Piticlonti de iulie-august 2004 (221)
Raspunsuri - Pagina 26
roxanaz spune:
neatza dragelor
frate cum puteti sa va culcati la 2.30? Alice, 'a? cred ca muri instantaneu sa ma trezesc dupa aia la 6.45....brrrr.... despre mancat la ora aia ....nu mai zic nimic in plus fata de Olivia. doar ca te invidiez ![]()
Liliana hihihi cred ca a fost suepr aniversarea! abia asteptam sa ne povestesti pe larg! drum bun inapoi daca nu mai apuci sa intri!
Olivia hihihi ma repet sa iti zic cca mi-a placut dusul copilului la Berkeley....sa stie unde o sa studieze
bey, nu-s Marilyn
. is un saten mai deschis. las ca ma pozez eu
(singura
)
Andries tin pumnii sa nu fie nevoie de transfuzie saptamana viitoare. cand te mai duci la gineco sa stim clar sexu' piticului?
o zi frumoasa tuturor! (de miercuri, vb lu' Alice
)
g_ioana spune:
Neatza,neatza cica se mai racoreste un pic,io-s obsedata de caldura asta
am 30 de grade in casa....
AndreeaM tinem pumnii sa nu faca Stefi nimic si sa scapati repede de stres..eu vreau s-o duc la dansuri din toamna,ea vrea la balet
am timp pana in septembrie sa ma interesez pe unde se fac cursuri.
Cristalina,pupam bazdacii io cred ca Botoshica se va face actritza
...
Carolina mi-a placut mult dialogul,te-ai asigurat la batranetze..asta este si visul sotiorului meu mai ales ca momentan mandra este interesata de dat cu aspiratorul si dus gunoiul
..om vedea cand va creste ce se va intampla cu interesul...
Carmencita,felicitari Ilincai pentru ca-i fata descurcareatza si face rost de bani
...a mea aseara se juca cu un robot si-mi zice"ai grija un pic de robotul meu ca eu ma duc la intalnire cu un baietzel"![]()
Felicia rabdare si tutun
,au perioade...a mea a avut acum vreo luna,si eu vazand ca nu se mai plange nimeni am crezut ca numai a mea are bazdacii la maxim....acu' ia trecut..
Olivia superbe poze,pupam protagonistii....mei nici mie nu-mi iese pandispanul
....
Alice si tu functionezi mama cu putin somn....fetele asta-i cheia "succesului" sa mananci mult si sa nu te ingrasi...putin somn,va zic si io din proprie expereientza
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Buna dimineataaa ! 
Kim - super pozici, super tuoata trupa , dar Uka e cel mai cel 
Alice - la ore dintr`alea treci pe aici ...
Spor la bucatareala ! 
Carmen - Ilinca stie ce vrea si gata, tare de tot faza , sa ne mai povestesti !!!
Rox - asteptam pozaaa, pozeleee . Spor la munci ! 
Pako - pupici si la voi toti ! Sa stii ca Giulik are crize, dar io o las acolo unde e si-i zic sa zbiere si mai tare. Iar cand se lasa in genunchi, io ii zic sa se tavaleasca sa se murdareasca precum o vacuta si atunci se ridica ofticata ca nu e vacutzaaa 
Liliana - te asteptam cu povesti, poze, tooot, sa aveti un drum bun si sa ne scrii repede ! 
DanaSpeel - multa sanatate lui Ricardo !!! 
Roberta - cum a fost la doctor ??? 
Cristal - sunteti ok ? Esti bine, rezisti ? 
Liaaa - ce mai face bebelina, ce mai face Danut, tu cum esti ? 
Mitzura - ce mai fac copiii, cum stai cu timpul, cum esti ? 
Amironeanu si Andries, asteptam cu interes ce aveti in burtik, pe cand aflati cu siguranta ? 

Mey, ce mai stiti de Rain, BlueAngel, Corianai, OchiVerzi, Bunny ... nu mai stim de ele de un veac ... nu mai zic de restul fetelor ...
Noi s`tem bine ... suntem in plin santier ...
Giulia este bine, nu pot sa nu ma minunez de ea cum sta fara pampers, eu chiar nu credeam ca e pregatita ... adik nu eram eu cred ...
O zi frumoasa sa aveti !!! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
leeloo2004 spune:
Neata! Azi am sarit peste dentist ca nu aveam chef sa-mi umble in dinti...![]()
Pako - acum i-am dat si eu prima oara acuarele si evident l-am supravegheat indeaproape...Nu de alta, dar pe pereti deja mi-a scris cu markerul fosforescent (spre norocul meu ala negru nu i-a placut
). Petrecere frumoasa la botez si asteptam poze!!!
Kim - eu astept cu interes sa monteze acoperisul...in plus am avut ceva probleme cu furnizorul de polistiren pentru izolare - l-am dat inapoi si vom lua din alta parte...Intre timp discutam cu cea care ne face designul interior sa vedem ce culori si texturi vom folosi la fatada. O sa postez o simulare de fatada ca sa va faceti o idee de cum va arata la final!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Uitai sa va povestesc..la ora 4 dimineatza ma trezeste mandra "mamaa,mamaa cine baraie noaptea?",io stau,ascult si ma luminez "nu baraie nimeni,sforaie tata in sufragerie"
![]()
aripile mele
cristalina spune:
Neata!
Multumim de intrebari, suntem bine sanatosi!
Eu ma refugiez in birou si mananc la calculator si asa am timp sa mai citesc.
Olivia, incerc sa povestesc zilnic dar nu-mi prea iese...Trebe sa gasesc momentul cand nu e Maria prin zona ca altfel nu apuc sa pun mana pe tastatura.
Azi Maria a fugit in fundul gol in camera lu' bebe cu un ciocan din ala mare de plastic care piuie cand lovesti...Voia sa se joace cu bebe (adica sa-i dea cu ala in cap) ca sa vada si ea ce distractiv e!!!![]()
Tanti Ioana a noastra ne-a facut "surpriza" sa ne spuna ca se mai gandeste daca sa ramana sau nu la noi. Sper sa revina la sentimente mai bune.
Daria, eu te invidiez...Maria isi face veacul mai mult pe olita de cand am desfiintat pampersii (in afara de nani)...Ca a vazut ea ca e safe asa...hehehe
Liliana, te asteptam cu povesti!
Ioana, tare faza cu baraitul noaptea.![]()
Felicia, drum bun si fara peripetii pana la Pitesti...
Olivia, sanatate multa! Frumoase poze.
Carmen, stie Ilinca ce vrea...hehehe
Kro, mixtura mentolata cre ca trebe sa ceri la farmacie. La noi merge cu cutaden.
Urlaaa...O zi minunata la toata lumea!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Cristal - Giulia se mai trezeste noaptea si-mi zice "nu nu, nu ma scapa pipi" de cat o stresez eu in timpul zilei ![]()
Kro - la noi a merc tot Cutadenul. Pupici la fete cucuiete si sa treaca bubele 

Sunt prin zona ...
Daria &
kro spune:
pt. raspunsuri ... Suntem pe calea cea buna, Cutadenul da rezultate...
Liliana
te asteptam cu povesti...
Ioana ... bestiala Maria cu intrebarea ei nocturna
... Tati ce a zis, ca presupun ca i-ai spus dimineata ...
Daria ... felicitari pt. Giulia... Nu mi-ai spus: cam cat de des o duci (sau ai de gand sa o duci) la ferma aceea cu ponei ?
Olivia ... pai daca Liliana e nascuta in ziua de sfantul Olivian ... atunci felicitari si tie
si toate cele bune ... Ziceai de oarece probleme de sanatate in familie, e vorba de unul din voi trei sau despre tatal tau ? ... Oricum, sanatate multa si putere sa treceti peste tot greul 
Dana ... sanatate lui Ric ... Si Alessia a facut febra intr-o seara, cu vreo saptamana in urma, fara un alt simptom ... i-a trecut in ziua urmatoare dupa putin panadol ...
Felicia ... si noi in grupul celor cu fitze si crize 
Mandra ne-a uimit inca o data aseara ... sa va spun de ce : Feli are de pregatit pt. serbarea de sfarsit de an rolul de povestitor pt. o piesa in engleza ... am repetet cu ea ce are de spus de foarte putine ori, mai mult pt. intonatie, pentru ca stie rolul de la gradi ... Alaltaieri seara era si Alessia langa noi si a vrut sa fac si cu ea la fel cum am facut cu Feli - eu sa spun in engleza si ea sa repete ... M-am conformat, bineinteles, pt. ca altfel se supara ... si am constatat uimita ca repeta destul de bine dupa mine ... Socul a venit ieri seara cand am rugat-o pe Feli sa-mi spuna rolul, iar dupa aceea Alessia a zis ca e randul ei si a spus si ea toata fraza de la inceput (fraza de 4 - 5 randuri in engleza) fara nici un ajutor, cu anumite cuvinte stalcite, desigur, dar se intelegea destul de bine ce zicea 
Si apropo de gradinita ... au primit rezultatele la concurs: locul I si la dansuri si la cor
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
szivarvany spune:

pt Felicia, dar si pt Alessia !!!
Moama ce mandra cred ca esti, Kro 
Btw ... la ferma mergem cam de 2 x / luna ... mie nu-mi place deloc, io nu suport animalele, dar na, de dragul Giuliei ... 
Daria &
g_ioana spune:
Caro felicitari
si bravo Alessiei
...mei tati era obosit rau ca venise de la Constanta si a zis ca el a dormit tun asa ca nu l-au deranjat baraielile
..apropo parca tu vroiai s-o dai la 4 ani pe Alessia la gradinitza,tot asa vrei si acum???...pe mine deja ma streseaza lumea ca de ce nu o dau in toamna la gradi ca nu se sociabilizeaza
daca o dau de la 4 ani
...
aripile mele