara subectul asta... ca nimeni nu mai zice nimic..

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Lyly tare haioase pozele de la petrecerea lui Alec...dezmotzatul ! Azi am fost la petrecere la Marc al lui mikiion[/b] si am probat si noi tricoul lui...abia asteptam sa-l primim pe al nostru la o friptura si o bere pt Alec si o inghetata pt mama lui

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare ciresime si o saptamana buna sa incepeti!!

Am cam tras chiulul in ultima vreme si sper sa ne revenim acum ca am mai dat la o parte niste neplaceri, cum ar fi ca trei zile la rand Sofia a facut febrita si a fost natural cam maraita dar acum vad ca si-a revenit, am fost chiar si prin oras la cumparaturi si i-am cumparat patut de copil mare si de doua seri doarme in el si nu va spun ce succes are.. mi-e si frica sa recunosc sa nu fie doar o minune (stiti voi cum e cu minunile care nu tin mai mult de trei zile), e drept ca e tot la noi in camera dar sper ca dupa ce ne mutam sa avem succes si cu mutatul in camera ei nu doar in patul ei.., si ziua si noaptea doarme mult mai bine, sunt tare multumita, numai de ar tine-o tot asa!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Acum remarc ce de sarbatoriti sunt azi( mai putin Mara de la care ne cerem scuze pentru intarziere), probabil ziua cu cei mai multi asa ca sa trecem la treaba:

La multi, multi anisori dragi puiuti:
Mara, Elena, Alexandru, Petru, Natalia, Marc Adrian, Sofia, Ana Maria!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Oana lui Paul bine ati revenit din plimbari( v-am zarit parca in pozele de la Razacila si aratati tare bine..cand te linistesti asteptam povesti si poze din vacanta!!

Alina cum se mai simte Delia? A trecut iritatia?

Ralucaspm nu stiu daca e cazul sa iti faci griji inca. Din cate stiu eu copii evolueaza diferit in plus multi dintre cei care vin in contact in mod curent cu doua sau mai multe limbi au tendinta sa inceapa sa vorbeasca ceva mai tarziu decat restul. De exemplu aici se considera bine daca la un an au doua cuvinte ( mama si tata cel mai des). De gangurit si de "vorbit" pe limba lui vorbeste?

Am vazut poze si videouri multe, parca a plouat cu cirese la mine in calculator!! Foarte frumoase si apetisante.. Sa va traiasca!! Cel putin pozele de la petreceri unde au fost mai multe cirese odata m-au facut sa imi para tare rau ca nu suntem si noi mai aproape de vreo ciresica macar..asa superbi sunt ei multi la un loc..

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
primul an cu Soficu

Mergi la inceput