Piticlonti de iulie-august 2004 (221)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by cristalina
Tanti Ioana a noastra ne-a facut "surpriza" sa ne spuna ca se mai gandeste daca sa ramana sau nu la noi. Sper sa revina la sentimente mai bune.

Wow....sper sa-si revina repede tanti asta a vostra.... asa angajatori cu simtul umorului nu mai gaseste
Caro-felicitari pentru rezultate...si succes la serbare.
La noi s-a facut racoare chiar bine, sper sa nu inceapa sezonul de ploi interminabile, cum e datina p-aci.Felicia-trece-l si pe Radu pe lista cu fitze si isterii. Acum cateva zile dupa ce a facut-o lata in carrefour de se uita juma' de magazin la noi, a venit si cu o fatza fuaarte angelica mi-a spus ca s-a razgandit, e baiat cuminte. Problema e ca se razgandeste f des, de cateva ori pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Merci pt. raspuns nu te intrebam degeaba ... Pot sa te mai intreb si care este pretul distractiei si durata (daca exista) cat poti sta acolo ? Scuze daca te stresez cu asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Bravo Kro pentru fete!! Tine-o tot asa.

La gineco ma duc saptamana viitoare, dar domn prof va masura capul si femurul sa vada cat creste plodul si daca e in grafic, sexul...nu e confirmat dar probabil e fata ca la 16 saptamani nu se vedea nici urma de putza, sexul mai sigur o sa il aflu la morfofetala de la 1 iulie.

Cristal, vezi ca-i groasa daca te lasa bona, ia stai tu de vorba serios cu ea...si apropos' fetele stiti vreo bona buna disponibila din noiembrie? macar part time dimineata please...

Andries

Mergi la inceput

Ioana, da tot la 4 ani, desi pe Feli am dat-o de la 3 ... Singurul inconvenient era trezitul de dimineata, dar Feli era isterica dupa copii...plangea si dupa copiii de pe strada pe care nu ii cunostea ... Alessia o are pe Feli companie de joaca (si paruiala ) si pentru ca oricum are cu cine sa stea acasa am decis sa mai asteptam un an ... Plus de asta, la gradi au zis ca primesc doar copii care un implinit deja 4 ani (din lipsa de locuri) si - cu toate ca eu cred ca mai fac si exceptii - nu vreau sa insist si sa abuzez de bunavointa lor ... Si inca ceva... au trecut doar cateva luni de la moartea tatalui meu si nu cred ca ar fi bine pentru mama sa stea zilnic cateva ore fara ocupatie si companie ...

Ina ... asta cu schimbarile bruste de dispozitie si comportament o caracterizeaza si pe Ale ...

Andries - bafta la gineco ... te asteptam cu vesti bune ...

Multumesc pt. felicitari

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

caroo, felicitari! mindra tre` sa mai fii, bravo!
alicee, nu vreau sa stiu cum te simti azi, io`n locu` tau as fi cu posterioru`n sus;))
roxana, am intrebat la farmacia de la mine daca pasta de apa e aceeasi cu pasta petrini si n-au stiut da` mi-au zis ca pasta de apa are`n compozitie glicerina, talc, apa distilata, mentol si anestezina
vazut uka si cred ca atit, da` astept poza cu blonda de la constanta
cristal, unde mai gaseste tanti ioana asa fete?!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Caro, wow felicitari! super tare Alessia. se vede clar influenta benefica a surorii mai mari. (de aia is si io asa desteapta, stiti? ) si felicitari Feliciei pentru locul I!!!
Ioano are niste perle Maria...beton!
aoleu Cristal vb cu tante Ioana ca vb lui Andries, groasa treaba altfel! eu sper ca e doar o toana. ia chestioneaz-o pe Maria, i-a copt ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kro - 10 euro / ora ... in acest timp cupilu` e plimbat pe ponei, cai si magarus pe acolo, copiii mai mari participa la o ruta anume, dar ink nu se pune problema de asa ceva Este si curs, 14 ore costa 4.000.000 lei veki.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Daria
Roxana ... desteapta stiam ca esti, da nu stiam ca de la asta t-i se trage
Carmen ... hai ca ti-am dat de lucru cu pasta de apa ...

Fetelor, va pup si va urez o zi buna in continuare ... eu aici pun punct zilei de lucru, ca mai am si altceva de rezolvat ... Mai intru si de acasa ca sa va citesc da' nu stiu daca mai scriu ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pff sunt tare suparata. Patrick a fost cu tatal meu la joaca si a altoit o fetita . erau la un joc din ala "tramvai" aia mica vroia si ea....asta care e cel mai mare egoist din lume nu o lasa si i-a altoit una. ufff de unde o fi luat asta? si cica s-a mai si imbrancit cu niste baieti, ca el nu da la nimeni nici o jucarie....cum sa il conving ca trebuie sa imparta? si ca nu e ok ca el sa se joace cu jucariile altora dar sa nu dea din ale lui?
Caro spor la ce mai ai de facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Roxa-daca te conoleaza cu ceva, si radu se paruieste cu vara-sa care e cu un an mai mare. Aseara de ex se strangeau de gat reciproc...si nu din dragoste

Mergi la inceput