Si pinguinilor le ceapa cu sare (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

eu dau refresh dupa refresh la site-ul aeroportului Otopeni, pagina cu sosiri si plecari. astia la tv anunta calmi ca avioanele-s singurul mijloc de transport care inca functioneaza, "cu cateva intarzieri nesemnificative datorita degivrarii". bine-ar fi sa fie asa, doar ca pe site sunt anulate zborurile de la si spre Timisoara si Iasi, iar la cel de Cluj n-au binevoit sa updateze nimic, nici la sosirea care trebuia sa aiba loc la ora 13, nici la plecarea de la 15:30 - nici ca da, nici ca nu, nici ca are intarziere, nici ca e anulat. in schimb scrie despre ele pe site-ul aeroportului din Cluj - ambele "delayed" fara alte detalii.

hmmm, si eu care saptamana asta imi planificasem asa: luni plecare la Cluj, intoarcere marti, miercuri plecare la Timisoara, intoarcere joi. nu zau?

de frustrare si de nevoie am mopuit toata casa, si acum imi fac curaj sa ies afara sa mai pornesc nitel motorul la masina, nu de alta, dar cand oi avea chef sa ies cu ea sa am cu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sa fie, Kari! Peste doua saptamani am examenul final din bacterii, terminam materia. Si incepem patologia.

Da, vapoarele circula normal, marea nu a inghetat inca. Anul trecut a fost vreme indelungata ger, in nord. Pe aici au ajuns sloiuri dar nu au impiedicat mersul vapoarelor. Era insa o huruiala tot drumul de la frecusul metalului de bucatile de gheata...Vantul e inamicul no.1 al vapoarelor se pare. Am dormit anul trecut in port in orasul de unde iau vaporul spre casa.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Da, si eu sunt curioasa cum o sa evolueze vremea.
Maine ar trebui ca Celcesforaie sa plece cu trenul spre Cta. Sa vedem cum va ajunge. Ca masina e lasata acolo.
El tot spera ca sambata ce vine sa se poata intoarce cu ea.


Azi am avut program sexy. Adica a trebuit sa o ascult pe fii-mea la geografie si fizica ca da maine teste.
Mai fetelor, a turuit lectiile alea de m-a facut praf.



Credeti ca m-am lasat pacalita? Adica eu nu-mi cunosc marfa?

Am felicitat-o ca stie atat de bine si apoi i-am zis:
"Acuma arata-mi mainile, talpile, si ridica-ti bluza."
Fituici prinse pe talpi cu scoci, in palme scris altceva, sub bluza nimic.
Asa ca am luat-o de la inceput.
Am tinut-o de manute ca acolo era geografia.
Am gadilat-o la fizica, pardon la talpi.
Si am constatat ca, totusi, stia. De atat conspectat in fituici ii intrase ceva in capatana.

Rabdare Kari? Am atata de-mi vine singura sa-mi ridic statuie.

Mai, de fapt norocul meu e ca stiu sa ma distrez.
Imi dau singura o floricica


Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Kari, multam.

Viviana -ai si de la mine o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

V-a ingropat zapada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

inca nu, da-i pe-aproape

azi dimineata s-a circulat infernal in Bucuresti. intre timp am reusit sa evadez de-acolo si s-ajung intreaga si aproape la timp la Cluj, unde-i uscat si liniste. urmatoarea provocare-i s-ajung acasa maine seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Drum bun Mianna! Mai zbori saptamana asta? Ca programasesi mai multe trasee...

Pe mine m-au fentat astia cu vapoarele. Au programat doua saptamani de revizie la unul din vapoare. Ca sa intelegeti, acum iarna circula doua vapoare din 4 (celelalte doua sunt mai mici si nu se preteaza pe timp de iarna). Unul face cursa catre Stockholm si al doilea cursa catre sud, unde merg eu. Cum spre Stockholm e circulatie mult mai mare si desi sunt doua vapoare ziua, au mentinut programul acela la fel si au modificat catre sud (ruta mea adica). Astfel incat acelasi vapor care merge la St. ziua, va merge spre sud...noaptea! Total aiurea ca nu am nicio legatura catre Kalmar si nici retur. Ore imposibile, unde sa stau 4 ore sa astept autobus in frig... Asa ca m-am reprofilat. Vinerea asta zbor la Stockholm de unde iau vaporul impreuna cu sotul meu si duminica iau retur (tot cu sotul si dorm la el in St.) dar de data asta iau trenul de la St. spre Kalmar. Nasol va fi ca fac 8 ore pe drum! Noroc ca nu am ore lunea viitoare si imi pot permite...

In schimb sunt suparata, cealalta sambata am examen si nu am vapor spre casa. Duminica seara daca merg e prea tarziu, ar trebui sa fiu deja inapoi caci luni incepem alta materie si e obligatorie prezenta la primul curs. Nu ma vad defel stand aici peste weekend, nu am facut-o inca niciodata...m-au faultat rau de tot astia. Le-am scris sa ma plang si mi-au raspuns civilizat inapoi ca le pare rau ca imi pricinuiesc asemenea inconveniente, dar nu au cum sa ma ajute. Imi venea sa le trag o injuratura cu amabilitatea lor cu tot.

Nah ca mi-am varsat oful. Oricum de schimbat nu am ce schimba si am sa ma "distrez" un we aici. Plus doua saptamani legate. Daca nu ma supar si iau o pauza acasa dupa lunea obligatorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Drum bun Mianna! Mai zbori saptamana asta? Ca programasesi mai multe trasee...




inca mai sper sa zbor

deci: marti: Cluj - Bucuresti
miercuri: Bucuresti - Timisoara
joi: Timisoara - Bucuresti

va mai povestesc pe parcurs ce s-a realizat si ce nu intre timp, daca Otopeniu' si-ar face optiune de-aia sa castige din click-urile date pe site-ul lui, ar face o avere de pe urma mea

si edit: nush ce-s mai SF, planurile mele de zbor, sau ideea ca vineri ajung la birou cu masina proprie si personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Sunt suparata ... varza ma face copilul asta. Ma citesc pe forum ce sfatrui ii dau Vivianei si pe fi-meu asta imi vine sa-l pocnesc de sa nu se vada.

Am inceput prost de cand am venit de la serviciu - ca nu avrut sa manance supa, supa de pui care sambata, la ski, cumparata de la resort i-a placut de a lins farfuria. Nu a vrut, nu a mancat - a mancat hamburger.

La scoala a primit o tema suplimentara - sa faca un semn de carte, sa deseneze pe el un personaj din cartea lui preferata si sa intre cu el intr-un concurs pe scoala - nu, ca el nu face asa ceva ca nu e obligatoriu ... mai copilule. nu ai nimic de facut, ce mare lucru ... nu, ca nimeni de la el din clasa nu intra in concurs si el nu vrea sa fie special ... i-am promis un +, nu-l intereseaza ... i-am promis un "-", e impacat cu situatia ... l-am santajat sentimental, nu a mers ... am lasat semnul ala pe masa si am zis ca astept ca maine sa imi arate ce frumos l-a facut si NU il trimitem in concurs. Nu a raspuns ...

Acum seara i-am spus, cam suparata ce e drept - sa se duca la baie ... nu a vrut. I-am inchis televizorul ... s-a dus la computer, i-am spus de 3 ori ca daca nu se da jos de acolo ii inchid jocul. Nu s-a dat dar mi-a spus ca mai joaca NUMAI 1 data. I-am inchis jocul - acum e in baie, urlaaaa si vorbeste singur printre suspine, cum sunt eu o mama rea, cum el a promis, cum nu am eu incredere in el, cum el nu a facut nimic rau, cum e el mereu pedepsit, cum nimeni nu il intelege in casa aia, cum tati il obliga sa manance hrean cu supa ... bai nene, are niste texte ca m-a facut tzandari. Stau si il ascult si daca nu as sti ca e vorba de mine, mi s-ar rupe sufletul pentru el, saracul copil ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Buflea..chiar nu stiu ce sa-ti spun..dificil!

Viv...super tare...fituicile...erau cu scris minuscul?

Em...n-am somn.uite acu' au un rahat de nodul la san..tot facmasaj sub jet de apa fierbinte...doare de rupe.de ieri il am

Ioana..cred ca, colici avem amandoua..dar de intensitate mica..adica nu dor rau

Julia..orice ai zice tu..dupa cat te-am citit..copii tai au ce invata de la tine..si din greselile tale ,daca vor!

Mianna...zbor lin!

Kari

Mihaela

Noi suntem toti raciti cobza in afara de aia mica-mica.sper sa fie ok in continuare ea.

Eu nu prea mai intru pe net, ca fii-mea vrea non-stop la laptop, asa ca l-am ascuns o perioada si intram numai cand doarme ea..si bineinteles daca avem timp!

va pup!





mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput