Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Cornulete fragede Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Cornulete fragede 
Numar portii: 4 
Ingrediente: cam 800 grame de faina (puneti vreo 650-700 apoi framantati si vedeti cum se simte la mana)
150g untura
100 g unt + aprox. 200 g unt topit
3-4 linguri de zahar pudra
8 linguri de smantana (nu am avut si am folosit iaurt Cedra de bivolita de la Napolact)
Mod de preparare: se amesteca bine toate intr-un aluat moale si matasos (nu glumesc, exact asa se simte la mana :) ). se

imparte in 4 si din fiecare parte se intinde o foaie dreptunghiulara, nu subtire! de vreo 0,5cm minim. se unge

foaia cu unt topit din belsug, se ruleaza si se dau cele 4 suluri la frigider. se lasa vreo 2-3 ore. se scot apoi

sulurile, se taie felii de vreo 2 cm si se intind. se ruleaza, cu rahat sau gem sau nuca inauntru. se dau la 180

de grade - eu am pus vreo 160 ventilat ca faceam cate 2 tavi odata.
 
Mod de servire: pudrate cu zahar 
Timp de preparare (minute): 15+ 
Grad de dificultate (1-10): n/a 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): Yes 
Tara origine: n/a 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: roxanaz 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175885&whichpage=1 
Contributie: Anda08 
Vizualizari: 1989 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Formute
» Margarete
» Cornulete cu nuca
» Cozonacei cu mac
» Fusecuri
» Cornulete fragede
» Fursecuri cu cacao
» Prajitura cu mere
» Fursecuri cu gem
» Bombonele cu smochine
» Rafaelo
» Prajitura cu crema dubla,de ness si de ciocolata caramelizata
» Prajiturica cu mere/branza
» Clatite cu nuca, ciocolata, pasta de macese sau dulceata de afine
» Prajitura cu crema de zahar ars

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput