Piticlonti de iulie-august 2004 (221)
Raspunsuri - Pagina 18
leeloo2004 spune:
Pe unde sunteti fetelor? V-a toropit caldura?
Eu plec de la birou ca am o intilnire in oras - va pup pe toate si va urez weekend placut!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
speel spune:
Neata.Ce faceti?Eu fac foarte bine!!!!!!!!!!
Bey Carmen,tu la ce ora imi dai desteptarea?Mi-ai pus gind rau vaz.
Roxana sa-ti spui ceva in soapta sa nu ne auda nimeni.Eu n-aveam nici o poseta ca nu port si de aia am zis sa m-a fac si eu doamna.Si apoi pentru 7 euro,am zis lasa de data asta ca oricum de purtat n-o port.Cum domle un salariu pe poseta?Pai ce mai mincati toata luna?
Daria,poi lasa ca m-a duc eu la cumparaturi in locu tau.bani sa-mi dai ca te rezolv imediat cu hainele.Noru-mea e beton,tare mi-s mandra de ea!
Finalul de aseara?Ha ha ha.Cum am anticipat,pina m-am hotarit sa deschid usa,era deja in masina instalat sa doarma.Prima oara cica lasa ca dorm aici sa m-a invat minte sa vin cind promit.pin la urma a venit sus si cu tupeu pe deasupra:Dorm cu tine!!!!!!Pleaca domle de aici,auzi sa mai dormi si cu mine.N-am scapat de el din pat da m-am dus eu in camera lui sa m-a culc ca m-a luat o criza de picioare si sa nu scol baiatul cu vaicarelile mele m-am culcat in deplasare.Azi sa nu uit sa cumpar un ceas de perete pentru prietena mea,sa-si puna in cafenea ca sa vada consortul cit e ceasu.el n-are ceas nici celular,ca si mine dealtfel.oare daca scriu la umanitare se indura careva de vreo cheta sa ne luam ceasuri si celulare?
speel spune:
Ioana,pai sunt mai multe ca in anii trecuti.Adevarul e ca nici nu prea abunda piata inainte de rochite,anul asta e insa full.Multe si fromoase.....de pici.si apoi eu sunt cam de alde ...Gica contra.Adica daca nu se imbraca lumea in ceva,eu m-a imbrac.si cam asa e in general.Cind m-am facut roscata,desi n-am vazut roscate prin tirg,nu mint deloc dar dupa o saptamina alte cinci colege erau roscate.
szivarvany spune:
Si io`st prin zona ... n-am kef de nimik, vreau acasaaa ...
si mi-am amintit o faza de ieri: o bunica m-a tot frekat aseara in parc ca dc nu vorbeste Giulia, ca dc eu ii vorbesc doar in maghiara, ca nepoata ei stie nshpe poezii si altele. Simteam ca-i zic vreo doo, dar m-am abtinut. A fost tare greu. Vroiam sa-i zic sa-si vada de treaba ei si sa nu se mai bage in seama. Ma jucam cu Giulik in nisip, linistite si totusi ... Panamea.
Gata, n-am cu cine vb, asa ca m-am plans pe aici ... va vorbi si copilul meu, sunt sigura ! ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
speel spune:
poi normal ca v-a vorbi,tu te ei dupa toata lumea?ca asa e lumea,ce tu nu stiißStai ca vin in Ro curind si sa m-a vezi ce mi-o i-au incepind de la maica-mea pin la coana mare de la parter ca nu l-am invatat romaneste pe Ricardo.Deja mi-am luat-o de la multe cunostinte cu care mai vorbesc si toti cica n-aud bine cind le zic despre Ricu ca nu vorbeste romaneste.Ca cum,ca io-s romanca si ca am uitat de unde am plecat.Mie mi-e mai drag ca ei de fapt ca-s romanca si respectul care-l am pentru tara mea nu-l au ei cu totii la un loc.Dapoi e la mintea gainii ca fiecare poa za zica ce-l taie capu,ca eu oricum imivad de ale mele asa cum stiu si cum imi place.
speel spune:
Noaaaaaaaaaaa ce pot sa mai spun.O venit cu flori acasa!!!!!Nah,acu imi pare rau ca nu l-am lasat la hotelu mercedes aseara,poate imi aducea si vreun parfum pe linga flori..............!!!!!!!!!!
Andries spune:
quote:
Originally posted by speel
Noaaaaaaaaaaa ce pot sa mai spun.O venit cu flori acasa!!!!!Nah,acu imi pare rau ca nu l-am lasat la hotelu mercedes aseara,poate imi aducea si vreun parfum pe linga flori..............!!!!!!!!!!
Nemultumitului i se ia darul, de ce esti carcotasa? eu nu vad flori decat de ziua mea si chiar si atunci trebuie sa ii aduc eu aminte
Andries
Andries spune:
quote:
Originally posted by biluta28![]()
Andrias-- si cumnata mea are probleme cu talasemia si e in 24 de sapt. si e optimista asa ca fi si tu la fel ca tare bine e cu 2 copii( vb. din propria mea experienta)
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
Mihaela, multumesc de incurajari, eu de felul meu sunt optimista si luptatoare (din seria "zoe, fii barbata!!"
Andries
speel spune:
Tot io-s circotasa?????????Dupa ce ca m-am indurat sa-l las sa doarma in pat si nu in masina?Si inca in patul meu cu clipocit de mare!!!!
Poi tot e bine ca macar de ziua ta primesti.Eu ultima oara am primit cind l-am nascut pe Ricardo
.Si apoi parfumul era o figura de stil ca sa zic asa ca de astea imi i-au singura.
Edit ca uitai.De spalat copilul la fund nu imi amintesc sa fi vazut,hrana de dat idem.El e cu plimbarea copilului cind e ma-sa tensionata si obosita.
mitzura spune:
Daria, ca ma intrebai: nu cred ca mai mergem la concert. V-am zis ca nu mi-au trimis biletele, am tot incercat sa-i sun sau sa-i contactez pe mail, dar ba era ocupat, ba sunam in afara programului, ba uitam. Pe mail nu mi-au raspuns.
Faza e ca in tot procesul asta, am prins eu "cold feet" ca sa zic asa. Atunci cand le-am comandat, mi se parea ca pana la sfarsitul lui mai, Mara va fi mult mai independenta, si pot sa fug doua zile pana la Bucuresti. Dar uite ca e 25 mai si lucrurile stau in felul urmator: nu adoarme decat la san (deci numai eu reusesc sa o adorm), nu (prea) mananca lapte praf (numai il gusta), iar spre dimineata, de pe la ora 4-5, se scoala din ora in ora si nu mai adoarme decat la san. In conditiile astea, nu vad cum as putea sa o las acasa. Ar trebui sa ma mulg, vreo doua zile inainte sa plec, ca sa ii las laptele meu congelat, dar chiar si asa nu stiu cum ar adormi. Nu zic ca ar fi imposibil, dar ar fi foarte greu, si pentru ea si pentru cine ramane cu ea, asa ca mai bine nu mai mergem. ![]()
Lasam chestiile romantice pentru peste vreun an.
Nu va mai zic, ca ne-am facut si noi un plan mic sa mergem vreo 3 zile la Praga, amandoi, prin septembrie, asa ca o minivacanta, dar parca vad ca atunci se ivesc alte chestii.