INSEMINARE 95 - Felicitari MariaBcf, Alice12

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Betty scuze. Acum am vazut ca mi-ai scris. Eu am pornit de la Clexane de 0,2 si am ajuns acum cu cateva zile inainte de cezariana sa fac 0.8. Mi-a marit doza doar de de 2 zile si am ajuns la tensiune ffff mare. MAxim 15,5 cu 10. In urma cu cateva ore am luat Dopegyt pt tensiune. Sunt panicata. Nu-mi vine sa cred ce mise intampla. Vreau sa treaca astea 2 saptamani si sa ajungem la cezariana mai repede, sa-mi tin puiul in brate. Eu chiar nu pot sa ma o sarcina linistita...

Si eu fac Clexane in 2 doze. Cand am facut 0.6 faceam 0.2 dimineata si 0.4 seara. Acum fac dimineata 0.4 si seara 0.4. Mi s-a spus sa fiu acoperita intreaga zi.

La mine nu a fost un motic concret de ce sa-mi dea Clexane. Practic din cauza trecutului (o sarcina pierduta, un copil cu retard de crestere intrauterina, stimulari ovariene) combinate cu analizele de sange, a rezultat Clexane de 0.2 + 1 aspenter pe zi. Am inceput tratamentul prin sapt 24-25. Pana atunci am fost ok.

Uite aici valorile normale pt Ir-uri:

valori normale IR artere uterine:
sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
sapt 34: 0.31-0.59 (media 0.45)

valori normale artera ombilicala:
sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)

Din cate stiu eu Clexane nu afecteaza pe bb, dar trebuie sa se dea pe un motiv intemeiat si nu asa aiurea. Adica sa il faci doar daca trebuie si nu asa, preventiv.

Avram e o dr fff buna. E aproape la fel de buna ca si Uscatescu. Eu zic sa o asculti in ce spune.


cu 37+ .... luna a 9-a. Am ajus la termen!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Multumesc Dankuto si liniste multa inca 2 saptamani, va fi bine, gandeste-te ca la noi care avem o greutate ceva mai mare e cumva "normal" sa creasca si tensiunea asta mai ales la sfarsit ... Doamne ajuta sa te vezi scapata si cu puiul in brate!

Eu acum fac Clexane ca sa nu risc nimic pana la amniocenteza, trebuia sa scot aspenterul si la valoarea mea a DDmerilor pana si Avram s-a panicat putin si a zis ac ea credea ca poate scoate aspenterul dar in cazul asta nu putem si chiar l-a inlocuit cu Aspirin cardio, a zis si ea ca in mod normal ar trebui sa-l scot cu 5 zile inainte de amniocenteza dar daca vreau eu sa nu risc nimic atunci sa fac Clexane de 0,4 seara, Cealalta mi-a dat sa fac Clexane de 0,3 si dimineata si seara, am zis ac cel putin pana la amnio merg asa (ea mi-a scris si reteta compensata ca Avram a zis ca nu poate la mutatiile pe care le am) si dupa vad ce zice fiecare si ma decid atunci, poate va trebui si aspenter ... acum clar nu pot lua aspirina pana trece amnio. Ma ingrijorez putin daca e ok fara aspenter, sper sa fie ok pana la amnio.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Legat de preturi

Am fost la Dr Moisa cu fetita mea sa o vada

Si vreau sa spun ca preturile sunt super ok

Inseminare de la sot sau donator anonim este 500 de lei

In caz ca intereseaza pe cineva !

de Steluta Norocoasa
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana.M spune:

O sa va insotesc si eu pe acest forum. Se pare ca va urma si la noi IA. Vom mai face ceva analize si apoi se va decide medicul daca ne recomanda intai stimulari sau intram direct pe IA sau FIV.

Deocamdata va urmaresc in tacere si invat de la voi!

Mutatii:
- PAI 1 4g/4g homozigot
- MTHFR C677T heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie 11 saptamani (02.06.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Bine ai venit, Ileana! Nu prea mai sunt multe fete pe aici, majoritatea au ramas sau au trecut mai departe.
Cand incepi inseminarile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ce liniste este pe aici!
Am intrat repede sa ii zic Dancutzei nastere usoara si sa se bucure din plin de minunea care va da piept cu lumea curand!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza_aod spune:

Buna fetelor...va citesc de mult timp postarile si m-am bucurat pt fiecare in parte cand ati reusit sa aveti cele II liniutze si va tin pumiii celor care sunteti in asteptarea lor.
Am facut si eu prima IA pr 24 ian cu Dr.Filipescu Alexandru cu prima luna de stimulare 2tb de Closti in zilele 2,4,6,8,10 in ziua 12 injectie pt declansare cu Ovitrelle iar in ziua 13 ora 14.00 am facut IA cu 62 mil de spermatozoizi inseminati,nu am simtit decat o presinune pe trompe si m-a tinut 5 min pe masa picior peste picior.La trei zile de la IA m-au durut overele ingrozitor de imi venea sa ma urc pe pereti si cu multe stari de voma dar au trecut.A mai facut cineva inseminare cu Dr. Filipescu de la Elias?
Am mari emotii si parca si simtome de greata,constipare mici dureri ca la CM ,incerc sa nu ma mai gandesc dar stiti cum e cu asteptarea...Dupa IA la 2 zile am inceput duphaton 3 tb pe zi + 1 tb aspenter 10 zile.
Astazi ziua 9 de curiozitate am facut un test ,cei drept destul de ieftinel si a iesti negativ ....mai am totusi sperante pana in ziua 14,poate s-o pozitiva..de Beta HCG imi este tare fica sa nu fie mic.nici nu-mi vine sa il fac.
Va si va doresc multe teste pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Salutare fetelor. Dancutza nastere usoara . Pupici pt toate de molipsire

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Gabyv ce faci? Ce S-a hotarat cu dosarul tau?

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Multumesc fetelor pt sustinere! Cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns la termen. Azi am incheiat saptamana 39 si am intrat in 40. Miercuri e ziua cea mare. Am cezariana programata.
Am avut mari probleme cu tensiunea in ultimele 2 saptamani. Am fost pe la o gramada de dr si spitale/cabinete. Am trait intr-un stres maxim. Am fost de sedative. Tensiunea se uncapatana sa stea la 16/10 15.5/10. Sunt pe tratament pt hipertensiune de sarcina. Am ajuns la clexane 0.8/zi.
Din fericire am raspuns la tratament. A mai scazut acceptabil. La 3 zile sunt la spital la eco. Nu am voie sa fac nimic. Imi creste tensiunea mult si daca fac un simplu dus. Am fost fff aproape de internare si cezariana de urgenta.
Din fericire, ticaloasa de hipertensiune nu a afecat deloc bb. A cresct in continuare, dar nu mult, placenta e inca functionala si lichidul suficient.
De abia astept sa-l nasc si sa mi se spuna ca e sanatos, sa nu mai stau cu frica ca il afecteaza tensiunea mea, sa numar cate miscari au fost pe zi. Inca putin....
O s-o rog pe Sensibila sa va dea de veste.
Pupici si cat mai multe gravidute.

cu 39+ .... luna a 9-a. Am ajus la termen!!!

Mergi la inceput