Piticlonti de iulie-august 2004 (221)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

scuze pen` ce?

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Asta mica a mea inca nu pot domle s-o pun in fund, nici nu se taraste inca, cu diversificarea suntem nici in car nici in caruta, suntem asa, prin santuri...azi vrea, maine nu, tot asa, oricum e cu personalitate, adica daca vrea in brate vrea si nu tace pana n-o iau. si e topita dupa frate-su, seara tre sa stea si ea intre noi, si sa-si bage piciorusele sub nasul lui, sa ii fie pupate talpile; si zice niste vocale cu stropi deocamdata. Dan se executa cu mare incantare, adica-i plac la nebunie talpitele ei mici si rosii, asa le zice el "mici si losii", lemiroase pe toate partile, ar vrea s-o ia de tot in brate dar l-am temperat ca mi-e c-o indoaie pe unde nu trebuie in entuziasmul lui.

citind pe la topicul celor de varsta ei, am remarcat ca suntem codase la mancat, codase la motricitate, codase la dinti, dar ce sa facem? nici Dan n-a fost fruntas decat la mancat si aia nu tot timpul, apoi a ajuns si el plutonul din urma cu mersul, vorbitul, olita, dintisorii etc...asa ca sper sa se repete istoria si cu Andreea, sa ajunga si ea unde trebuie totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Scuze ..ca am apelat la voi...ca va stresez..
Dana cum sa ma supar...asa cum spui tu ...asa sint si aici..si uite din ce mi-au dat fetele se pare ca exista si -n Ro..Marea mea tristete vine din neputinta de a platii 750-1000 euro/luna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Seara buna !
Olivia, !! Dupa ce parchez si eu copilu in mod regulamentar (hhahaa ce-mi placu exprimarea asta !), am sa iti povestesc din experienta mea cu azilele, ca noi am cautat mult si bine unul pentru bunica mea, care avea nevoie de ingrijire !
Editez - si daca iti mai ceri scuze, ma oftichez !! Nu sintem aici sa vorbim de toate cele si sa ne ajutam ????
Mey, si io ma culc la orele alea, pentru ca al meu copil e su
per cuminte si se trezeste dimineata pe la 9 sau 10 (eu ore dastea criminale gen 5-6 nu am vazut niciodata la fatza, nici cind andrei era mai mic !!). Asa ca ziua nu am nici un fel de probleme in a functiona !
Vorbim later oleaca, ma duc sa imbaiez gizmoul, sa isi bea laptele si la somn (acum tocma s-a terminat dvd-ul cu degetica, daia poci scrie linistita la pisiu, altminteri era tot peste miinile mele !).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

salutari din Pitesti...am ajuns cu bine(multumesc Doamne-Doamne)...Liviu a stat cuminte in cosulet iar Andreea a tras o runda de 2 ore de somn, a mai desenat, s-a mai jucat cu maimutoaiele.Dupa abia 20 de minute de mers tati a trebuit sa incetineasca masina iar ea popandau intreaba "gata, am ajuns la bunicca??" hehehe...ce bine era...20 min in loc de 7 ore jumate.

Ioana, ce m-am amuzat de Gorodica frumoasa...
Leeloo, am vazut ca l-ai blindat pe Stefan...eu cred ca la prima tentatie de acoarela o s-o las in pielea goala si cu multe ziare in jurul ei
Kro, felicitari pentru fetitele tale!
Andries, la baieti burtica e bombata, la fetita e putin cam lasata...la mine s-a adeverit chestia asta...acum poti sa faci comparatie
Mizule, la fel suntem si noi...derutati cu somnul de dupa-amiaza...iar cu mancarea,a mea cere dulciuri...la fel ii spun ca nu primeste nimic pana nu mananca...se conformeaza
Lia, Andrea mea s-a intors pe burta abia la 6 luni, nu mai zic ca la un an si trei luni inca o tineam in ham
Olivia, imi pare rau de problemele pe care le aveti...sanatate multa!

va pup, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara!
Am rezolat cu tanti Ioana..."momental".
Cum zicea Ina, avem simtzu' umorului. Asa ca i-am marit leafa cu 1 milion si i-am dat-o cu cateva zile mai devreme...
Daca nu i se pare ca sunt suficient de pontoasa asta e. Cum zicea si Carmen, nu mai gaseste ea asa fete...hihihi...Gasim noi o solutie.

Olivia, nu-ti mai cere scuze ca nu ai de ce. Imi pare rau ca nu pot sa te ajut. Sanatate multa celor de acasa si voua numai bine.
Caro, felicitari!!!
Alice, nu facem schimb macar cateva zile!? Ne revenim si noi cu somnul si apoi il dam pe gizmo inapoi...:))))
Roxana, nu mai fi suparata. Cred ca e numai o faza. Maria se crizeaza cu jucariile rau. Si ea tipa cel mai tare din tot cartieru', are plamani adevarati. Asa ca ne stiu toti cand facem scandal.
Mitzule, pai asta e solutia...un sfert de ora de plans pe zi si gata...doarme dus. (noi ne-am gandit ca ar fi buna o cura din asta in fiecare zi, dar a fost greu sa ne decidem cine ia copilul la bataie ca sa o facem sa planga....)
Daria, chiar daca zice in somn macar are despamperizarea efect...la noi tot degeaba...:)))
Ioana, cu gradinita cred ca e cel mai bine sa faci cum crezi tu. O sa se socializeze ea si mai incolo.
Felicia, si la noi fitze si crize la maxim! Tarat pe jos pe afara daca nu facem ce vrea ea, urla pana ii vine sa vomite (intotdeuna se da mai rau in spectacol pe afara...)
Ne bucuram ca ati ajuns cu bine...7 ore...uau.
Lio ciocarlio, e bine ca Danut o iubeste asa tare pe Andreea.

La noi cred ca o sa fie paruiala non stop dupa ce creste Samburica.
Zilele trecute i-am zis Mariei sa aiba grija sa nu ii infiga degetele in cap, ca e moale. In secunda in care m-am intors cu spatele a inceput cu degetul aratator sa o apese pe Samburica in cap...sa vada ea cat e de moale!!!
Si tipa sa-i dau si ei sa tina bebe in brate...asa ca i-o mai pun pe brate si ii zic sa-i tina bine capul si gatul (eu cu o mana sub copil, evident).
Asa ca de fiecare data cand ma vede acum cu bebe (cand ne baga in seama, ca de cele mai multe ori are altceva mai bun de facut) imi atrage atentia "mami, tine capu' lu' bebe ...ii cade!"...

Gata, am terminat desertul
O noapte linistita tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Stiu io de ce o iubesc tare de tot pe Cristalina, ca ma binedispune la orice ora ! Multumesc pentru "desert", ca a fo tare bun !! Ma bucur ca ati rezolvat (macar si momental) problema cu tanti Ioana ! Cit despre momentalul viitor (de se mai iveste cazul), poti sa mai plusezi la milionul de inceput, sa vezi porma ce drag prinde de voi, de nu mai pleaca nici cu tunu'!!!
Vaz ca vorbirati de joaca din parc ... apoi la noi se intimpla in felul urmator - mergem la nisip cu o plasa plina de jucarii, ne "cazam" la o casuta din aceea pentru copii, scoatem arsenalul si il imprastiem pe masa. Andrei se joaca tare frumos, chiar si singur ... daca mai vin si altii, imparte cam cu juma de inima (inainte era mai darnic, acum e mai teritorial), dupa care cind copilul ii ia jucariile, le vrea inapoi, ala nu i le da si se cam supara, dar sint mereu linga el(sau e Florin) si ii explic ca nu e frumos, ca daca vrea sa se joace cu altii trebuie sa dea si el jucarii, ca si el ia de la altii. In majoritatea cazurilor functioneaza, adica nu se botosheste prea tare si imparte. Acum depinde si de interlocutor, ca am intilnit copii care stiu sa se joace impreuna si altii pe care i-as ocoli cu draga inima, asa de rasfatati, care vin si iau jucariile si dispar cu ele (parintii sau bunicii trag o tura de birfa pe banca si habar nu au ce fac odraslele)sau care iau jucariile altora si apoi nu mai vor sa le dea din miini si incep cu crize dalea de trintit pe jos si urlat din gura de sarpe !!
Asa ca Roxi, acum daca vrei parerea mea, frumos este sa se joace impreuna dar e bine sa stie si sa se apere (azi eram in parc si gizmoul vroia sa se joace, venise o fetita care i-a tot luat din jucarii si cind le-a cerut inapoi, aia a ridicat minuta la el si i-a dat cu pumnul in cap) !!! Io sint total si complet impotriva acestor gesturi, dar pe cuvint ca atunci cind l-am vazut pe andrei intorcind capul la mine si cerind ajutor din priviri, i-am spus "daca te mai loveste, o lovesti si tu pe ea". Si fetita respectiva era mai mica decit el, nu doar ca inaltime !!!!
Caro, felicitari pentru premiu !! Ma bucur tare pentru reusita !
Lia, adinca cugetarea aceea a lui Danutz ! Pupici multi ginditorului ! Si sa fiu a cui sa fiu daca nu vin la Timisoara si te trag de urechi, bre, tu zici ca nu ai mai avut copil inainte !? Lasa, mey, fata in pace, creste frumos, e o scumpa, fiecare copil cu ritmul sau propriu ! Data viitoare mai zii-ne cum ride, cum gingureste, daca ii place la baie, cum doarme linistita linga Danutz ... nu mai fii atit de "tragist", give her some credit, bene ???
Felicia, mama, da stiu ca ati mers, nu gluma ! Bine ca a fost OK si copiii au fost cuminti ! Sedere placuta la Pitesti !
Dana,ce mai face Ricu, nu ne-ai zis ?! E mai bine ?
Mitz, multe ginduri bune pentru voi ! Sa ii urez LA MULTI ANI lui Cosmin, ca parca era ziua lui undeva in jurul datei de 31, nu ?? Sanatate multa si sa traiti fericiti pina la adinci batrinete alaturi de minunile voastre !! Iar tie nervi de otel !! Sper ca Tudor sa revina la sentimente mai bune privitor la dormit si mincat !
Olivia, daca vrei sa vorbim despre treaba cu azilele, intreaba-ma ! Am si messul deschis ! Asta ca sa nu deschidem aici offtopic treaba cu batrinetile in Romania !
Sint pe aici ... heheee, ca inca nu-i ora doua am ! Am si poze de vizionat !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor
vreau sa va felicit pentur gestul vostru de aseara...de asta stiu eu ca suntem cea mai unita trupa de pe DC si ne facem luntre si punte pentru ai nostri. tuturor
dupa ce ma dezmeticesc deschid capitol nou.
Alice mai da maica, s-o trezi Andrei la 9-10 dar eu tot la 6.45 trebuie sa fiu sus . asa ca pre;e astea-s forbidden pentru mine . e bine ca esti ok cu programul asta. cum e cu prajitura cu fructe, ai comis-o? nu dati si voi o fuga la mare la Florin in week end-ul asta?? ca se pare ca va fi frumusel si cald.
Carmen am apucat sa vad pozele, pupicei multi!
Andreea P tare frumos e acolosa la voi. imi place sa sunteti asa activi.
Cristal bine ca rezolvarati cu tante Ioana pe moment...sper sa nu iti mai dea emotii din astea!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

na ca m-am dezmeticit rapid
capitolul 222

Mergi la inceput