Piticlonti de iulie-august 2004 (221)
Raspunsuri - Pagina 20
alice2004 spune:
Ca tot vorbesc de romantism ... singura
, ma-c la culcare, ca se facu ora 2 dimineata !
Va doresc un uichend minunat tuturor !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Liliana...va pupa...este ca si mine..mereu de garda...mereu este her turn!![]()
Alice 
gata plec acasica...
Dorsilia spune:
Olivia, o fi cum zici, cu personalitatea. Ai mei nu-s cu personalitati dintralea imposibile, parerea mea, doar ca fiind doi, fiecare are nevoile lui si desi nu si le cer asa la modul intempestiv, totusi si le cer.
Eu ii consider copii absolut normali, cu strengarii normale, nu pot zice absolut deloc ca ma fugaresc pe strazi sau prin parcuri. Danut de exemplu stie ca atunci cand ajungem la intersectie trebuie sa se ancoreze cu o manuta de manerul caruciorului pt ca sa fie in siguranta. Si nu fuge in drum niciodata. Merge singurel pe trotuar la vreo 10 m inaintea mea insa cand ii atrag atentia ca "la colt te opresti ca sa traversam", e lege, se opreste si ma asteapta ca sa se prinda de carucior. Asa a fost de mic, nu numai acum. E extrem de intelegator si culmea, nu a luat nici o bataita. Are personalitate, dar v-am mai zis, el se controleaza foarte bine dpdv emotional. Nu face crize de plans isteric, insa cand isi doreste ceva neaparat (sa mai stam in parc putin mai mult, sau sa cumparam ceva de pe la jucarii, sau sa mearga cu unul din noi undeva) stie foarte bine sa se impuna cu o fetisoara careia nu-i poti rezista, ii inoata ochii in lacrimi pana la jumatate si ii cad colturile guritei, se stapaneste sa nu planga si e cu atat mai convingator
brb
alice2004 spune:
Bey, da liniste fu azi ... se vede ca ati stat mai mult pe la racoare prin parcuri !
Lia, din ce povestesti tu, ar trebui sa fii superfericita ! Pupici puilor amindoi ! 
Liliana,
si tie ! Abia astept sa ne povestesti cum este cu Adeluta linga tine !
Olivia, inca o data 's day placut si aniversare minunata !! 
Ma-c la ale mele ... ca precis sint singura paici !
Va pup pe toate !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Dorsilia spune:
Multumesc Alice, sunt supermultumita daca suntem sanatosi, altceva nu-mi doresc in plus. Am renuntat deja la alte pretentii, dorinte, vise pt mine, ce le aveam, ca de ex cariera, sa arat bine, sa fiu iubita etc etc.
Azi e mare sarbatoare, Pogorarea Sfantului Duh, asa ca va doresc o duminica linistita si sa se pogoare asupra noastra a tuturor, binele
pupi
g_ioana spune:
hop si io...LA MULTI ANI CUSCRU'!![]()

....si ca sa vedeti ce nora "cuminte" aveti,iaca o dedicatie din Veronica,da' in spirit de zarzan ca altfel nu se poate
http://www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20070527&ctime=033921
Noi am fost ieri pe stadion la un meci de rugby Romania Tara Galilor si mandra a fost in extaz,a cantat,a aplaudat si a strigat...faza cea mai tare,cand era o liniste deplina striga ea"Haide tataaaa,a ridicat tata steagul,bravo tataaa
!"erau lesinati de ras in tribuna iar tacsu nu stia cum sa se abtina pe teren...pun poze mai tarziu...
Azi stam prin zona la racoare...
Alice ia sa faci o lista cu filme bune sa-mi fac provizii pentru concediu...sau macar iluzii ca o sa am timp sa le vad![]()
pupici
edit ca pusei poze de la meci http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762402803006
edit la edit:crez ca azi si Liliana este in mare sarbatoare
,distractie placuta,pupici si asteptam poze si povesti
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
cristalina spune:
Pe baricade sa traitzi!...:)))
Samburelul s-a invatzat in brate asa ca nu pot sa o pun in patut decat daca doarme dusa. Si adoarme greu, trebuie sa o tin pe burta mea (ca d'aia are saltea personala...:)))
Maria a dormit pe mine pana n-am mai putut respira de grea ce era. Bazdac cel mic nu cred ca o sa fie asa norocoasa, nu o lasa Maria sa-si faca in halul asta de cap..:)
Io's zapacita de caldura, ea e plina de bube pe tot capul, pe fata, in par, pe ceafa...Si cand mananca e chin, transpir io, transpira si ea. Noroc ca ea a luat bine in greutate si nu intru la idei (nu ca io as fi slabit...
)
Maria e plina de scheme.
"A pecat tataie!?" "Da" "A pecat la mamaie....aaa...sa se pupe!"...:)))
"Uau, suculet! Multunesc tati, e minunat!"
Pe langa faptul ca imita ca maimuta. Se uita la desene intr-o seara si cand il prinde Tom pe Jerry o vad plesnindu-se cu putere pe frunte "vai de capul meu!"...hehehe
La culcare il mangaie pe taica-su pe fatza cu talpile si ii pune picioarele pe nas "mi'oase tati tandafi'ii" ![]()
Caro, in Magurele stam. Maria dadea tarcoale la copilasii care se duceau la concursul ala. Eu am traseul mai scurt, daca o apuca pe Samburica foamea sa pot sa ajung repede acasa.
Mai mult n-am citit. Ma duc sa fac un dush. Au depus armele amandoua dar nu se stie cat timp am la dispozitie.
O noapte linistita tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
POLUX 

sa ai parte de tot binele din lume, numai de bucurii si impliniri si multa sanatate alaturi de comoara ta si cei dragi.
Iti scriu de pe acum, te asteptam maine sa ne povestesti toot ![]()
Ioana - suuuuperba este Maria, efectiv o minune 
Kim - 

si pt sotul tau !
Sper ca ati avut un we frumos. Noi am petrecut bine, a trecut prea repede ... Am si eu cateva pozici, daca va plictisiti intr`atat de mult pozici
O saptamana frumoasa sa aveti cu mult spor la treburi ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
carmenp spune:
neata! vazut gorodica, cupii de biluta si nu`n ultimu` rind pe giulia, darioo, ce pati okioasa la nas si la frunce, se rupse rampa de aterizare ca la ilinca?;)
bey, miine e ziua lilianei, azi stem in douj`opt
edit, olivia, ultima descoperire a ilincai ie "nu veauuu";D sa-tz traiasca sorin, sa fiti sanatosi si sa va iumbiti pin` la adinci batrineti
kro, ce-ati facut la concurs?
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor!
Liliana la multi ani sa ti se indelpineasca toate dorintele!!!
[

Olivia la multi ani lui Sorin sa iti traiasca si sa traiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti!! 

cica saptamana asta ne hotaram unde mergem. asa o fi!![]()
eu am reusit sa ma trezesc cu un torticolis teribil, nu pot misca nici umarul stang asa ca-s anchilozata bine de tot. motiv sa fac mai putina treaba
din pacate copilu' meu a luat-o razna definitiv....nu mai vrea decat la plaja
. si nu oricum, ci cu piscina si cu toate jucariile din dotare. cred ca aveam 10 seturi din alea de plaja, ultima fiind o moara de nisip. dupa care urla la vanzatoare in magazin "mo'aaaaa!!!"moa'aaaaa!!". saraca vanzatoare nu stia care e problema lui ![]()
Ioana tare simpatica Maria cu "bravo tatii"...pai daca ea venise sa il vada pe tati acolo!!
Daria wow, incredibil, il vazuram si pe tati
. cred ca e o premiera, vaz ca functioneaza trasul de urechi
Giulia a crescut mult, e super draguta. voi ce ati hotarat, va mai duceti in iunie in Grecia?
o saptamana usoara tuturor!