Tabara Pro Monica - Volumul 2

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

sunt si poze conforme cu obiceiurile casei, revistei Tango? Irinel apare in chip de satir sau ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Dintr-un interviu vechi al Monicai in Tango:

"Socrii mei

Sunt oameni foarte culti de la care am invatat multe lucruri. M-au tratat bine din prima clipa si m-au adoptat ca pe o fiica a lor. Socrul meu este cel cu care ma sfatuiam dupa fiecare emisiune. El este cel care ne-a recomandat sa vorbim foarte corect, chiar si in casa. Ma refer la folosirea pronumelor „acesta“, „acela“ in loc de uzitatele „ala“, „aia“, „asta“. Tot de la socrul meu am primit cadou un ceas de mana Omega vechi din 1962, editie speciala cu ocazia lansarii in spatiu a primului cosmonaut, Iuri Gagarin, pe care il port mai mereu si imi este foarte drag. Imi place ca amandoi sunt foarte atenti cu noi. De exemplu, ne suna in fiecare zi de 17 la ora 19:53 (data si ora la care s-a nascut Irina) sa ii ureze „La multi ani". Mi se pare un gest foarte frumos. Sunt niste bunici extraordinari. Irina ii iubeste foarte mult. "Tata socru a demonstrat ca e foarte distins si cult intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_N spune:

http://www.mediafax.ro/life-inedit/monica-columbeanu-nu-poate-fi-decazuta-din-drepturile-parintesti-8239603

in concluzie:
http://www.mediafax.ro/life-inedit/irinel-columbeanu-a-depus-o-alta-plangere-impotriva-sotiei-sale-acuzand-o-de-abandon-de-minor-8261925/

si "ultima secunda":

http://www.mediafax.ro/social/irinel-columbeanu-a-venit-la-guvern-pentru-a-cere-ajutorul-lui-boc-in-cazul-fiicei-sale-8261577/


-------------------------
Cristiana, Andreea si Maria

Daca iubesti pe cineva, iubeste-l(o) asa cum este nu cum a-i dori sa fie!!
Prietenia e un cuvant pe care multi il rostesc, dar putini il inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christie spune:

"Îl vreau în viata fetitei mele, pentru ca o iubesc prea mult si vreau sa aiba si mama, si tata" "Oare o mama ar trebui judecata pentru ca munceste pentru a-i asigura fetitei sale cele necesare?" asta spune Monica in scrisoarea pe care a adresat-o presei.http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/scrisoarea-monicai-columbeanu-irinel-imi-face-rau-ma-poate-omori-m-a-lasat-pe-strazi-fara-un-acoperis-deasupra-capului-163154.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Daca eu as fi in proces cu Irinel Columbeanu (bat in lemn cu toata forta) as cere in primul rand o EXPERTIZA PSIHIATRICA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/exclusiv-parlamentari-la-gatul-lui-moni-334943.html
Edit: cred ca putem sa le cerem moderatorilor sa ne mute la discutiile despre politica si asteptam si un referendum pe banii nostri, caz Irinel e Columbeanu, mic la stat mare la...Parlament?

http://www.agenda.ro/news/news/42273/monica-se-teme-ca-irinel-columbeanu-ar-putea-reusi-s-o-omoare.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

S-o omoare, la propriu, nu cred. Dar s-o terorizeze permanent, prin tot soiul de mijloace, pana o "pune la pamant", asta vad ca urmareste

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

offff, asta e tara. recunosc ca nu m-au conivins total avocatii ei. scrisoarea ei are greutate ca este prima declaratie publica, dar cam atat. imi pare rau, ea a fost o adolescenta cand s-a luat cu el, dar totusi asta a fost alegerea ei si plateste pt tot ce a acceptat sa faca impreuna cu sotul ei si toate iesirile ei neinspirate la rampa. pt ce insa trebuie sa plateasca si acel copil?
Iar musiu Nicolae Paun presedintele comisiei pt dre-le omului ??? nu inteleg pt ce mai ii cheama pe toti sa-i audieze, ca deja s-a antepronuntat. Mai bine ia fata si i-o da direct amicului pilos.
Cat despre Roxana Petcu, judecatoarea care se va ocupa si pe mai departe de acest caz, am gasit tot pe net info cu ea varata in treburi dubioase.
Nu stiu dc Monica are vreo sansa, sincer. Trebuie sa vina cu dovezi zdrobitoare si sa le faca publice, pt ca in spatele usilor inchise se pot face multe si au si acordul parlamentarilor.
Iar despre presa libera, ha! asta nu mai e demult o breasla, e ceva abject! Pt hartuirea lor, defaimare si alte mizerii nu raspund nici macar cu un fir de par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Iar musiu Nicolae Paun presedintele comisiei pt dre-le omului ??? nu inteleg pt ce mai ii cheama pe toti sa-i audieze, ca deja s-a antepronuntat. Mai bine ia fata si i-o da direct amicului pilos.
inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine



Exact, nici macar decenta sa mimeze un curs normal al "anchetei".
Dar nu mi-e clar in ce masura comisia pentru drepturile omului are "jurisdictie" asupra protectiei copilului (nu stiu daca jurisdictie e termenul potrivit in aceast context, de aici ghilimelele).
Nea Paun ala apara drepturile "omului" Irinel nu ale copilului Irina.
Nici macar nu sunt suficient de isteti sa nu se antepronunte....mi-e o greata.

Mergi la inceput