Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (410)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Va pup fetele mele dragi! Am revenit de prin strainataturi, dar parca as pleca iar... Piticul meu a inceput gradinita si e foarte incantat. Tati lui a inceput o noua viata, alaturi de altcineva. Eu ma lupt cu bolile mele si astept cu nerabdare sa incep munca. Nu prea mi-e felul sa stau cu burta la soare, dar abia in decembrie incep iar jobul. Probabil ca anul viitor voi aplica pentru un post de trei ani in afara. Nu stiu exact ce am de facut cu viata mea. Ma dumiresc eu pana atunci.
Recunosc ca nu am citit mare lucru din ce s-a mai petrecut pe aici, dar sper ca numai de bine. Va pupacesc si dupa ce ma revergorez, promit sa devin mai activa pe forum. O seara frumoasa va doresc!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Nu pot decat sa ma gandesc la tineGabriela a expus in cuvinte ce am gandit si eu.Te imbratisez!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetele-cochetele, sunt restanta rau. Am reuist sa citesc din urma, dar nu ma bazez prea mult pe memoria mea de guma zilele astea :( Hai sa le iau aleator, ca e mai sigur

In primul rand, nu mai stiu daca am multumit tuturor celor care ne-au urat asa de frumos pentru Lisa si Adam. Multumesc din inima ca v-ati amintit .

Alina, sa va traiasca printesa si sa va lumineze viata cu clipe minunate si sa fiti fericiti toti 4!!!

Danielle, superbe fetele tale, niste scumpe, adorabile! Multe felicitari pt bb3, sa ai o nastere usoara si un bb sanatos! Felicitari si pt decizia de a va intoarce in RO, cred ca va va fi mai simplu, mai ales ca ati cantarit problema pe toate partile si ati luat hotararea in cunostinta de cauza...

Gabriela, ma bucur ca Sara s-a recuperat super. Eu stiam ;) Nu vroiam insa sa te bat prea mult la cap, ca stiu cum e cu stresul dinainte, dar stiu si cum e cand vezi ca respira asa de bine, ca ticurile se duc, ca problema s-a rezolvat simplu si repede. Si ochisorii Sofiei vor fi bine, ai sa vezi. Poate nu mai tii minte, dar Lisa a avut asa ochi pana la 7 luni. Ii faceam masaj, ii puneam picaturi apa salina, o curatam des si intr-o zi pur si simplu nu a mai avut nimic. Toti medicii mi-au zis sa stau calma pana la 1 an, ca isi revine singura, ca orice altceva ar fi evoluat inspre rau in atata vreme. Acum tu stii mai bine ce vrei sa faci...

Annisia, iti doresc sa iti mearga bine oriunde si cu oricine alegi TU sa fie langa tine!!! Mult succes cu planurile de cariera. Pup gradinarul cel sarmant.

Teo, La Multi Ani pentru Mihnea cel energic!!! Sa sarbatoriti frumos.

Rox, super faza cu excursia. Cred ca si eu m-as fi panicat :P Si nu stiu daca as fi lasat-o pe Lisa, dar cred ca as fi privit alrtel problema daca as fi stiut dinainte, sunt de acord cu asta.

Piciu, cum e Alex la Jaqueline? Ai primit ajutoarele din RO? CUm va merge. (Inca) Astept vesti mai detaliate

SabinaY, La Multi Ani pt sot si felicitari pt evenimentul de la gradi. Tare dulci fetele si hotarate! Mi-au placut mult obento-urile.

Sabina, tot la Busteni? Ce vesti mai ai???

Carpatina, o imbratisare calda pt adaptare si pt Ioana cea scumpa! Ma bucur enorm ca a inceput sa se duca la gradi fara suparare

Oare ce mai vroiam sa zic???

Pana imi aduc aminte...

Stiti ca Lisa si Adam au fost capsati si eu, "soldatul universal" am scapat ca prin minune. Ei bine, pe copii ii tratez acum de conjunctivita pe amandoi, ca se pare ca si-au tot dat unul la altul! Va recomand la mamicile cu 2 pusti sa le faceti tratament amandurora, chiar daca numai unul are conjunctivita, ca altfel si-a transmit la nesfarsit . Si suntem pe picaturi si crema pana joi-vineri, ca sa fiu sigura ca totul e ok. Intre timp, a tras si sotul 1 sapt cu o laringo-ceva, infectie laringiana. I-am dat anitbiotic luni, insa nu am avut decat pt 3 zile si sambata nu a mai rezistat si s-a dus la medic. Acum ia Klacid pt o sapt. Sper sa si-o tina lui si daca scap si de asta neatinsa, apoi ma duc sa imi iau pusca cu luneta . Am cantarit-o pe Lisa si am avut socul sa constat ca a peste 2 kg in 3 luni, deh, luni de iarna, ploaie, frig, lipsa de primbari de 2 ori pe zi in parc, bicicleta si alergatura cu tata. A sarit si un grafic, de la percentila 75 la 95. Dar tot supla si agila e, nu mananca mult, si s-a inaltat fff mult. Nici nu indraznesc sa va zic cate kg are, ca ma luati la fuga si ma trimiteti la clubul scolarilor .

Eu sunt in continuare varza, fara timp de nici un fel. Apropos, Luy, mi-au dat lacrimile (de bucurie pt tine si mil apt mine ) cand am vazut ca reusesti sa citesti 1 roman la 2 sapt. WOW! Cred ca ai fete extrem de cuminti si un sot devreme acasa. Al meu daca vine la 7 e sarbatoare, sambetele lucreaza de dimi de acasa, tot eu sunt cu copiii, le fac baie la amandoi, ii culc pe amandoi seara, fac toate cumparaturile in casa (sotul mai fuge dupa urgente, gen lapte, sunca ), curatenie la repezeala (mai aspira si sotul 1 data la 2 luna si pune masina de vase la spalat seara, spala sticlele pt Adam etc ), mancare etc. Ma ajuta cu ce poate, dar munceste mult, ca are niste afaceri personale la care lucreaza si a investit ffff mult timp (implicit bani) in idee si trebuie sa iasa.

Am fugit sa apuc sa beau macar apa azi , ca de mancat am mancat cu Adam ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!

Adi, sanatate copiilor!
Anisia, bine ai revenit!Ai grija de tine!

Bikmaria
, sanatate si nazdravnilor tai!

Ieri am facut 1000km, ca am fost sa aducem nepotul nostru aici(din Ucraina), ca l-am inscris la liceu. Alta zi nu prea avem cum si cand.
Si sambata am sarbatorit-o pe fina(30 de anisori), asa ca azi sunt varza, dorm pe mine. Si ca sa fie tot tacamul perfect, sta raceala in mine, imi vajie capul, si tusesc.

Am fugit sa muncesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI, MIHNEA!!!!!

Teo, sa-ti traiasca baiatul,sa fie sanatos, norocos si fericit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani
Alessia Stefana, printesa de Kriss79
Luca de ligeea
Alexandra Ioana de balaceanu_l
Mihnea Andrei, mancaciosul producator de firimituri de mihailescu_teodora
Raul de ank83
Timotei de digutix!

Tot ce e mai bun pe lume!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Si o cafea neagra pentru cine doreste
Am dormit cu Miru pana la 10,noroc ca sunt schimbul 2 Maine mi-am luat o zi de concediu si cred ca ramanem acasa,iar tati cu bunu pleaca pana la Cluj,pt o consultatie la ochi.

Annisia multa sanatate si putere,sa treci de toate cu bine!

Maria,Erina,Adi multa sanatate copiilor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta36
Am citit despre mami Pico din lista noastra,ca e iar graviduta...felicitari mamico pentru bb4!Poate vine un baietel pe langa cele trei surioare.

Felicitari pentru Bebe4, Pico!
Danuta, ai citit cumva si DPNul? Pt. listuta noastra!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Va pup fetele mele dragi! Am revenit de prin strainataturi, dar parca as pleca iar... Piticul meu a inceput gradinita si e foarte incantat. Tati lui a inceput o noua viata, alaturi de altcineva. Eu ma lupt cu bolile mele si astept cu nerabdare sa incep munca. Nu prea mi-e felul sa stau cu burta la soare, dar abia in decembrie incep iar jobul. Probabil ca anul viitor voi aplica pentru un post de trei ani in afara. Nu stiu exact ce am de facut cu viata mea. Ma dumiresc eu pana atunci.

Bine ai revenit, Annisio! Sanatate, ca restul se aseaza ele, ca tu esti o luptatoare si te lupti tu cu ele sa se aseze de nu vor de bunavoie!
Bravo lui Yannis, sa o tina tot asa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02
am cumparat o multime de hainute pt bebe Benjamin

Foarte frumoas nume, sa le poarte sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Uf, ce vreme urata la Bucuresti, numai buna de dormit .

Danielle, felicitari pentru baietel, esti foarte curajoasa . Cred ca la voi in casa va fi o chiraiala vesnica - vezi, de-asta e bine ca esti asa tanara, ca ai nervii tari si rezisti
Am vazut ca ti-a raspuns Mandarinutza cu privire la vaccinuri - ea ti le-a scris doar pe cele obligatorii, mai sunt si optionale, daca doresti iti pot trimite PM cu schema de vaccinare pe care o voi urma la Irina.

Annisia, bine ai revenit ! Ne bucuram de vestile bune despre proaspatul gradinar . Chiar daca celelalte vesti nu-s asa de bune, sunt convinsa ca ai puterea sa treci peste momentele dificile si curand vei zambi din nou fericita

Adi, trebuie sa recunosc ca pe mine ma ajuta sotul extraordinar de mult. Tin pumnii sa nu se lipeasca de tine nici un virus, multa sanatate cangurasilor si taticului !

Erina, hai ca am vazut-o si pe-asta, sa zici tu ca vrei sa vii la Bucuresti . Am vizionat pozele mai recente ( am trimis si eu pe mailul comun ), iti sta f.bine satena ( bate spre roscat ? ), eu sunt obisnuita cu tine blonda si parca nu esti tu .
Si eu vreau sa ma tund, dar nu stiu cum, as vrea o lungime medie ( ca sotul nu 'ma lasa' sa ma tund scurt ). Ar trebui si sa ma vopsesc, am f.multe fire de par alb , dar mai am de asteptat, nu se prea impaca vopsitul cu alaptatul.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput