Piticlonti de iulie-august 2004 (221)
Raspunsuri - Pagina 19
kim222 spune:
Camen...m-am, trezit! Dar am mari sanse sa adorm..pt ca am un training de 4 ore (acum sint in pauza)despre cum, sa ne pregatim in caz de dezastre...si este plin de acronime..ca lor le este cam lene sa vorbeasca
..Poze cu rochia? ..hmmm..aia este rochie care datorita decolteului extrem de indraznez..se potriveste doar cu o vacanta..la mare ![]()
Dana ..de treaba sot mai ai!
Roxa ce ati hotarit cu vacanta?
Alice.iar lipsesti daca te culci ..asa tirziu!
Vazut Giulik cu codite!
Daria daca Luca s-ar juca prin parcurile din Ro..cred ca asa auzi aceleasi comentarii ![]()
Biluta mari artisti sinteti!
Gabi cind repeti testele? Nu exista dvd player pt copii...hmmm...eu credeam ca da..
Adela sint sigura ca daca vreti veti reusi in septembrie sa plecati undeva!
Andrea bine ca s-a terminat saptamina!Tu cum mai esti?
Cristalinule...tu nu mai zici nika? Sper ca tu si John rezistati inca bine pe baricade:))
Camen...deci in toamna merge si Ilinca la gradi? Ia zi si tu ce mai vorbeste?
Ioana...rochii ..la mine> Hi.,hi...eu si negresele vorba ta ce mai punem cite o fusta din cind in cind...![]()
Dorsilia spune:
seara buna!
daca o fi sa fie inceput de weekend apoi sa fie linistit, eu asa doresc.
Azi pana acum a fost o zi agitata, again, nu stiu, dar daca mai aud pe cineva cu un singur copil vaicarindu-se eu una n-o prea mai cred, poate chiar deloc. Asta seara am ramas singura acasa cu Andreea, Dani a plecat in Mall cu taica-su, in expeditie, copilul meu e addicted de mers prin magazine, aia e cea mai mare distractie pt el, sa caste ochii prin interiorul hipermarketurilor, sa puna mana pe marfuri, sa le care la cosul de cumparaturi, etc. Dar ce vroiam de fapt sa zic, e altceva. Ramanand numai cu un plod acasa, mi-am dat seama deodata ca e tare simplu ce am eu de facut. Si ce ma mai vaitam si eu cand era Dani mic si consideram ca e tare greu singura...eh, era floare la ureche. Acum am invatat sa-mi draia o pauzasc asa bine timpul si resursele ca atunci cand raman sa am grija doar de unul dintre ei cateva ore, mi se pare d-a dreptul relaxant. De fapt repet, pe mine nu volumul de munca ma copleseste ci viteza, ritmul alarmant uneori in care e nvoie sa se succeada actiunile, cand si unul si altul au nevoie simultan de ceva, nu stiu la care sa fug mai repede. Asa ca asta e problema de fapt. ca eu ma stresez sa nu planga nici unul, sa fie serviti amandoi cand cer, altfel zau daca as avea vreo plangere din partea lor.
Si sa nu mai aud nici faza aia "pai voi v-ati legat la cap cu doi copii. De ce i-ati facut asa deshi?" Ete na, i-am facut deshi pt ca suntem si noi deshi in ani, d-aia! Si daca ma plang am tot dreptul, si daca ma bucur, iarasi, am tot dreptul.
Andries, tinem pumnii pt bb4 , sa fie sanatos. Imi pare rau ca ai trecut prin atatea pierderi, dar faptul ca esti aici denota ca esti o persoana puternica, toata admiratia.
io-n afaceri nu ma bag, de vreme ce sunt mama cu norma intreaga de 3 ani acusi....am ramas pe dinafara cam. Asa ca eu astept sa puneti pe roate afacerea ca sa ajung si eu sa cumpar hainute faine de la voi. Deocamdata ii aprovizionez de la TCM, de la "licurici", "Iana", si de la un magazin mic din piata unde aduc la negru hainute H&M, C&A, atat noi dar si second (de ce nu? eu prefer calitatea, si in plus le spal la 90 %, le calc, si inca n-am patit ceva de la ele. Stiu ca unii considera rusinos sa ia de la second dar am patit-o de prea multe ori cu hainele luate de noi si pe bani multi ca dupa prima spalare sa intre culorile unele in altele sau sa devina cu 2 numere mai mici, sau sa arate scamosate dupa cateva spalari, asa ca...), pt Andreea gasesc mai greu aici.
tre sa fug ca au venit barbatii de prin pelerinaj, sa vedem ce mi-au adus:)
pupi
alice2004 spune:
Sara buna !
Mey, e vineri seara si nimeni nu da nimik de beut ?? Apoi ce inceput de uichend e asta, far de petrecere ?
Carmencito, multam de trezire, acum nu am retinut la ce ora ai scris tu mesajul, dar copilul meu s-a sculat la 8.30 si a vrut desene !!! Bineinteles ca a urmat negocierea, ca e prea devreme si alea-alea, dar leul indaratnic s-a dat jos, si-a luat frumusel telecomanda si a deschis binemerci teveul (doar ca apoi incepe milogirea sa ii pun minimaxul !). Drept pentru care am mai putut sta in pat pina la 9 !
Olivia, multumesc pentru ginduri, eu stau asa de tirziu ca sint momentele cind pot gati sau citi/privi filme sau face dus in liniste, far sa ma deranjeze nimeni ! Ca sa nu mai spun ca nu ma poci abtine sa nu intru pe DC sa citesc ce ati mai facut si sa vad poze !
Dana-speel, bravos pentru flori !
Pacat ca nu aveti vreun trabant ceva, ca daca la somnul in mercedes iti aduce flori, la ala din trabant ma gindesc eu ca "shpaga" e mai consistenta !![]()
Am vazut si poze, Giulik e o dulce ca de obicei si nazdravanii Mihaelei niste scumpi ! 
Lia, ce fain ca Danutz te ajuta la cumparaturi, Andrei abia de sta in carutz, nu indraznesc sa il las jos, ca bintuie prin tot magazinul si trage de pe rafturi !
Mitzule, imi pare rau sa aud ca nu mai veniti la concert ?!
Hihii, eu stau la doi pasi de stadion, vii cu familionul la mine, copchii se joaca impreuna, deschidem larg geamurrile si ascultam la George Michael toata noaptea ! (Asa am facut la M.Jackson!!!). Pupici voua acolo si sper ca in septembrie sa fie mai cu norok !!!
Andreis, mama, ce pofta mi-ai facut cu gratarul !!! Drept pentru care ma-c sa bag ceva de mincare in vena, ca altfel e groasa !! (O sa atentez la scrumbia afumata de viseaza Olila la ea !!).
Sint pe aici ... la schimbul III !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Alice norocul tau ca tocmai ce am terminat nenorocirea de training si am sfisiat
un sandwich cu tuna...ca altfel..scrumbie te chema
So..ce filme ai mai vazut?
Cred ca numai noi bintuim pe la ora asta...eu astept sa inceapa we lung...avem liber luni...o alta sarbatoare..ne aniversam..si mai vedem noi ce mai facem ![]()
Lia, eu am o cu totul alta parere...cred ca nu numarul copiilor conteaza...cit personalitatea lor..De ex...al meu face cit doi!
alice2004 spune:
Hahaaa, Olivia, merse la scrumbia cu pricina un pahar de tzuica de pruna curata si neshte rosii de gradina, o minune !
Si cum dumnezeu, mey, de n-aveti peste afumat acolosha ??? Tara tuturor posibilitatilor ... v-am luat-o inainte de data asta ! Acu, ce-i drept, ne bateti la faza cu zilele libere si sarbatorile, da facem noi cumva sa va ajungem si aici !!!
Ca mare dreptate ai cu povestea cu personalitatea copilului ! Eu azi am alergat cit pentru zece vieti dupa gimzo, ca ma omoara cu fugitul pe strada, daca il las singur se duceeeeeee si daca strig sa se opreasca mai rau alearga si ride ! Si cind il vad cum se apropie de intersectia cu alta strada si nu are nici un gind a se opreasca, imi sta inima ! Azi ne jucam la casuta din parc (alt egzemplu) si deodata ma uit si copilul meu nu-i ! Fugise bine merci de linga mine la vreo douaj de metri sa se dea in tobogan !!! Pentru o secunda am inlemnit, ca in marea aia de copii nu il mai vedeam ... si mai era si maica-mea linga noi !! (Asta apropos de lasat copilul cu bunica?!)
Flme ?? Aaaa, pai am o gramada, dar cum in ultima vreme am preferat sa dorm, am cam aminat vizionarea lor ! Plus ca eu prefer filmele ciudate ... psihologice, thrilleruri,horror, dastea "aiurea" cum le zice Florin ... ultimele au fost "Ken Park" si "Danika" ! Daca vrei unul relaxant, iti recomand "Thank you for smoking" !
Alice si Andrei
alice2004 spune:
Si ca citii din doi in doi ... e aniversarea de care vorbeai ? Ziua lui Sorin ?
Alice si Andrei
kim222 spune:
Da si asta si mai este si un sfint..Peste afumat avem..dar nu scrumbie!
Merci de titluri..sint europene? Cunosc fazele descrise..![]()
alice2004 spune:
Dupa cum spuneam, acolo sarbatoriti mai multi sfinti ca pe aici (si daca nici ortodocsii nu au la sfinti, neicaaaa ?!).
Filme europene ? Adica facute paici, in partea noastra ? Nope ... singurul care mi-a placut recent a fost "Das leben der anderen" (The life of others), altfel cinematografia europeana nu prea ma pasioneaza (cu exceptia filmelor lui Luc Besson si ale lui Lars von Trier). Si daca mai vrei un titlu, merge si "Blood diamond" - observ ca de la Titanic incoace, domnul Leonardo di Caprio a crescut frumos ca actor (super rol facut si in The departed).
Alice si Andrei
kim222 spune:
The life of others...vazut..placut!![]()
Luni este Memorial Day...cu sf era alta treaba ..este la noi in calendar
..Americanii nu au sfinti...eu cel putin asa stiu...
alice2004 spune:
Eeee, atunci v-am luat si la capitolul acesta - cu sfintii ! ![]()
Nici eu nu stiam de sfintii din calendarul american, dar ma giindeam ca poate mi-a scapat mie treaba !! Voi sinteti cu 's day-urile mai degraba ! Asa ca va doresc un memorial day linistit si placut si ii urez lui Sorin "La multi ani" sanatosi si fericiti ! 
Si ca o ultima adaugire la cap.filme - de cind am vazut Donnie Darko, sint complet indragostita de Jake Gyllenhaal !!
I-am vazut aproape toate filmele - acum astept cu nerabdare sa vad si Zodiac (sper sa merite cele aproape trei ore !). Cel mai romantic mi s-a parut Moonlight mile ...
Alice si Andrei