Interimat pana in 12 septembrie

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Si inca ceva: pedeleul nu a guvernat singur timp de 8 ani, o precizare doar asa pentru a pastra o bruma de realitate.
Alegerile locale mai sunt legitime in aceste conditii?

Edit: ura asta cumplita pentru cei care au ales sa faca altceva, pentru cei care au o alta optiune, este extrem de ingrijoratoare.



PDL n-a guvernat singur e o certitudine, iar cand s-au taiat salariile si penssiile a fost ajutat de cei care apoi au migrat la USL si care acum se bat cu pumnii in piept ca au dat banii inapoi(bleah... ). Demisia nu si-o va da nimeni pentru ca bunul simt nu mai e deloc la moda (vorbesc de ambele tabere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Operatiunea "Taierea listelor" , faza pe ospiciu : invingator detasat, Dan Sova, multiplu campion pentru afirmatia : cetatenii romani cu buletinul expirat, in numar de 622 000 (mai mult de jumate de milion), trebuie scazuti din cvorum.
Domnul senator Sova, jurist de profesie, doctor in drept() taie un drept fundamental al unui cetatean roman, dreptul de vot. Reamintim de fiecare data la alegeri evidenta populatiei este deschisa tocmai in idee ca un cetatean vrea sa voteze dar i-a expirat buletinul.
O chestie mai gogonata nu cred ca a mai emis cineva.


Dar cetatenii de etnie rroma (fara buletine - se poarta si asa) plimbati cu autocarele din loc in loc ca sa voteze pe liste suplimentare, astia ai cui or fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

intrebare.... daca ai predat buletinul si ai pasaport cu domiciliul in strainatate mai esti numarat? pana la urma, atata timp cat esti cetatean ai drept de vot,nu?

Intreb cu toate ca nu o sa votez niciodata din cauza distantei (peste 3000km de sectia de vot).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

CCR i-a servit lui Basescu o solutie pe masura boicotului referendumului.
Amanarea decizie este ca boicotul. I-au dat un termen de meditatie, si posibiliatea clasei politice sa negocieze raportul de forte din perioada urmatoare de dupa alegerile din noiembrie.

Daca Basescu va demisiona sau va fi demis, PDL-ul fara Basescu are sanse sa ia un scor bun la alegeri, si USL-ul nu va avea majoritate absoluta.
Daca Basescu revenea la Cotroceni, USL-ul ar fi avut peste 55% la alegerile parlamentare.

Electoratul nu doreste o putere dezechilibrata.
Avem de ales intre doua rele, si raul cel mai mic este echilibrul intre ele.


Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )


Adica, vrem, nu vrem pe Basescu, de USL tot nu avem nici o sansa sa scapam. Un fel de "te castram, da' daca ne multumesti pt asta, nu-ti taiem si penisul, chit ca oricum nu mai ai ce face cu el". Elegant, ce sa zic.

Cit despre alba neagra cu numaratul electoratului, despre instabilitatea economica...cui ii mai pasa. Erau pe punctul de a iesi la iveala hotiile de sub obladuirea PSD-ului, si se pare ca-s atitia bani si atitea persoane importante implicate (nu spui cine, coane Fanica) incat salvarea lor merita orice sacrificiu; inclusiv sacrificarea noastra, a oilor, incepind cu aia de nu ne-am lasat minati de fericitul cuplu Ponta-Antonescu.

Marea greseala a lui Basescu a fost ca nu s-a gindit de 2 ori inainte sa scoata si el pe gura cuvintul boicot. Chiar ma mirasem cit de moderat si subtil a fost o buna perioada pre-referendum.

Si e pacat ca nu se intelege ca cei care nu s-au prezentat la vot, sau cei care au votat impotriva demiterii, nu au fost neaparat pro-Basescu, cit au sanctionat modul in care a procedat USL-ul.



IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Dincolo de cat s-ar toot vorbi si rasvorbi: exista un nr de 7 milioane jumatate de cetateni cu drept de vot, care au decis sa-l sanctioneze pe presedinte, fiind de acord cu demiterea lui.
Minimul necesar ramas pt atingerea acelui cvorum, si dc am fi fost peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot, si dc ar fi votat impotriva demiterii, ar fi fost nerelevant pt demiterea lui.


am auzit de zeci de ori in ultimele doua zile "argumentul" asta. da, minimul necesar ar fi fost nerelevant. dar maximul? asa cum se ia in calcul daca ar fi venit la vot inca 4 procente si sa zicem ca toti ar fi votat "nu", inca 20 de procente, inca 30 de procente, de ce nu se ia in calcul si varianta cu inca 53 de procente si jumate? daca tot suntem in lumea lui "daca" e si asta una din variante (nu c-ar conta vreuna, atata timp cat incepe cu "daca").


iar fraza mai absurda decat a ministrului, care in calitate de administrator al bazei de date nu-si asuma raspunderea ... pai cine ar trebui sa si-o asume, ala care-o sterge de praf, nu ala care-o administreaza?


Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...





Un administrator de baze de date nu raspunde automat de datele din sistem. Depinde despre ce fel de baza de date vorbim. In ipoteza in care insa baza de date e alimentata din mai multe surse (cum e in speta noastra), administratorul este responsabil pt functionarea/ centralizarea, sincronizarea sistemului cu altele similare etc, dupa caz dar nu de corectitudinea datelor colectate. Pt ca in masura in care primariile au functionat prost si nu au comunicat la timp datele, evident nu are cum sa raspunda administratorul. Intrebarea este cate date din astea intr-adevar nu s-au comunicat.



Ok, da' io zic ca daca administratorul nu s-a ingrijit din timp sa solicite in repetate rinduri ca informatiile transmise sa fie corecte si actualizate, inseamna ca nu si-a indeplinit oparte din treaba; cind se trezeste acum, dupa referendum, ca listele s-ar putea sa nu fie bune, populatia are dreptul sa-i ceara demisia pentru ca ani la rind nu si-a facut treaba, pentru ca s-a votat aiurea pe niste liste eronate si la alegerile locale?

Ca ma gindesc ca daca bucata lui de piine ar fi in joc, poate ar avea mai mult curaj in asumarea unei responsabilitati care ii apartine, de fapt.

Si cred ca daca nu s-au comunicat datele corect, ar trebui sanctionati si responsabilii din cadrul primariilor, care ar fi trebuit sa se ocupe cu asta.

Si daca ar vorbi cineva si de sanctiuni, nu doar de vacante parlamentare - deh, nu poti sa le strici oamenilor concediul cind euro e aproape 5 lei, ca-s in destinatii exotice si-i cearta nevestele - poate s-ar hotari mai repede daca listele alea-s bune sau nu, si poate n-ar mai astepta sa vada daca suntem sau nu destul de prosti incit sa identificam - sau nu - implicatiile care deriva din "listele-s numarate prost"....



IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Din pacate pentru balamuc, mai exista si oameni rationali cum este primarul Sibiului Klaus Johannis care s-a minunat de ideea stralucita a domnului prefect de Sibiu care sustine ca la Sibiu trebuie taiati din liste 84 000 de etnici germani. Pe ce baze ? Doar dom prefect stie, primarul zice ca ar trebui niste acte acolo, nu poti taia cum iti vine.

Intrebarea operatiunii : cati cetateni romani vor mai ramane in Teleorman ?

In rest, operatiunea de care va pomeneam este foarte palpitanta, castiga primarul care reuseste sa taie cei mai multi cetateni.


In Teleorman ramin toti, ca aia au fost pro-USL. Ca nu se intreaba nimeni ce pisici cauta 150% prezenta la vot in Teleorman...



IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Mai, dar ce nu imi e mie clar: parca s-a facut recensamant mai anu' trecut. Care sunt concluziile recensamantului? Nu s-au folosit datele alea?

Mie mi se pare ca ar trebui demisi toti de pe la evidenta populatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Pentru ca spectacolul sa fie total, procurorii au descins la AEP(aut electorala perm) si au luat listele electorale in baza carora s-a votat existand suspiciuni de vot multiplu .
Intre timp, senatorul pesede Dan Sova isi continua peripetiile verbale si zice ca Ponta va ordona sa se lucreze zi lumina,18, pentru actualizarea acestor liste. Domnul senator nu a precizat cum un partid de factura socialista poate obliga pe cineva sa munceasca si nici cine le va plati, daca le va plati, orele suplimentare. Poate o fac voluntar, pentru binele poporului.
Domnul analist Radu Tudor flutura un comentariu DW pe care l-a trunchiat in mod grosolan, pe principiul fraierii inghit orice.
Din pacate, pana la aceasta ora nu putem spune ce tema a tratat in aceasta dimineata Vocea Rusiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Citat:
citat din mesajul lui indu

Mai, dar ce nu imi e mie clar: parca s-a facut recensamant mai anu' trecut. Care sunt concluziile recensamantului? Nu s-au folosit datele alea?Mie mi se pare ca ar trebui demisi toti de pe la evidenta populatiei.
Cei de la INS au trimis un raspuns la Curtea Constitutionala in care precizeaza ca ei nu au date despre numarul de persoane cu drept de vot, nu au folosit metodolia specifica ptr a determina asta...plus ca in momentul acesta nu au posibilitatea sa comunice procentul populatie peste 18 ani ptr ca au rezultate provizorii,la sfarsitul anului 2013 vor avea rezultatele referendumului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Dar ia UN AN de zile in zilele noastre sa se afiseze rezultatul unui recensamant? Tare imi pare ca nu doar banii pe referendum se duc pe apa Sambetei, dar si aia de la recensamant; nu au avut un sistem informatic bine pus la punct inainte sa inceapa recensamantul? N-a socotit nimeni inainte de referendum ca nu-s listele actualizate? Mie mi se pare asta de rasu' plansu'.

Mai grav este ca daca apare altceva pe scena politica, noi tot cu pdl si psd votam, ca-s tot aia pana la urma.
Eu chiar as vrea sa fac treaba in tara asta, si am ceva realizari pe plan personal ca sa dovedesc ca-s capabila, dar cine se poate baga in mafia asta?
Sunt convinsa ca gasim 500 de oameni patrioti care ar fi in stare sa puna tara pe roate, dar cum ii adunm?

Mergi la inceput