Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)
Raspunsuri - Pagina 25
andruskandu spune:
Buna dimineata, Ciresici din Livada
Acum am venit de la munca si repede am deschis calc. Am vazut pozici si filmulet. Amiss, a fost super petrecerea, multumim pentru tot. Ne-am simtit super bine, Andrei a fost in verva, a luat toata casa la control, la studiat, nici un coltisor accesibil nu a scapat. Am facut si prostioare cu sulul de hartie, de l-am intins prin casa, apoi ne-am asezat tacticos la masa (e tare buna). Lui Andrei i-a placut tortul cu branza, iar lui mami cel cu ciocolata mmmmmmmm....
De jucarii, ce sa spun, o gramada, una si una, le-a luat la studiat, a avut dispute cu Mihnea, cu Petra, chiar si cu Hora, care nu se mai dadea jos din piscina. Flebeti nu a prea avut, dar s-a jucat cu toti copilasii, nu a plans, chiar pleca de langa mine, parca nu as fi existat. M-a cam facut geloasa, uite, nici n-a facut anul si deja pleaca de langa mine, n-are nevoie de mine.
In concluzie, ne-am simtit bine, ca la noi acasa, mai vrem!
Andreea
lui
Andreiut Puiut
andruskandu spune:
Asa ca, daca si voi mai doriti,
Andrei va invita la aniversarea primului lui anisor!
Duminica, pe 10 iunie 2007, la ora 14-15, acasa la noi. Cine doreste sa vina, e binevenit.
Va asteptam!
Andreea
lui
Andreiut Puiut
A.C spune:
Da,Cami ,i-a trecut iritatia Deliei fara sa-i dau nimic .se dereglase si scaunul si i-am dat smecta in ceai de menta.Noi am fost plecati in week-end la Buzau la niste prieteni,am facut o gramada de poze,o sa pun cateva sapt.asta .Acum citesc din urma si privesc poze de la cireselele noastre.
Alina si bb Delia (29 iunie 2006)
Poze Delicioase
mih_tom spune:
LA MULTI ANI!
ELENA, ALEXANDRU, PETRU, NATALIA, MARC ADRIAN, SOFIA, ANA-MARIA

Sa cresteti mari, voinici si sanatosi!
arleena spune:
oana am uitat sa te intreb cum a fost in creta?io tot caut ceva oferte de concediu si nu ma pot hotari....
camiM sa dea DD sa tina minunea cat de mult si sa doarma sofia in patutul cel nou. apropo...se mai trezeste noaptea sa suga?ii mai dai?
andruskandu deci si tu ai acolo o cireasa curioasa foc
...si apropo de plecat de langa mami....joi cand ne pregateam sa venim la oradea a coborat sotul si frate-mio cu bagajele la masina....am inchis usa dar fara cheie...si la un moment dat aud un chiuit de la alex si zgamot de pe casa scarii....am crezut ca s-au intors astia dupa restul de bagaje...si cand colo...alex deschisese usa si era in drum spre scari ff victorios ca a scapat din casa
, va dati seama ca am inghetat in momentul ala....deci individul mic s-a ridicat pe varfuri si a apasat pe clanta(nu e prima data doar ca usa de obicei e inchisa cu cheia) si tzusti afara
....ieri am fost la nasi si fata lor si cu prietenul au iesit sa mearga la masina care era parcata cam la 100 m de casa...si alex dupa ei...la un moment dat il strig...alex hai la mama!...in momentul in care s-a intors si m-a vazut asa departe l-a pocnit plansul si nu stia cum sa vina mai repede la mine....asa ca tre sa fiu tot cu ochii in 4 ca el pleaca cu toata lumea(e tare prietenos)voi ati patin din astea???
ella ce mai faceti voi?nu sti cand e baby expo la cluj? din 9 incepe sau cand???
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
ralucaspm spune:
Adriana, de nepotelul meu imi aduc aminte f bine pt ca e nascut pe 21 ianuarie si noi am fost in tara de Craciun, de pe 22 decembrie pana pe 7 ianuarie, asa ca avea cam 11 luni - 11 luni si jumatate.
Bine ca nu zicea si verbe, dar iti dadea de inteles ce vroia sa spuna. De ex., am fost sotul meu si cu mine cu el in parc, l-am dat in calusei, i s-a facut sete si i-am dat sa bea apa de la tasnitoare si i-a intrat apa in nas si un tip pescuia in lac. Cand am ajuns la sora-mea acasa i-a spus: Auca Ashi cautzi pac apa nas. Nenea fish. (Raluca Mihalis calutzi parc apa nas. Nenea peste). Ii era mai usor sa spuna fish decat peste.
Zicea ca broasca, de ex, e "boaca", o cheama "fog" si face "ac, di, dam" (oac, diri dam, din cantec). Si multe multe alte cuvinte.
M-a lasat sora-mea cu el vreo 2 ore. Imi era frica pt ca nu ma pricepeam la copii si ma gandeam cum o sa ma descurc. Si mi-a zis ca vrea ceai, mi-a arata unde e in dulap si mi-a spus cum se face, unde e ibricul, etc. Mi-a zis ca a facut caca, mi-a adus pampers si mi-a aratat cum sa i-l pun. Eu eram complet pe dinaafara atunci.
La un an si jumatate stia tot alfabetul si imi scria pe messenger. Pe cuvant, l-am vazut la camera cand imi scria. Sora-mea ii spunea pe ce litera sa apese si ii apasa pe Enter. Doar ca tinea degetelul prea mult pe litera si ii iesea de mai multe ori fiecare litera.
Raluca si
Ioanna
ralucaspm spune:
CamiM, gangureste si vorbeste pe limba ei. Zice, de ex, "baba" care inseamna tata, dar nu cred ca stie ce zice. Nu pare ca il striga pe sotul meu atunci. Plus ca de obicei repeta de multe ori : bababababa.
Raluca si
Ioanna
adriana spune:
quote:
Originally posted by ralucaspm
Adriana, de nepotelul meu imi aduc aminte f bine pt ca e nascut pe 21 ianuarie si noi am fost in tara de Craciun, de pe 22 decembrie pana pe 7 ianuarie, asa ca avea cam 11 luni - 11 luni si jumatate.
Bine ca nu zicea si verbe, dar iti dadea de inteles ce vroia sa spuna. De ex., am fost sotul meu si cu mine cu el in parc, l-am dat in calusei, i s-a facut sete si i-am dat sa bea apa de la tasnitoare si i-a intrat apa in nas si un tip pescuia in lac. Cand am ajuns la sora-mea acasa i-a spus: Auca Ashi cautzi pac apa nas. Nenea fish. (Raluca Mihalis calutzi parc apa nas. Nenea peste). Ii era mai usor sa spuna fish decat peste.
Zicea ca broasca, de ex, e "boaca", o cheama "fog" si face "ac, di, dam" (oac, diri dam, din cantec). Si multe multe alte cuvinte.
M-a lasat sora-mea cu el vreo 2 ore. Imi era frica pt ca nu ma pricepeam la copii si ma gandeam cum o sa ma descurc. Si mi-a zis ca vrea ceai, mi-a arata unde e in dulap si mi-a spus cum se face, unde e ibricul, etc. Mi-a zis ca a facut caca, mi-a adus pampers si mi-a aratat cum sa i-l pun. Eu eram complet pe dinaafara atunci.
La un an si jumatate stia tot alfabetul si imi scria pe messenger. Pe cuvant, l-am vazut la camera cand imi scria. Sora-mea ii spunea pe ce litera sa apese si ii apasa pe Enter. Doar ca tinea degetelul prea mult pe litera si ii iesea de mai multe ori fiecare litera.
Raluca siIoanna
Raluca, eu te cred. Dar iti spun ca e o exceptie
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
carminabulina spune:
Fiindca tocmai am citit o chestie care personal ma intriga am zis sa si scriu un pic desi il am pe bambucea in brate care vrea si el sa scrie
.
De mult voiam si eu sa intreb cum e cu vorbitul la copiii de varsta cireselor noastre? Al meu nu vorbeste nimic inteligibil. Vorbeste mult insa dar pe limba lui. Vorbeste la telefon si cand o face chiuie, rade, schimba tonul dar nu rosteste decat onomatopee...deci fara cuvinte. Singurul cuvant care relationeaza cu realitatea este "apa" si apa vrea, dar si pe aia daca o vede in fata ochilor, asa din amintire, adica daca ii e sete nu-si aduce aminte sa zica apa.
De vorbit s-a vorbit si se vorbeste cu el. A ascultat muzica si povesti. A auzit si limbi straine si i-am si exemplificat ce e una ce e alta la ce foloseste cum face fiecare dar NIMIC. TAlacaie pe limba lui acolo. Pe langa faptul ca nu vorbeste nici nu intelege. De ex: "unde-i mama?" habar nu are ce vreau de la el. sau "Mihnea adu-mi cana!" zbang, se uita la mine si rade, e tottal pe dinafara. Cateodata nici cand il strig pe nume nu imi raspunde. Cu toate acestea cred ca nu-i cazul sa ma ingrijorez...sper, voi ce ziceti? Ca asa cum Raluca ai intrebat daca este vreun copil care nu vorbeste inca eu intreb daca mai sunt copii care se manifesta exact ca Mihnea?
Depasind momentul care ma "intriga"
, vreau doar sa spun ca Andreea este o gazda de exceptie si face niste torturi, mmmm, mama mama...ce cura de slabire? ce aia? absolut delicioase.
Doresc reteta la tortul cu branza urgent.
Petrecerea deosebita iar pentru copii cred ca nu exista altceva mai frumos.
Andreea
.
carminabulina spune:
Adriana, nu l-am tuns inca pe Mihnea. Este destul de greu ca cineva care stie ca e baiat sa creada ca e fata, parerea mea
. Mie oricum mi se pare imposibil sa-l confunzi totusi cu o fata oricum ai da-o dar...