Gemanutele in asteptarea lui Mos Craciun!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI!!

UN AN 2012 EXCELENT VA DORESC!!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Un 2012 plin de sanatate, liniste sufleteasca, realizari pe toate planurile si fie ca dorintele (secrete sau nu) sa se implineasca!

Dorinta mea la cumpana dintre ani (in balcon privind artificiile) a fost bb2, a sotului sa ne platim datoriile... Acum doarme, caci a petrecut Revelionul de unul singur (Dragos a adormit la ora obisnuita, eu mi-am impus sa dorm repede caci stiam ca de dimineata voi fi schimbul 1 la copil).

Poze.

Doina, condoleante pt nas! Insa ma bucur ca ai avut ocazia sa stai cu nepotica. Acum ca s-a spart gheata, poate va vedeti mai des, voi cu Cata si Ioana! Ca o minune de Craciunul acesta: am reinnoit vechi prietenii, de care numai stiam nimic de cel putin 2 ani. Iar alta minune care a durat fix 3 zile: mi-a mers interfonul! In 28, nu a mai mers, aparea acelasi mesaj de Err initial.

Horoscopt pt azi:

E un an in care simti ca vei porni spre directii pe care nu le-ai mai incercat niciodata. Esti cuprins de un entuziasm noi, de elan creativ, de dorinta de a face ceva deosebit si daca vei reusi sa iti mentii acest elan cat mai mult de acum inainte, se poate spune ca intri intr-o adevarata aventura care te va pune foarte bine in valoare. Prinzi curaj si optimismul cu care ai inceput acest an va fi de bun augur pentru ca vei reusi sa-l transformi in realizari promitatoare. Ar fi bine sa faci o schimbare chiar de acum, din primele zile ale noului an, pentru ca se spune ca asa o vei duce tot anul, ca atare fa ceva care sa demonstreze cat de dornic de noutate esti!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani cu sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

A inceput si anul 2012...un An Nou cu alte planuri de viitor...
Voi cum ati trecut in acest Nou An? Unde ati petrecut?Noi acasa cu Dan, si la trecerea dintre ani au venit niste prieteni , vecini sa ciocnim un pahar.Apoi la tv...si somn de voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
doina, si noi tot acasa, cu contractii si dureri, ca na asa e pe ultima suta
am termiant sarmalele la 8 si apoi la tv, zaping.La ora 2 deja dormeam dusa, Marius a mai stat.Si ieri odihna, am fost pana la casa sa mai dam un ochi si sa ne facem planul de atac, mai ales ca incep reducerile si avem multe de cumparat si refacut.
cam atat de la noi, maine incepe Alex scoala, eu cursurile de franceza, asa ca ne pregatim pentru rutina!

gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata!
Olim si asteptam evenimentul frumos care vine la voi!
Eu ieri am facut mancarica proaspata, nu am gatit pentru masa de revelion cantitati mari sa aruncam apoi...ieri am completat cu o ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza, o fripturica si salata verde si o paine calda de casa.Dulciuri am mai avut, dar nu prea mai intra.Si acum fac paine de casa caci e mult mai buna decat ce cumparata si mancare am de ieri. Uite asa mai sunt doua sarbatori si se termina cu sarbatorile de iarna si o luam de la capat cu munca de zi cu zi.
pe toate si va asteptam cu noutati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Doina, am petrecut acasa Revelionul. La fel si in prima zi din 2012: in casa, fie jucandu-ne cu masinutele copilului, fie la filme. Abia ieri am ajuns la mama. De mancare nu am facut decat biban la cuptor (prima oara), ciorba de peste si o prajitura. Duminica am facut pe loc o friptura, azi as vrea sa incerc si grillul electric. Oricum, imi curg dupa ciorba ta acrita cu zeama de varza si painea facuta in casa.

Olim, deja pe ultima suta de metri? Ce-oi fi retinut eu ca mai ai 2 luni... Repede mai trece timpul acesta! Azi nu merg la munca, cica stau acasa sa-mi termin raportarile de sfarsit de an. Saptamana trecuta am cam fost singura, chit ca eram cu febra si frisoane. Asa ca-mi mai permit si eu niste arogante de genul acesta. Dragos este la mamaie si la tataie, gata vacanta si pt el. Si ma gandesc din ce in ce mai serios la gradinita potrivita pt Dragos: ieri a facut singurel un puzzle din 30 de piese. Pt mine este o mare realizare, comparandu-l cu nepotul care la 4 ani face un puzzle din maxim 12 piese. Insa nepotul este mai sportiv, Dragos pare mai finut si mai 'telectual. Cred ca ar tb insa sa ma gandesc si la un sport pt el, nu?

Azi:

Nici n-ai pornit bine o activitate noua, ca deja trebuie sa te opresti din cauza unui aspect pe care nu l-ai avut in vedere la inceput. Nu ai ales bine momentul sau mijloacele de a duce la capat ceea ce doreai, de aceea trebuie sa abandonezi repede totul. Nu are rost sa continui in forma de acum, pentru ca nu va duce nicaieri, de aceea e mai bine sa lasi totul asa cum e si sa te gandesti la altceva. Nu e obligatoriu sa te cramponezi ca sa mai poti salva ceva, ci e mai bine sa pui punct aici si sa schimbi macazul imediat.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

black- si a mea fata cand o apuca dorul de puzzle isi ia vreo 4-5 cutii le pune in stiva si se apuca rand pe rand de ele. Si-a iesit din ritm acum ca nu prea a mai facut de o bucata de timp dar prinde viteza. In anii trecuti toata lumea era socata sa zicem si pentru a o vedea cat de rapid face puzleuri primea din toate partile ... iar ea le executa instantaneu... si la prima vedere. La polul opus sta fratele ei caruia nu i place.

olim-nastere usoara iti doresc! ce putin mai ai.

doina- se vede deja prin cum asterni cuvintele ca esti mai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:


'Neata!
Black, dcaca erai mai aproape de mine...ce misto era...si azi fac paine de casa caci am toate cele la indemana si ne place, o fac impletita in tava de cozonac, gustul nu se compara cu cea cumparata si fac o combinatie cu seminte se susan.
Mercedes, sunt mai linistita de multa vreme,am invatat din experientele prin care am trecut sa las timpul sa hotarasca...ce si cum...
Azi fac o ciorba de legume, si pui la cuptorul sobei cu plita, cu orez , dovlecel si vanata.Un gen ghiveci, intr-un vas de pamant cumparat de la targ, ii da un gust aparte.Vrem ceva cu carne mai putina.
Restul fetelor , ce faceti? La noi mai e putin si pe 8 pleaca Dana la Bucuresti, mai are 2 sesiuni si dizertatia la master...apoi urmeaza ...sa vedem unde ...servici...M-am invatat cu ea acasa si o sa imi vina greu cand pleaca, mai ales ca nici ei nu ii place Bucurestiul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Mercedes, ieri i-am cumparat baiatului un alt puzzle, dezbatand de zor cu sotul din cate piese sa fie (24 sau 48, care porneau de la 5 ani in sus). La casa, dupa ce il platisem, urla Dragos ca vrea alt puzzle cu Thomas din 60 de piese. L-am facut aseara, impreuna. De n-ar fi insa asa de scumpe..

Doina, asta ma intreb si eu mereu: de ce nu esti tu mai aproape? Aseara am facut pana la urma carne de porc la grill si ardei copti. Bun, mai putin faptul ca nu am dat din timp drumul la hota si tot fumul a intrat in casa. Io-s tare incantata, abia astept sa-mi fac vinete si dovlecei copti. Eu as pune linistea ta sufleteasca pe seama fapului ca ti-ai revazut copiii de sarbatori (toti 3, impreuna) si nepotica. Si zic si eu ca rezolvarea vine de multe ori in timp: inclusiv loc de munca pt Dana! Ea este o fata tare cuminte si sigur va gasi ceva pe masura ei!

Azi:

Daca dai piept cu piedici in planurile zilei,a r fi bine sa ceri ajutor de la cei care nu sunt direct implicati pentru ca ei vad altfel lucrurile de pe margine. Exista alaturi de tine un coleg care ti-ar putea oferi un pont folositor, deci nu are rost sa lasi orgoliile sa te conduca, spunand ca tu nu ai nevoie de sprijin, oricine are nevoie, mai ales cand se afla in impas, ca atare accepta ce au ceilalti de spus, pentru ca e in avantajul tau. Posibil sa ai o atitudine negativista la tot ce ti se spune, dar de data aceasta chiar ai avea nevoie de acest sfat!

Mergi la inceput