Piticlonti de iulie-august 2004 (221)
Raspunsuri - Pagina 23
roxanaz spune:
Daria felicitari, ai vazut ca nu e greu deloc? si te stresai ca nu reusiti pana in toamna. ar trebui sa ai ceva incredere in copil!![]()
szivarvany spune:
Am mai citit si io ...
Amironeanu - pupici multi multi la voi, ce mai face bb2, tu cum te simti, cand intri in concediu ? Sanatate multa si tie si Stefaniei 
Ina - multe sanatati la voi ! Pupam pe Radu cel cu fitze 
Rox - da, asa e, Giulia nu mai e bebelina mea ... imi este atat de draga sa o vad cum isi cauta ea chiloteii si ce incantata e ![]()
Mey, si noi mergem la o petrecere la McD in we, Giulia abia asteapta, ink nu am participat.
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
carmenp spune:
la multi ani, liliana! sa fii sanatoasa si iubita, sa ti se indeplineasca toate visele!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kro spune:
Fetelor ... o intrebare: de cateva zile i-au iesit mandrei pe fund cateva bubite ... de fapt as putea sa spun ca sunt ca niste cosuri - rosii si cu varf albicios ... Cu ce sa-i dau ? Ce e eficient impotriva cosurilor si merge si la copii ?
In alta ordine de idei - dialog cu fii'mea cea mica - in timp ce eu curatam toaleta, ea se uita curioasa si ma interoga:
Ea: ce faci?
Eu: curat toaleta ...
Ea: vreau sa curat si eu...
Eu: acum nu, cand o sa fii mare o sa o cureti, acum esti mica si trebuie sa te joci...
Ea: aaaa ... si atunci tu o sa fii mica si o sa te joci ...
Eu: nu, cand tu o sa fii mare, eu o sa fiu baba ![]()
Ea (dupa un scurt moment de gandire): aha ... si tie o sa-ti fie sete si eu o sa-ti dau o cana cu apa 
So ... mi-am asigurat batranetea
... mai trebuie sa tratez si cu Feli ca sa-mi asigur si un colt de paine
leeloo2004 spune:
Daria, felicitari pentru Giulia!!
Vezi ca fata era pregatita??!!
Kro - tare dialogul! Vezi cum ne asiguram noi batrinetile??
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
am uitat sa va impartasesc ultimele framintari ale fameliei;)) fii`mea vine`ntr-o seara la maica-mea dupe ce statuse cocotata pe gard cu zece mii si-i zice lu` maica-mea "dat pup lu` nenea, nenea dat bani", nah, spuneti si voi, culmea ca n-am descoperit inca cine-i nenea ala
kro, te-ai scos:D, io la chestii de astea prestam cu pasta de apa sau cutaden
kro spune:
Carmen ... tare Ilinca
Cutaden am pus si eu aseara ... o sa vad rezultatele diseara cand ajung acasa ... Ce e aia pasta de apa, ca eu nu stiu ? ![]()
carmenp spune:
ooops, stai sa vezi acu limbaj de lemn, pasta de apa e o chestie alba preparata in famacii cred ca virgula contine oxid de zinc si alcool mentolat printre altele, oricum usuca foarte bine
kro spune:
Aha ... am inteles. Daca nu vad rezultate vizibile de la cutaden ma duc la farmacie si cer pasta din asta ... Daca se uita duamnele alea stramb la mine pe tine te pomenesc, Carmencito 
Aliceeee ? Ce e cu linistea asta la tine ? Sunteti OK ?
pako spune:
salut
vreau sa va intreb...mai sunt piticlonti pe aici care fac istericale,care urla si dau din picioare cand NU li se da ceva?? la mine exemplu, telefonul...nu pot sa vb. la tel. ca vrea si ea...asa ma supara chestia asta...ii spun cu frumosul ca nu cunoaste persoana, ca e o discutie de oameni mari si ca tr. sa astepte...de unde...a mea azi facea istericale in pat, sarea in el pana a cazut in cap...doar am auzit o bubuitura in spatele meu...oooff.Asa m-am speriat...tati din 3 telefoane nu raspundea la nici unul, tremuram toata cand i-am vazut ditamai umflatura in frunte(noroc ca a cazut cu fruntea ca aia e tare),mare si verde...apoi plansete ca nu vroia comprese reci. M-am mai linistit cand am vazut ca totusi nu curge de nicaieri sange si a stiut cum o cheama, cum ma cheama, cati ani are.
Ieri am fost cu bb Liviu la vaccinut...la 4 luni avem 7.700kg si 68 cm...azi vad ca le doarme mai mult, a papat mai putin dar nu are febra.
Maine dim. plecam spre Pitesti...mi-e groaza de drumul asta. Duminica pe 3 iunie il crestinam pe Liviu. Sunt multumita ca de la 64 kg am ajuns la 61...am reusit sa-mi iau si un costumas care vine bine pe mine(zic eu
)
Cam atat despre noi.....ma duc sa va citesc..