Copilul vostru crede in Mos Craciun?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si ai mei cred in amandoi Mosii. Iulia a mai auzit si pe la gradi si la scoala ca nu exista Mos Craciun. Vlad sustine sus si tare ca Mos Craciun e un spirit (nici nu stiu daca stie exact ce spune). Cand m-a intrebat Iulia daca exista Mos Craciun i-am spus ca da si ca sunt doua feluri de oameni: oamenii care cred si cei care nu cred. Ea a spus ca vrea sa creada, asa ca nu mai avem discutii deocamdata.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulia, alegandu-si acu` 2 seri jucariile, a pus intr-o cutie cele donate pt gradi si a declarat ca ea vrea sa fie MosCraciun pt David si a pus in alta cutie ceva special, la care tinea ea mult.
Nu a inteles insa de ce mi-au dat mie lacrimile
In rest, ar vrea sa scrie in fiecare zi cate o alta scrisoare pt Mos Craciun

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Giulia, alegandu-si acu` 2 seri jucariile, a pus intr-o cutie cele donate pt gradi si a declarat ca ea vrea sa fie MosCraciun pt David si a pus in alta cutie ceva special, la care tinea ea mult.
Nu a inteles insa de ce mi-au dat mie lacrimile
In rest, ar vrea sa scrie in fiecare zi cate o alta scrisoare pt Mos Craciun

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Offf,s-o pupi dulce din partea mea...fii-miu sigur ar pupa-o.
Scuzati de off-topic.

David e prea mic,nu stie de Mos Craciun inca,insa maica-sa e innebunita si inca mai crede in magia Sarbatorilor de iarna,in a darui,in a face bucurii,in a te bucura pur si simplu de prezenta celor dragi...probabil asa va fi si el:)

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Nadia nu stie inca cine e Mosul, Ioana mai crede, desi are o urma de indoiala. Acum vreo 2 saptamani am fost sa luam un cadou pentru cineva si a vazut o sumedenie de jucarii pe care si le-ar dori si ma bazaia sa le cumpar. I-am spus "lasa, ca scriem Mosilor (Nicolae si Craciun) si poate ti-or aduce ei". Sta ea ce sta, pune tot felul de intrebari (dar Mos Nicolae de ce aduce mai putine? Ce inseamna cadouri mici? Zana x e cadou mic sau mare?) dupa care "Auzi, mami, da` astia doi chiar exista?"

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Si Calin mai crede in Mos Craciun, desi are 7 ani si 5 luni.
Cred ce seamana naiv cu mamica lui, care in clasa I se certa de zor cu
colegii, care spuneau ca Mosu' nu exista.
Si imi doresc din suflet sa creada cat mai multi ani de acum in colo.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La noi e primul Craciun cand stie si ea ca o sa vina Mosu' daca e cuminte si mananca
Mergem in Ro, abia asteptam sa fim cu totii langa brad, sa rasune colindele in casa si in ajun si pe la usa, sa miroase a sarmale si a cozonaci si copila sa fie atenta la orice miscare ca sa-l prinda pe Mosu'. L-a vazut in reclama noua Coca Cola (ne place mult, ati vazut-o?) si stie cum trebuie sa arate, nu-i scapa nimic.

Craciun fericit tuturor, sanatate si un an nou mult mai bun!

--------------------

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Si Maria crede in Mos, dar, desi stie ca Mosul ii aduce cadouri si iubeste copiii, ei ii e frica teribila de el. A venit Mosul la noi in vizita cand ea avea 2 ani si de atunci mi-a spus ca ea nu mai vrea sa-l vada, sa nu mai vina Mosul la ea.

Exact asa zice si al meu baiat. Crede si vrea cadouri de la el, dar sa le trimita rin posta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

A mea m-a luminat saptamana trecuta ca nu mai este nici mos nicolae, nici mos craciun, nici iepure de pasti, numai zana maseluta exista.In rest, cadourile vin de la mine

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Agata a fost foarte sceptica, de pe la 3 ani asa tot intreba, ca poate-poate ma prinde si ma dau de gol. Eu nu raspund, nu vreau sa o mint, dar de fiecare data cind ma intreaba, o dau cotita si o intreb: dar tu ce crezi, exista sau nu exista? A trecut prin toate, ca exista, ba nu exista, voi cumparati cadourile (aici am venit si eu cu varianta completarii, ca si noua ne place sa le oferim cadouri si cumparam unele, dar le punem tot in sacul lui, ca e mai frumos sa vina de la el, ca de aia il cheama Mos Craciun).

La 5 ani nu mai credea deloc, nu exista, sint prea multi, sint oameni deghizati, deci nu are cum sa existe... la 6 ani inca mai avea dubii, tot spre neexistenta lui inclina... si atunci i-am spus ca daca vrea sa nu creada in el, nu e nici o problema, dar sa se gindeasca la ce pierde... ce farmec ar mai avea Craciunul fara... mos Craciun. Si ma tot intreba dar tu crezi ca exista? Da, nu exista asa in carne si oase, sigur ca sint deghizati cei pe care ii vezi pe strazi, dar in noaptea de 24 spre 25, dupa ce am ascultat colinde si am facut bradutul, cadourile alea nu le-am pus niciodata noi... trebuie sa fie de la mos Craciun, altfel nu-mi explic cum apar sub brad inca de cind eram eu mica! Si mi-a spus ca daca ii aduce un cadou anume, ceva la care ea se gindeste numai, nu-l spune cu voce tare, atunci sigur ca exista...

Nu va spun ce diplomatie mi-a trebuit, cu intrebari subtile, cu intrebat prietenele, ca sa aflu ce-si dorea... si am avut emotii pina in ultima clipa ca nu e ceea ce si-a dorit in gind... dar a fost!

Apoi, pe la 7, ma tot presa cu intrebarile, daca eu cred si i-am zis ca da, eu cred in magia Craciunului, ca si a povestilor de tot felul, dar ea trebuie sa afle singura daca exista sau nu... numai ca atunci cind va afla si nu va mai crede in el, vor disparea toate: si zinele, si feti-frumosii, chiar si babele cotoroante, pentru ca toate aceste personaje exista doar daca lumea crede in ele (Narnia a convins-o ca asa este!)... nu neaparat in lumea noastra, ci undeva... in Universul asta. Si a ajuns la concluzia ca Mosul traieste la Polul Nord, de aceea este atit de bine imbracat, iar celelalte personaje din povesti traiesc intr-o lume magica, in care se ajunge pe undeva pe sub apa, e o piatra mare, trebuie sa spui o parola magica si piatra se da la o parte si intri in lumea aceea minunata... A visat ea si stie ca e adevarat!

Se pare ca anul trecut am reusit sa-i zdruncin definitiv neincrederea, anul asta a fost primul an in care i-a scris si ea lui Mos Craciun. M-am dus pe un site online si i-am spus mosului multe despre ea, i-am trimis si o poza micuta si mosul le-a pus pe toate intr-o carte si ne-a trimis filmuletul inapoi. Si asa de frumos i s-a adresat incit si eu m-am emotionat toata... Ma uitam la ea si ii straluceau ochisorii, de unde stie asta, nu se poate etc. Si i-a placut ca i-a spus numai lucruile bune...

Acum are 9 ani si jumatate si cred ca abia acum crede in el cu adevarat! Si daca ii spune cineva ca nu exista, ii zice treaba ta, iti distrugi singur lumea minunata a povestilor, daca nu crezi, vor disparea din viata ta!

Mi-ar placea sa gasesc un site in limba romana ca cel cu filmuletele, ca sa-i ajut si mai mult sa creada, am gasit numai in franceza si in engleza. Daca stiti, spuneti-mi si mie...

Ceilalti doi sint micuti, Tudora la 5 ani si jumatate crede fara nici o urma de indoiala, dar la cum e ea, inocenta si dulce,cred ca si la 15 ani inca va crede... Lisandru are 3 ani, abia anul acesta il va descoperi cu adevarat. Ei mai au timp sa se bucure, Agata si-a pus singura interdictie sa vorbeasca in fata lor despre indoielile ei, a auzit ea o replica intr-un film cum ca trebuie sa fii un om lipsit de suflet ca sa strici magia Craciunului unui copil, mai ales daca e mic.

Oricum, eu una nu le voi spune niciodata ca nu exista, voi face tot ce pot sa le pastrez magia in viata lor cit mai mult timp cu putinta. Acum am scrisorile lor, au muncit la ele, i-au facut si desene, cei mici nu stiu sa scrie, dar au decupat si lipit ce vor... are treaba multa mosu' anul acesta, preventiv le-am spus ca mosul e cam batrin si copiii multi, asa ca nu stiu exact cit va aduce din ce au cerut... la care amindoua, in cor: nu-i nimic, completati voi!

Iar eu sint toata numai o frematare de Craciun, pur si simplu ii simt spiritul, chiar si acum, la virsta pe care o am. Ador colindele, ador sa fac cadouri si sa primesc... e cea mai frumoasa perioada din an. Pacat doar ca l-au comercializat cam mult, aici incep imediat dupa Halloween cu el de te saturi pina pe 25! Dar atunci, pe 24-25 tot ma prinde atmosfera si seara de 24 si dimineata de 25 au fost intotdeauna minunate pentru mine!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput