Piticlonti de iulie-august 2004 (221)
Raspunsuri - Pagina 28
szivarvany spune:
Aseara am vazut-o si eu pe Giulia, prima data in viata ei, aparandu-si drepturile; a ajuns prima sus la tobogan si nu s-a lasat data la o parte, maaaare minune si dovada de curaj din partea ei. A spus doar atat" acuma Giulia si zbang, s-a asezat si s-a dat in mare viteza.
Rox - copiaza alti copii, sunt sigura. Iar cu jucariile ... are simtul proprietatii si gata ! Nu este alta explicatie. Asa e colega noastra de nisip. Mie mi se pare o atitudine absolut normala. Pe bune
Decat o moafla precum Giulik
dar incet vad ca isi revine
Am gasit cadoul de 1 iunieee, tralalalaaa, 2 porcusori de guineea. Asta ca sa nu cumpar setul de margele ca a recunoscut chiar mandra ca ea ar papa un pic de margele 
Desi recunosc ca mi-e sila de animalutele astea, dar are o prietena si-mi tot pomeneste ce animale frumoase are fetita ... deci imi iau inima in dinti si aduc animele in casa ![]()

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
roxanaz spune:
Ina da'...da asta mica nu era verisoara-sa :(
am vb cu impricinatu'. era tare serios si mi-a zis ca a "butut fitita". i-am tras o morala lunga. si il mai asteapta una acasa ![]()
mitzura spune:
Buna fetele!
La multi ani pentru Liliana si Sorin! Sa fiti sanatosi !!!(scuze de intarziere)
Roxi, si Tudor e asa de vreo cateva luni. Nu vrea sa dea nici o jucarie altui copil (doar Marei), si daca copilul indrazneste sa puna mana, il plezneste fulgerator, de nici n-ai timp sa intervii. Bineinteles ca noi nu ne pleznim reciproc in casa si nici pe el nu l-am pedepsit niciodata astfel. Stim ca e o reactie normala la varsta asta si ca va trece, dar e foarte frustrant, sa mergi cu el in parc, sau pe strada, ca nu vrea sa imparta cu nimeni nimic. Si se uita parintii chioras la noi....Noi ii tot spunem, ii dam exemple, deocamdata degeaba....
Tudor e intr-o perioada in care nu mai vrea sa doarma la amaiza si nu mai vrea sa manance. cand i se face foame incepe sa planga dupa lapte. daca incerc sa-i dau de mancare, face scandal. Asta in conditiile in care e sanatos....tocmai am avut iar un meci: a venit din parc, a inceput placa cu "mami vreau lapte, da fara mancarica", i-am zis ca daca nu-i papa, nu primeste lapte, si au urmat urlete, vreo juma de ora, pana a adormit. Prima oara in 2 saptamani.
Asa ca eu sunt cu nervii prastie...![]()
philip spune:
intru numai scurt sa pun linku cu poze, sper sa va placa si fug sa ma dusuiesc. pupici
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762403113630
philip
&andreea
Andries spune:
Rox si Mitzu la gradinita cu ei, altfel nu vor invata nici sa imparta nici sa nu sara la bataie.
Si al meu avea "tentative" de a sari la bataie, dar a invatat de la ta-su ca in fetite nu se da sub nici o forma, iar in baieti numai daca sar ei primii la bataie. Nu stiu cum de l-a lamurit sotul meu, dar respecta regula. Eu cred ca in chestii din astea cu "bataie" e mai bine sa se implice tati.
Iar cu impartitul a invatat la gradi.
Andries
szivarvany spune:
AndreeaP - 
tare frumosi sunteti si ma repet ... invidie scrie pe mine pt excursii ! ![]()
Fetele, mai am si eu un pic si merg la Giulik, apoi o taiem in parc.
O seara frumoasa in continuare si spor la lucru pt schimbul 3 !

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
kim222 spune:
Eu sint tareee suparata...problemele in loc sa se rezolve...se adincesc...dupa socru' in coma,azi noapte la ora 1 eram sunata din Ro ca tatal lui meu ii este rau.....Simt ca-mi vine sa-mi iau cimpii...Deci nu ma dati disparuta...dar nu vreau sa va intristez...
kim222 spune:
Va rog frumos...stie cineva daca exista in BUcuresti sau ff aproape...centre permanente de internat pacientii...inainte se numeau azile..
kro spune:
Olivia, draga de tine, ce de probleme ... cred ca va e tare greu asa departe si cu asemenea griji ...
Eu stiu ca exista asemenea centre ... stiu de la colega mea de birou ca are o matusa f. bolnava intr-un centru privat in care pacientii sunt f. bine ingrijiti ... contra unei sume lunare, bineinteles ... Si mai stiu ca langa manastirea unde e gradinita Feliciei este si un azil de batrani de care se ocupa tot maicutele catolice, dar la care nu primesc decat persoane care nu au pe nimeni apropiat care sa ii ingrijeasca ... si doneaza pensia azilului sau ceva de genul asta ...
Spune-mi daca asta e ceea ce cauti si promit ca maine ma voi incerca sa aflu mai multe ...
Sanatate multa si tatalui, si socrului ... si voua multa putere sa treceti peste aceste incercari cu bine ...
kro spune:
Si inca ceva ... nu te abtine sa ne scrii despre problemele tale ... daca nu vorbesti cu noi, atunci cu cine ?