Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  OREZ CU LAḾIE Scoate reteta la imprimanta
Reteta: OREZ CU LAḾIE 
Numar portii: 4 
Ingrediente: Orez-200g,
o laḿie (se rade)de marime mijlocie,
o jumatate de ceapa de marime mijlocie,
sare,piper dupa gust,
un piept de pui dau curcan(200-250g)
supa vegetala sau apa si vegeta.
putin unt si putin parmigean(2-3 linguri)si putin patrunjel.
Mod de preparare: Mai ́nt́i de toate trebuie sa pregatim pieptul care se taie subtire se rade laḿia,se taie patrunjelul.
Se pune ́ntr-o craticioara antiaderenta,pieptul ,untul sau ulei,la prajit ,ćnd ́ncepe sa se prajeasca se pune si ceapa ,se caleste si aceasta ́mpreuna cu carnea apoi se pune orezul care se lasa la calit 2-3min fara apa sau supa dupa care se toarna putin din cantitatea de supa mestećnd .
Atunci ćnd orezul este aproape fiert se pune parmigeanul si putina zeama de laḿie(dupa gust,altfel riscati sa fie acru)trebuie sa aiba un gust delicat.Ćnd orezul e fiert si focul e oprit se pune razatura de laḿie si apoi patrunjelul.
́nainte de a putea fi servit se lasa 5min.acoperit cu capacul.
 
Mod de servire:  
Timp de preparare (minute): 20 min 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): No 
Tara origine: italia 
Specialitate: orez cu laḿie 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: bucataria italiana 
Link pe forum: http:// 
Contributie: marumiha 
Vizualizari: 1521 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Clatite cu spanac si branza
» Bulete de cascaval
» Cascaval pane
» Pasta de branza cu ceapa
» OREZ CU LAḾIE
» Tort cu blat de biscuiti
» fetucine cu funchi porcine
» prajitura cu mar
» salata cu paste si sunca
» TORT DE IAURT
» salata cu brocoli
» Brownies cu nuca
» dovleac copt
» Portobelo umplut cu gorgonzola
» Chiftele din orez
» Pancetta cu branza de capra si pere
» Sfecla cu hrean

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput