Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Brownies cu nuca Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Brownies cu nuca 
Numar portii: 6 
Ingrediente: 375 g unt fara sare, moale
375 g ciocolata neagra, minim 75% cacao, taiata marunt
6 oua
500 g zahar
225 g faina
1 lgt sare
250 g nuci sau alune de padure, nesarate, taiate marunt
Mod de preparare: 1. Incalzeste cuptorul la 180 grade C. Tava in care urmeaza sa pui brownies la cuptor trebuie unsa cu unt, apoi o tapetezi cu hartie de bucatarie.

2. Topeste untul si ciocolata intr-un vas cu pereti grosi, la foc foarte mic sau la microunde.

3. Intr-un castron bate ouale si zaharul, cu mixerul. intr-un alt castron se amesteca faina si sarea.

4. Cand amestecul de unt si ciocolata s-a topit complet, lasa-l sa sa raceasca putin. Incorporeaza amestecul de oua/zahar, urmeaza nucile/alunele, apoi faina. Se amesteca usor, apoi se varsa amestecul in tava pregatita in avans.

5. Se lasa la cuptor timp de 25 minute. Atentie! Prajitura trebuie sa fie umeda la interior.
 
Mod de servire:
Se servesc calde sau reci, se pastreaza la frigider.
 
Timp de preparare (minute): 25 minute 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): Yes 
Tara origine: n/a 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: https://delicioasa.wordpress.com 
Link pe forum: https://delicioasa.wordpress.com 
Contributie: Sas_el 
Vizualizari: 2498 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Clatite cu spanac si branza
» Bulete de cascaval
» Cascaval pane
» Pasta de branza cu ceapa
» OREZ CU LAḾIE
» Tort cu blat de biscuiti
» fetucine cu funchi porcine
» prajitura cu mar
» salata cu paste si sunca
» TORT DE IAURT
» salata cu brocoli
» Brownies cu nuca
» dovleac copt
» Portobelo umplut cu gorgonzola
» Chiftele din orez
» Pancetta cu branza de capra si pere
» Sfecla cu hrean

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput