Piticlonti de iulie-august 2004 (221)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

..Asa cum ii ziceam si Roxanei..m-am saturat io de mine ..m-am saturat sa ma vait si sa depind de altii...
Eu am f multi amici...prieteni...dar nu mai vreau sa ma vait! Poate s-au saturat si ei de mine
Am dat search pe net..si tocmai ce gasisem caminul de care spui...si m-am gindit la tine..
Eu caut un loc super civilizat...dar care sa aiba daca se poate si ingrijire medicala...nu vreau sa fie la nebunici..si nici gratis! Ma Poti ajuta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Maine dimineata o intreb pe sora educatoare despre azil ... Sper sa ma poata ajuta si eu, la randul meu, sa te pot ajuta ... Te rog, da-mi mai multe detalii despre situatia tatalui tau pe PM sau pe mail ...
Roxa...gand la gand ... Sper sa reusim...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

carolina nu am adresa ta de email...merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, imi pare rau nu te pot ajuta decit gugalind, uite ce-am gasit:
http://www.totulpentruoameni.bizoo.ro/despre
am mai agsit niste adrese:
1 CAMINUL DE BATRANI MOSES ROSEN - harta 921 vizite
Contact: Str. Jimbolia nr. 105, sector 1 , Tel. 668.55.15; Fax 668.36.70
Orar: L–V: 8,30–14,30
2. CAMINUL DE BATRANI SF. MARIA 838 vizite
Contact: Popesti Leordeni, jud. Ilfov , Tel. 492.04.24; 492.04.25; Fax 492.04.25
Orar: L-V: 9-17
3. CAMINUL PENTRU PERSOANE VARSTNICE NR. 1 - harta 762 vizite
Contact: Sos. Bucuresti-Targoviste nr. 10, sector 1 , Tel. 667.22.98; Fax 224.25.12
Orar: L-J: 8-16,30; V: 8-14
4. CENTRUL DE INGRIJIRE SI ASISTENTA NR. 1 - harta 795 vizite
Orar: L-V: 8-16
5. CENTRUL DE INGRIJIRE SI ASISTENTA NR. 2 - harta 758 vizite
Contact: Str. Mihai Eminescu (Tunari) nr. 87, sector 2 , Tel. 210.71.25
Orar: L-V: 7-15
6. CENTRUL DE INGRIJIRE SI ASISTENTA NR. 3 - harta 737 vizite
Contact: Str. Barbu Delavrancea nr. 18, sector 1 , Tel. 222.57.41; 222.57.42; Fax 222.57.45
7. CENTRUL DE INGRIJIRE SI ASISTENTA NR. 5 - harta 743 vizite
Contact: Calea Vitan nr. 267-269, sector 3 , Tel. 211.58.37; 346.69.70; Fax 346.69.70
Orar: L-J: 8-16; V: 8-14
8. CENTRUL DE INGRIJIRE SI ASISTENTA NR. 6 - harta 715 vizite
Contact: Str. Floarea Rosie nr. 7A, sector 6 , Tel. 434.13.81
Orar: L-V: 8-13
9. FUNDATIA DE AJUTOR PENTRU BATRANI-GERON - harta 727 vizite
Contact: Str. Ferentari nr. 72, bl. 4C, ap. 13, sector 5 , Tel. 423.24.72 ; www.geron.ro ; fundatigeron@gmail.com
10. FUNDATIA ELBE - harta 749 vizite
Asigura asistenta medicala si sociala cu personal calificat, la domiciliul solicitantilor; preturi rezonabile Contact: Str. Poiana Narciselor nr. 14, ap. 13, sector 1 , Tel. 0788.284.101; Fax 313.86.56 ; fundatia.elbe@gmail.com
11. CENTRUL DE INGRIJIRE SI ASISTENTA SF. ELENA - harta arhiva
Contact: Str. Barbu Delavrancea nr. 18, sector 1 , Tel./Fax 222.57.42
Orar: L-D: 8-20

mai multe aici http://www.ghidul.ro/rezultat.php?idd=731
uite si aici ceva interesant http://www.ganesh.ro/

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Salut.
Oliv,imi pare tare rau pentru tatal tau.Chiar din adincul sufletului.insa,cu mii de scuze dar azilele din ro sunt cred ca cele mai sumbre alegeri.sa stii ca nu vreau sa te superi pe mine,dar poate gasesti alta solutie,cineva sa stea in permanenta cu el,vreo asistenta la pensie ceva.Eu am fost la un azil aici in olanda sa-i vizitez pe bunicii lui Mario,am plins in hohote cind am iesit de acolo.Nu de mila bunicilor,de mila batrinilor din Romania care nici nu au vazut si nici nu or sa vada vreodata asa ceva.Exact confortul unui hotel de 4 stele,personalul,nu am cuvinte,la fiecare juma de ora veneau cu carucioarele pline de bauturi racoritoare,ceaiuri si cafele si serveau batrineii atit de frumos,parca erau copii lor,nu niste simple angajate.Ce mancaruri,ce ambient,batrinele toate coafate,frumos imbracate,toata lumea iti zimbea,ti-am spus,mi-am plins in pumn ore intregi gindindu-ma ca mama mea n-ar putea avea atita bucurie la batrinete niciodata.Si mi s-a spus ca e un azil de stat nu privat.iti dai seama la cele private cam cum e....!
poate or fi si in Ro azile private,dar trebuie sa coste foarte foarte mult.poate gasesti totusi o alta solutie,daca nu macar la un azil particular.Te rog inca o data sa nu te superi pe mine.e doar parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

philip, super pozele ca de obicei, nu stiu unde sunteti...
am pus si io citeva noi, de aici la dreapta http://entertainment.webshots.com/photo/2786896180082489038CRedXi

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Oliv...am primit PM-ul ... Verific mailul un pic mai tarziu, dupa ce parchez copiii in mod regulamentar ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

quote:
Originally posted by mitzura

Buna fetele!

La multi ani pentru Liliana si Sorin! Sa fiti sanatosi !!!(scuze de intarziere)

Roxi, si Tudor e asa de vreo cateva luni. Nu vrea sa dea nici o jucarie altui copil (doar Marei), si daca copilul indrazneste sa puna mana, il plezneste fulgerator, de nici n-ai timp sa intervii. Bineinteles ca noi nu ne pleznim reciproc in casa si nici pe el nu l-am pedepsit niciodata astfel. Stim ca e o reactie normala la varsta asta si ca va trece, dar e foarte frustrant, sa mergi cu el in parc, sau pe strada, ca nu vrea sa imparta cu nimeni nimic. Si se uita parintii chioras la noi....Noi ii tot spunem, ii dam exemple, deocamdata degeaba....

Tudor e intr-o perioada in care nu mai vrea sa doarma la amaiza si nu mai vrea sa manance. cand i se face foame incepe sa planga dupa lapte. daca incerc sa-i dau de mancare, face scandal. Asta in conditiile in care e sanatos....tocmai am avut iar un meci: a venit din parc, a inceput placa cu "mami vreau lapte, da fara mancarica", i-am zis ca daca nu-i papa, nu primeste lapte, si au urmat urlete, vreo juma de ora, pana a adormit. Prima oara in 2 saptamani.

Asa ca eu sunt cu nervii prastie...

helou!

nici Dani nu da jucarii nici unui copil, mai nou, cand vine un copil spre el si le strange si se uita urat.
Si da, de cateva zile are un fix impotriva somnului de amiaza, si a mancatului mancarii gatite, adica cere "lapte gol" asta insemnand ca nu vrea nimic pe langa, si ar roade intruna fursecuri, pizza, sticksuri, prostii adica. Deocamdata l-am lasat in voia lui cu mancarea, ca sa vad ce si cum, adica ii dau meniu mai soft, incerc sa fie cat de cat sanatos meniul, mai scapam si cate o pizza, insa nu cred ca-i asa nociva. insa cu somnul am pus dupa 4 zile, iata, piciorul in prag si azi l-am militarit si pus la culcare asa, mai intempestiv, ca altfel nu aveam nici o sansa. Si bine am facut ca s-a trezit mai rumen la fata si odihnit, nu palid cum se culcase si nervos.

Ultima perla si cea mai tare in viziunea mea:
sta si vad ca mesteca ceva in gand apoi deodata ma intreaba:
"mami noi de unde am luat-o pe Andreea? de la ce magazin?"
eu ii zic:
" n-o avem de la magazin, a crescut ca si tine la mami in burtica, aici, mai stii ce burta mare aveam? (si-i arat burtoaca)"
el, tacticos:
"la tine in burtica? si io la fel?
apoi dupa cateva momente de cugetare:
"eu cred ca a crescut la mine in burtica"
am dat sa-i raspund si chiar i-am raspuns dar oricum era too late, ca deja era preocupat de repararea unei masinute si nu se mai gandea la discutia noastra

oricum am ramas paf cand l-am auzot cu intrebari deastea:))
ziua de azi m-a rupt efectiv, si ploioasa si copiii morocanosi si miorlaiti si caposi, asa ca merg sa va citesc si mai revin dupa, daca mai rezist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Olivia, special pt tine, urari de bine si sa rezisti situatiei. Sanatate socrului si tatalui. Si sa stii ca exista centre pt batrani und epot primi ingrijiri medicale bune si sa se simta foarte bine, aici in Timisoara e centrul Adam Mueller Gutenbrun unde sunt conditii supercivilizate si e o igiena exemplara, personal calificat si binevoitor, se plateste e drept insa nu e ca in azilele alea ce le stim noi, unde putrezesc batranii in singuratate in conditii mizere. Deci exista, nu te teme de astfel de centre specializate, e cea mai buna alegere cand in familie nu mai exista membri care sa se poata ocupa profesional de un batran bolnav.

Mergi la inceput

Carmenmerci mult..ma duc sa studiez....eram cu Roxa pe Ym si ea m-a luminat voi gugaliti pe un...google Ro..de aia nu gasesc eu nika!

Va multumesc mult...si scuze!

Mergi la inceput