Mergeti la referendum?

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Ja, ja, Catrinik genau. in rest? toate bune, nu? hus-hus cu dictai minciunna presedintelui, sub covorasul linkului postat de tine. O fi si aia suspendata



Ja ja ce? Ai ceva concret de zis? Poti sa combati concret cu ceva, cu o idee, cu un comentariu, cu un argument?

Filmuletul tau la o adica de ce e mai elocvent sau convingator decit al meu?
Pt ca are cifre si cineva s-a jucat cu el pt a manipula oamenii care nu dau importanta?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Tocmai a declarat Chiuariu, de la sediul USL ca Barroso e un politruc si ca MCV este folosit de Comisia Europeana ca un levier in campania electorala pentru referendum.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

app: moama ce a dat Barroso cu Ponta de toti peretii pt cele doo luni de guvernare tripartidica antidemocratica versus 4 ani si zetze luni de guvernare baseascaaaa! Fie vb intre noi, nu e doar atat, dar MCV-ul e doar pe 5 ani.



In rest este evident ca vorbim limbi diferite.
Daca tie fraze " Indoieli serioase privind angajamentul fata de respectarea statului de drept ", " Romania pe buza prapastiei. A facut un pas inapoi ", " Fara ultimele evenimente e posibil sa fi avut un alt raport" nu ti se par grave ....
Este clar ca vedem lucrurile total diferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Tocmai a declarat Chiuariu, de la sediul USL ca Barroso e un politruc si ca MCV este folosit de Comisia Europeana ca un levier in campania electorala pentru referendum.



Ce poi sa te astepti si de la asta.
Plagiez iar de pe net, dar poate e lume care macar isi arunca un ochi si cede cine voteaza in parlamentul Romaniei.


a. Parlamentari condamnati definitiv

1. Morega Dan Ilie, deputat independent, ales deputat pe listele PNL si membru PNL la data comiterii faptei, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei, pentru folosirea influentei ori autoritatii de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii de foloase necuvenite si de instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice, in vederea obtinerii unui avantaj patrimonial pentru altul.

Morega Dan a mai fost judecat intr-un dosar pentru dare de mita, insa a fost achitat.

2. Popescu Cosmin, deputat independent, ales deputat din partea PDL, exclus de drept din partid, conform Codului etic al PDL, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei, pentru fals intelectual si favorizarea infractorului in legatura cu infractiuni de coruptie.


b. Parlamentari condamnati nedefinitiv

1. Badalan Eugen, ales deputat din partea PDL, autosuspendat din partid, cadru militar la data comiterii faptei, condamnat in prima instanta la 4 ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, in form#259; calificata si continuata.

2. Mihailescu Serban, senator UNPR, membru PSD la data comiterii faptei, condamnat in prima instanta la 1 an de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei, pentru primire de foloase necuvenite si nerespectarea regimului armelor si munitiilor savarsita in legatura cu infractiunea de foloase necuvenite.

3. N#259;stase Adrian, deputat PSD, condamnat in prima instanta la 2 ani de inchisoare cu executare, pentru folosirea influentei sau autoritatii functiei de presedinte al unui partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, in forma continuata.

Inculpatul Nastase Adrian a mai fost trimis in judecata in alte doua dosare, pentru dare de mita si, respectiv, luare de mita in forma continuata si santaj. In primul dosar a fost achitat in prima instanta, in cel de-al doilea se asteapta o decizie in prima instanta.

4. Pop Virgil, ales deputat din partea PNL, autosuspendat din partid, condamnat in prima instanta la 5 ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata comis in forma continuata si spalare de bani in forma agravata.


II. Parlamentari trimisi in judecata

Reamintesc ca, pe langa parlamentarii condamnati, au mai fost trimisi in judecata alti 13 parlamentari in functie pentru care se asteapta decizii ale instantelor:

1. Chiuariu Tudor, PNL – trimis in judecata in decembrie 2010 pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, cu consecinte deosebit de grave, daca functionarul public a obtinut pentru altul un avantaj patrimonial;

2. Dobra Nicolae, PDL – trimis in judecata in martie 2009 pentru stabilirea, cu inten#355;ie, a unei valori diminuate, fata de valoarea comercial#259; reala a bunurilor apartinand autoritatii publice sau institutiilor publice, in cadrul unei actiuni de vanzare a acestora, savaraita de cei care au atributii de conducere, de administrare, de gestionare. A fost achitat in prima instanta.

3. Dumitru Ion, PSD – trimis in judecata in doua dosare in februarie 2006 pentru abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave in scopul obtinerii unui avantaj patrimonial; si, respectiv, abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata. In primul dosar, a fost achitat definitiv, in cel de-al doilea, achitat in prima instanta.

4. Ghiveciu Marian, PSD – trimis in judecata in decembrie 2011 pentru instigare la infractiunea de abuz ๎n serviciu contra intereselor persoanelor avand drept consecinta obtinerea pentru altul a unui avantaj patrimonial – in forma calificata.

5. Iftimie Dragos, PDL – trimis in judecata in decembrie 2010 pentru spalare de bani.

6. Mitrea Miron, PSD – trimis in judecata in martie 2009 pentru luare de mita, instigare la fals material in inscrisuri oficiale in legatura directa cu infractiunea de coruptie si uz de fals in legatura directa cu infractiunea de coruptie.

7. Pandele Sorin Andi, PDL – trimis in judecata in iunie 2010 pentru luare de mita, abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, in forma calificata si in forma continuata, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, in forma calificata si in forma continuata, fals material in inscrisuri oficiale, in forma continuata.

8. Pasat Dan, PDL – trimis in judecata in aprilie 2011 pentru 3 infrac#355;iuni de santaj si infractiunea prev. de art. 12 lit. a din Legea nr. 78/2000, 7 acte materiale (efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia pe care o persoana o ๎ndeplineste in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite).

9. Ridzi Iacob Monica, PDL – trimisa in judecata in mai 2011 pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata daca functionarul public a obtinut pentru altul un avantaj patrimonial, fals intelectual in legatura cu fapte de coruptie in forma continuata, participatie improprie la infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic, savarsita prin incalcarea masurilor de securitate, participatie improprie la infractiunea de a modifica, sterge sau deteriora date informatice, fara drept.

10. Surupaceanu Mugurel, PSD – trimis in judecata in mai 2009 pentru spalare de bani si complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru altul un avantaj patrimonial

11. Turcanu Florin, PNL – trimis in judecata in ianuarie 2011 pentru fals intelectual si uz de fals.

12. Voicu Catalin, PSD – trimis in judecata in mai 2010 pentru trafic de influenta in forma continuata (doua fapte) si fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata.

13. Voiculescu Dan, PC – trimis in judecata in decembrie 2008 pentru folosire de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, a influentei si autoritatii date de aceasta calitate in scopul de a obtine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri, sau alte foloase necuvenite si spalare de bani, ambele in forma continuata.

III. Comentariu

Sunt 19 parlamentari in functie trimisi in judecata pentru fapte de coruptie, infractiuni economice si alte infractiuni importante; procesele sunt in diferite faze de judecata, iar unii (6) au fost deja condamnati, definitiv sau nu. Ei sunt astazi in Parlamentul Romaniei si provin din majoritatea partidelor politice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Mda, un politician european care e surprins de reactia a N alti oficiali si politicieni europeni... Or fi toti ceilalti niste ciudati, mai stii?!

Cat despre discutia cu Merkel, chiar nu inteleg de ce face atata tamtam pe tema asta, s-a gasit marea buba. Din cate am vazut, Basescu a explicat ca nu s-a facut o ancheta, ca in 2007, cred ca asta era ideea, nu ca nu exista in Constitutie ideea de suspendare (ar fi si culmea sa sustina cineva asa ceva, ca doar Constitutia e un document cat se poate de public si se poate verifica, ce naiba; in plus avand in vedere ca TB a mai fost suspendat si in 2007, cred ca nu se punea problema DACA exista procedura de suspendare, ci CUM decurge ea).

Serios acum, nu sunt vreo fana a lui TB, dar hai sa-i reprosam ce e de reprosat, nu chichite din astea penibile de la Antena3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui salcia


Serios acum, nu sunt vreo fana a lui TB, dar hai sa-i reprosam ce e de reprosat, nu chichite din astea penibile de la Antena3...


Eu m-am lamurit: cine are urechi sa auda, aude si singur.
Cine nu - inghite ce i se da de-a gata.

Si scrisorica pierduta a lui Ponta:
http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Scrisoarea_trimisa_de_premierul_Victor_Ponta-luni-lui_Jose_Manuel_Barroso_0_739126224.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sper ca dosarele oamenilor enumerati mai sus sa mearga mai departe!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo
Doamne ajuta

Doamne ajuta ce? Sau esti darnica si lasi fiecare user sa aleaga ce este mai bine din punctul lui de vedere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sa fie comdamnat si asta....
Ca a furat cat a putut.
Si sa mai fie condamnati si altii, indiferent de coloratura politica.

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput