Piticlonti de iulie-august 2004 (221)
Raspunsuri - Pagina 22
amironeanu spune:
Salut!
Este a treia oara pe ziua de azi cand incep acest mesaj, sper macar acum sa-l trimit 

LILIANA! Sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa te bucuri de familia ta!
tati de Luca si sot de Olivia!
Am vazut multe poze azi, ii pupacim pe toti in grup 
Ioana, unde vrei sa o duci pe Maria la balet? M-ar interesa si pe mine pentru Stefi.
Roxana, sa ne spui si noua unde veti pleca, ai gusturi bune si poate ma inspir pentru anii urmatori.
Gabi, vazut poze cu strengarul si cu casa. Sa ne anunti cand este gata, sa venim in vizita! ![]()
Roberta, multa succes in continuare. Cred ca este tare greu si pentru voi si pentru Matei.
Andries, mai fugi inapoi la racoare sau ramai in Bucuresti?
Noi suntem ok, am fost ieri la iarba verde si Stefi s-a distrat de minune, a sarit peste somnul de pranz, asa ca la 8 a fost in pat si pot spune ca am avut si eu parte de o seara romantica cu al meu sot
In schimb am un nou stres. Stefi s-a iubit marti cu prietena ei Flaviana (care a venit de la Brasov in vizita la Iasi), in week-end trebuia sa ne mai intalnim cu ea, dar sambata au plecat inapoi spre casa deoarece a facut Flaviana varsat de vant. Intrebarea este, ce sanse sunt sa faca si Stefi? Si daca ma molipsesc si eu de la Stefi ce se intampla (mama nu mai tine minte daca am facut sau nu varsat de vant)? Andries, stiu ca si voi ati trecut prin asa ceva, dar Victor a facut si tu nu, am tinut bine minte? Sper sa fie totul bine pana la urma.
O saptamana frumoasa va doresc!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
philip spune:
ne-am intors din excursie. a fost frumos si scurt.
ioana, am vizionat filmuletul mariei impreuna cu pupi care a zis sing me, do it again, cel putin de 4 ori si i-am zis ca nu-l mai am (adica maria canta pt el si sa i-l pun din nou)
philip
&andreea
g_ioana spune:
LA MULTI ANI LILIANA,SA FI SANATOASA,FERICITA SI IUBITA SI SA TI SE IMPLINEASCA SI DORINTZA CU BB2!!!!PUPICI DULCI SI ADELUTZEI

Merg la o sedintza poate ma trezesc
si revin..o zi buna sa avem
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
neatza neatza
azi chiar ca e ziua Lilianei asa ca din nou la multi ani! 
(hihihi am urat-o de am innebunit-o
)
Andreea hahahahahaa ti-ai pus in cap copilu', ata ete. imi pare rau ca tocmai la McD s-a nimerit....dar cred ca va fi frumos.
Robi ce ai facut la gineco? cum mai esti cu ochii, sper ca nu te mai deranjeaza asa, da?
Andreea m sunt sanse sa faca si Stefi...dar poate scapa de data asta. macar incearca sa limitezi contactul direct cu ea....stiu ca e greu, dar...macar incearca. pupici!
eu ieri am fost la coafor si m-am deschis iar la par....sunt aproape blonda. da' ma plictisisem de culoarea trecuta (hahahahaha pe care o am de 2 luni....)....cred ca am facut o fizatie deja cu vopsitul ![]()
o zi frumoasa tuturor!
andreea_s spune:
Neata! La multi ani, Liliana, sa fii sanatoasa si voioasa!
Da, Rox, mi l-am pus rau in cap. Avantajul este ca dureaza doar o ora jumate si scap mai repede... Dezavantajul e cu mancarea deosebita pe care o servesc.
szivarvany spune:
POLUX 

Sa ai parte de tot binele din lume !
Buna dimineata !
Raportam actiunea dezpampersirea un succes neasteptat. Giulia nu ne mai lasa deloc sa-i punem nici la nani, nici peste noapte. Eu ma tot minunez de ea ![]()
O zi frumoasa sa aveti, io`st in prag de depresie, cik diseara avem cabina de dush montata ... dak nu ... 
Sun prin zona ... va astept cu vesti, povesti, orice sa-mi mai revin 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
cristalina spune:
Buna dimineata de la tropice!
M-a zapacit caldura asta umeda...banuiesc ca nu numai pe mine.
Liliana, la multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!

Olivia, sa-ti traiasca sotul.

Mai cu intarziere asa zic si eu...:)
Andreea, bine ai revenit!
Daria, felicitari! Ma intreb cand o sa se intample si la noi minuni d;astea...:)
Gabi, merge bine constructia...super...
Urla bazdac cel mic...O zi frumoasa la toata lumea!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi
ina32 spune:
Buna dimineata si La multi ani Liliana!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Adelutza!!
Olivia-La multi ani si sa-ti traiasca sotul!!
Radu a fost saptamana trecuta plecat la bunici, dar din pacate n-a fost chiar in apele lui. I-a iesit o afta f urata pe limba, cateva zile n-a mancat aproape nimic, si a fost extrem de marait. Nici sa vb nu putea. Acum e deja mai bine, insa a ramas cu niste fitze maaaari, cum nu obtine ceea ce doreste incepe sa maraie monoton si constant
In rest nimic nou, asteptam cu nerabdare si interes maxim sa plecam la mare (din 23 iunie).
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Liliana - LA MULTI ANI - sa fii sanatoasa, fericita si toate dorintele sa ti se implineasca!!!! 

Andreea - poate totusi nu a luat Stefi - nu prea ma pricep la bolile astea contagioase - dar e contagioasa si in perioada de incubatie?
Andreea - MacDonalds...si eu urasc locul ala si sper sa nu ajungem pe acolo...eu cred ca am sa-i serbez ziua in acelasi loc ca anul trecut, daca gasim liber...
Ina - sanatate lui Radu
!
Sunt prin zona, dar am de lucru...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.