Piticlonti de iulie-august 2004 (221)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza...mei io-s deja disperata de caldura asta,nu pot sa dorm in pauzele dintre maraieli,asa ca in curand o sa clachez nervos
Daria pupam Giulika "accidentata",btw unde ati gasit asa de racoare,ca era Giulika asa de gros imbracata??Mi-am propus s-o duc si io pe mandra la teatru de papusi,si mai nou vrea s-o duc la balet s-o invetze Barbie sa dansezeca iar vizionam de o suta de ori Barbie in spargatorul de nuci si in lacul lebedelor
Meii voi cum stati cu bubitzele de caldura ca a mea este deja plina si cu ce le tineti in frau???
Roxi io il inteleg pe Pat,si a mea ar face la fel iar noi avem colectie de greblute si lopetzele,mai nou vrea sa-i cumpar colac
Hai sa avem o zi buna si o saptamana minunata

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata!
Vad ca ati sarit toate s-o felicitati pe Liliana, dar nu e miine ziua ei??? Ca asa e trceuta in listuta...

Am vazut dedicatia cu "Veronica" - super! precum si pozele de la meci, dar si cele cu Giulia-fotomodelul (ce frumos sta ea la poze!).

Am si eu citeva poze - mai intii de la casa - ziceam eu ca nu e mare schimbare, dar s-au apucat de gletuit pe interior si deja se vede altfel... dar si citeva poze cu Stefan in caz ca va era dor de noi...

De dimineata am fost la analize (adica sa le repet) - o sa am rezultatul tocmai peste 14 zile lucratoare...zau daca inteleg de ce dureaza asa mult cind de la Fundeni mi le-au facut de pe o zi pe alta...asa ca pina atunci - rabdare multa!

Edit ca am uitat sa felicit sot de Kim!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ai dreptate Gabi, is ametita eu!
am sunat la dl. Moldovanu, mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Multumim de vizionari.
Leeloo - uau da` frumoasa va fi casuta !!! Si l-am vizionat pe Stefan, un dragalas cu un zambet smecher, tare frumos e si mi-e tare drag !
Btw, io am crezut k ieri era 28 d`aia am sarit cu urarile pt Liliana
Ioana - si noi mergem la balet, Lacul lebedelor, pe 12 iunie, tralalalaaa, abia astept !
Ieri am vazut AlbakZapada, a fost fain, am ras noi, parintii, de ne-am cocoshat, sunt haiosi si cu niste replici
Copiii nu prea au inteles dc radeam noi astia mari in hohote

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna,

am aterizat si eu de la Busteni, daca nu ar fi trebuit sa merg la doctor pentru foaia de concediu nici ca ma intorceam in Bucuresti!! Asa bine e acolo, racoare, frumos... aici curge apa pe mine si ma topesc nu altceva.

Nu am apucat sa citesc din urma, dar am vazut casa, Gabi, pai voi dati gletul inainte de a o acoperi? Ca mie mi se pare riscant, daca ii da o ploaie???

mai citesc si revin. pupici.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Andries

Nu am apucat sa citesc din urma, dar am vazut casa, Gabi, pai voi dati gletul inainte de a o acoperi? Ca mie mi se pare riscant, daca ii da o ploaie???

Andries

Pai ploaie a dat, insa de gletuit s-a gletuit doar in camerele acoperite unde nu are cum patrunde ploaia, nu si in cele care vin sub acoperisul normal - in astea asteptam cu gletul pina se monteaza sarpanta, tiglele, etc...

Eu tocmai am mincat si stau precum greierii cu burta in sus...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Gabi ... sa-ti fie de bine ... Am vazut casa si viitorul locatar, cariua ii trimit multi pupici ... Spor la lucrari si bafta cu analiza ... sigur o sa fie de bine ...

Andries ... pai ce mai astepti, rezolva hartagoria la doctor si fuga inapoi la racoare, la Busteni

Kim, sa-ti traiasca sotul multi, multi ani... sa fiti fericiti impreuna si sa va bucurati de copilul pe care il aveti

Pupici multi, multi celor doua printese: Giulia si Maria ... Daria, iar ati fost la ponei ? ... Cat de des o duci pe Giulia la acea ferma, sau ce e, ca sa vada animalele ?

Roxi ... io il inteleg pe Pat ... si propun sa ii pui un cort pe plaja si sa mergi la cateva zile sa ii duci provizii (poate mi-o iau )

Carmen ... nu stiu inca nimic de concurs ... Trebuia ca juriul sa delibereze cateva zile si apoi sa anunte fiecare gradinita (sau doar pe castigatori - habar nu am) ... iar azi dimineata nu am dat ochii cu educatoarea ... Felicitari lui Ionut pt. rezultate si succes la faza urmatoare ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by kro
Roxi ... io il inteleg pe Pat ... si propun sa ii pui un cort pe plaja si sa mergi la cateva zile sa ii duci provizii (poate mi-o iau )

hihihi nu ti-o iei deloc, da te invit la mare sa faci tu manevra asta, ce zici? facem cort macar de 2 daca nu de trei
a propos de plaja. ieri extazul a fost maxim datorita telecabinelor alea care survoleaza mamaia. a inceput sa chiraie dupa ele inca din masina. iar cand am ajuns acolo... placa a fost "mami ti og. si eu urc. ti og mami, ti og!! si eu urc" picatura chinezeasca se numeste asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutare... Incerc sa imi respect promisiunea si samai intru putin din cand in cand.

Gabi, Alina e bine doar ca e foarte ocupata. Bradut este in una din pozele cu Matei, este imbracat in albastru.

Noi ne-am apucat de planuit petrecerea de ziua lui Matei iar sotul meu a avut ideea stralucita de a-si consulta fiul in alegerea locatiei pentru ca a considerat ca asa e cel mai bine, sa aiba si el ocazia de a alege. Evident ca m-am ales cu rugaminti fierbinti de a merge la MC Donald's. Am zis nu si a inceput scandalul. Sotul: "Daca el isi doreste in tramvai de ce nu il lasi?" Copilul: "Mami, te rog mult mult, vreau la Mac... Te iubesc mult, te rog, putem acolo?"
Ce sa fac? Am fost de acord pana la urma ca nu mai scapam de nebuni.

Am uitat sa va spun ca Matei e rarait...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna ziua! Va mai aduceti aminte de mine?
Gluma, gluma, dar chiar nu mai apuc sa mai respir o secunda... Petro a fost iar la un targ, asa ca am bagat iar si eu doua job-uri, problema e ca ma simt cam rau, e oboseala probabil...
MATEI e tot la bunici, maine il aducem acasa dar numai pentru 5 zile, apoi iar pleaca... Pe de o parte, e tare bine de el, acolo e racoare, la noi nu se poate respira, noaptea trecuta am adormit pe la ora 3, era cearsaful ud de transpiratie
OLIVIA, LA MULTI ANI lui Sorin, sa traiasca si sa va faca fericiti!
LILIANA, zic si eu LA MULTI ANI, maine nu am cum sa intru, dar vreau sa stii ca iti doresc tot binele din lume!

Eu am inceput de azi dieta disociata- luni, miercuri si vineri numai legume, marti, joi si sambata carne, am supravietuit azi numai cu orez si amestec mexican, va comunic rezultatele in week-end.
Astazi la 7 am programare la gineco, am emotii cat casa, sa vad ce mai e cu chistul meu cel mare
Sa stiti ca eu va citesc constiincioasa, numai ca nu prea apuc sa raspund, sunt pe fuga mereu...dar imi revin eu!

Va pup, o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput