Piticlonti de iulie-august 2004 (221)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si de la mine cu intirziere, LA MULTI ANI pentru Liliana, , sa fii sanatoasa si ferciita, iubita, alaturi de toti cei dragi tie si de ingerasul tau pe care acum il tii in brate !
Noi sintem bine, multumim de intrebare, Felicia, ... nu prea am avut timp de calculator, ca m-am pomenit cu telefon de la socrela, ca vine la noi (asta era simbata seara), ca a doua zi pleaca cu Andrei la mare, la Florin !!!!! Am simtit ca iau foc, ma si gindeam ca ii spulber capul sotului meu dintr-o miscare ca a hotarit cu muma-sa peste mine ce si cum ... dar el uitase sa ii spuna femeii ca intelegerea anterioara cazuse ?! Oricum, doar nu era sa nu ii deschid usa, asa ca a stat la noi inca vreo doo zile (abia in dupaamiaza asta a plecat acasa, spre fericirea ei si a fie-sii, care ramasese singura cu gemenele).Partea cea mai nashpa e ca suspecta de hepatita C si vine la Bucuresti inca o data saptamina viitoare, sa se interneze la Babes pentru investigatii (zice-se ca o sa i se faca si o biopsie). Sper sa primim vesti bune, ca mi-ar pare tare rau pentru ea !!!
Acusi ma duc sa maninc ceva si sa ma uit la pozele Oliviei si mai revin later !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice draga cum sa papi la ora 12.30 noaptea...ce ti-e si cu oamenii astia (aia slabi ma refer)! Poate totusi nu are hep. C ...tinem pumnii!! Deci ai avut fun we asta!
Dana..se accepta...cum nu? Nu stii vorba aia..mai bine mai tirziu..decit deloc! Sanatate...poate a racit ..putin..si scapa usor si repejor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Multumesc din suflet pentru urari bunele mele prietene. A fost o aniversare frumoasa caci a fost in brate cu puiul meu...care de fapt a stins si lumanarea de pe tort...

Mai sunt cateva zile si revin in state...si sper sa am mai mult timp de net sa va spun cum a fost.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Olivia, asta e uul din putinele avantaje ale kilelor in minus !!! Pai poci sa maninc oricind mi se face foame, ca nu ma uit la ceas !
Liliana, !!!
Dana-speel, sanatate multa puiului !! Vreo viroza ceva ?? La noi aici e taaaare cald si io-s cam panicoasa cu geamurile si curentul, asa ca incerc sa fiu atenta sa nu se faca curent ... asta mik transpira ... inca slava domnului nu am facut bubitze dalea de caldura (bagam dush si de doo ori pe zi, if necessary).

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Hi,hi...bine punctat! Io nu pot sa maninc nici daca imi este foame!

Mergi la inceput

Ntzz, ntzz, ce ti-e si cu oamenii astialaltzi (modesti adica) ... apoi te-am vazut in poze, arati minunat, Olivia, si in fata tortului ala super (sa nu zici ca nu ai mincat din el ... mi-a placut ca Uka a suflat in luminari !).
Si daca si de la mincare ma abtin ... hahaha, ce mai ramine ??

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Mey acolo se vedea doar bustul! Oricum la cite "sacrificii" fac ar trebui sa fiu model..Da..da..toti de pe terasa l-au aplaudat si au cintat cu noi..hi,hi..au crezut ca era ziua cupilului!

Mergi la inceput

Andrei e primul la suflat in luminari !!! A oricui este ziua, nu se poate daca nu sufla si el - uneori aprindem si de cinci ori la rind luminarile, sa fie omumik fericit !
Si las ca te-am vazut si mai jost de bust , arati super, modela, ce mai !!! Impartiram noi scrumbia aceea, fie si virtual, daca ai ceva extrapounds, da-le mama, incoa la mine, io nu ma supar ! In seara asta planuisem o prajitura, ca fu socrela si imi dete reteta, praji daia ultrabuna cu blat de pandispan si fructe (io ador cu caise ssi piersici, ca tot au aparut pe piata !).Dar s-a facut tirziu, asa ca amin pe miine seara!!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Ce nu stii tu este ca in 2 luni ..m-am ingrasat 7 kg....io sper ca venirea in Ro sa rezolve si problema asta..
Daca iese prajitura..sa-mi zici si mie...sa fie al naibii'..daca mi-e iese vreodata...pandispanul

Mergi la inceput

Wow ... pai ziceam io bine ca romanika e problema ... gata, ma mut in america ?!
Iti spun miine seara ce si cum e cu praji aia ... acu ma delectez doar cu ciocolata (nush de ce drequ nu mi-a trecut prin cap sa o las pe socrela sa execute o tava de praji, asaaa, de exemplu de cum se face !!).
Si pentru ca am dat gata si mincarea si ciocolata si dushul, ma-c la culcare, ca se facu ora mea !
Va pup cu drag pe toate si va doresc o zi minunata de miercuri !

Alice si Andrei

Mergi la inceput